Ga naar inhoud

lolleflikker

Lid
  • Items

    252
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over lolleflikker

  • Verjaardag 23-08-1993

lolleflikker's prestaties

  1. En weer een GOED (bekijk dit positief he) andwoord van Yannick!
  2. Ik wil maar even zeggen dat het internet trager gaat in Windows omdat zij het beveiligen. Hieribj zet je verschillende beveiligingn af waardoor internet inderdaad sneller gaat. Maar let erop dat je hierdoor niet meer virusen of dergelijke binnen krijgt!
  3. Bedoel je UAC van Windows Vista? Die kan je best uitzetten omdat deze onnodige meldingen geeft. Tenzij je liever wat veiliger wil zijn kan je misschien even wachten op reacties van anderen.
  4. Heel erg sorry dat ik dit moet meedelen. Maar, ik begin zo mijn twijfels te krijgen van deze site! Ik denk dat ik deze site maar eens verlaat ... Of ik nu die afbeelding kan maken is ja. Of ik het wil zal ik nog zien hoe vriendelijk PCH voor me doet. En hoe je het doet? Wel, dat is zeer moeilijk uit te leggen. Je vindt er wel wat tut's voor op het internet. Maar, dan moet je wel eerst een beeldbewerkingsprogramma hebben zoals Photoshop, en dat is betalend. Je kan ook zelf een afbeelding maken met tekst en dan hier: http://www.reflectionmaker.com/ je image reflection toevoegen.
  5. Al gekeken? Zeker bedankt! Ik had het ook eens hernieuw geprobeerd met het startmenu van WinXP. Zelfde resultaat. Het werkt wel, maar ik zie alleen dat prentje op de achtergron die in dat stylesheetbestand staat als ik de rest van de afbeeldingen verwijder.
  6. Dit is al opgelost. Toch bedankt! Maar, in die andere post met die icons is het wat anders. :s
  7. Ja, die map van de Gebruiker en ook die andere twee. Als je goed kijkt zie je dat de beeldkwaliteit sterk verminderd is. Ze zijn helemaal met hoekjes ezno. Niet mooi. maarja
  8. Hoe bedoel je kleiner? Wordt de resolutie kleiner?
  9. windows vista general Uninstalling StyleXP after upgrade corrupts icons, daar staat mijn probleem uitgelegd. Ik heb nu mijn icons wel allemaal terug kunnen zetten enzo. Ik heb nog 1 probleem. Zie bijlagen.
  10. He, ik heb iets gevonden. Als ik alle afbeeldingen weg doe buiten die 06 die in het css bestand staat komt die erop! Maar, als ik ook maar 1 van de andere afbeeldingen toevoeg gaat hij weg. Hoe komt dit?
  11. Hoe maak je trouwens dat met het startmenu?
  12. Het helpt niet. Misschien moet jij eens mijn codes hernieuw maken?
  13. Werkt weer niet. Ik denk dat ik het wel weet. Want, ik heb achter die afbeelding 06 nog 2 andere. Ligt het daar aan? Ik upload even de nieuwe dingen op de site. Kijk nu eens op de site. Je zal zien wat er gebeurt. http://lolleflikkers-host.freehostia.com/
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.