Ga naar inhoud

Custard

Lid
  • Items

    243
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Land
    België

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Custard's prestaties

  1. Sorry dat ik nu pas reageer. Mijn excuses hiervoor. Ik heb een update geprobeerd van Win 10 en blijkbaar heeft dat alles terug in orde gemaakt. Er was idd namelijk een afgebroken update zoals Passer al zei en dit had er dus mee te maken dat alles wat raar ging doen. Ik wil jullie alle 2 alvast heel erg bedanken voor de hulp. En nogmaals sorry dat ik nu pas reageer, de laatste tijd is het vooral druk geweest tijd tekort.
  2. Hallo, Sinds ik een update heb gehad en deze heb laten doen en terug opgestart doet mijn pc maar raar. Mijn bureaublad lijkt normaal maar er zijn bepaalde problemen opgedoken. Zo is er dat als ik op mijn Win knop tik er niets gebeurd. Ik kan mijn startknop wel gebruiken (maar in dit geval met de linkermuis toets) en de hele lijst die verschijnt kan ik niets van aanklikken of beter gezegd geen reactie. Zo is er ook als je linkermuisknop tikt, naar persoonlijke instellingen gaat en tikt komt er "niet te gebruiken, gebruik een andere app om dit programma te openen". Alle instellingen van browser, schermafbeeldingen etc zijn dus naar af gegaan. Ik kan dus ook geen systeemherstel uitvoeren. Windows Defender staat op non actief en ook deze heeft bij hier op te klikken het verzoek "gebruik andere app etc"/ Heeft dit met die nieuwe win 11 te maken of heb ik een virus binnengehaald?
  3. Ok, geen probleem. Ik zoek er wel een oplossing voor. Bedankt voor de info en je tijd.
  4. Ja ik heb al wel een paar pc's erdoor gejaagd. Nu heb ik al een +-6 jaar een HP i7 64bit 12GB ram en draait Win8. Ja, ik ben een heeeeel fervente verzamelaar van muziek (bepaalde muziek die nog steeds niet zo geapprecieerd wordt) en ik download heel veel. Als mensen geheel gratis muziek aanbieden op hun blog/site en die valt onder mijn smaak dan haal ik het af. Dat is dagelijks en ik gebruik dit ook alleen voor privé gebruik. Plus, ik bewerk graag muziek en daar kruipt tijd in. Toen ik nog cd's/dvd's kocht zat ik al aan een collectie die enorm was (+- €100.000) en die is ten onder gegaan in een stockruimte aan vocht en hitte. Toen heb ik beslist; ALLES op een schijf en dat kan in de kast, neemt weinig plaats in beslag en ik kan het proper houden. Nu spijtig genoeg, sinds het paasweekend begon Winamp raar te doen en van het één kwam het ander. Winamp werkte enorm snel en goed zelfs met zo een uitgebreide collectie. Sindsdien is het elke dag beetje bij beetje scannen en toevoegen... Daarom mijn vraag of er een betere player zou zijn. En trouwens, met ALLE respect gezegd, je klinkt een beetje zoals men vrouw: je kan zoveel muziek NOOIT beluisteren... zaag zaag... lol. Ik heb mijn ding, jij het jouwe en een ander het zijne. Respect. 🙏
  5. Ik denk dat ik dit al eens ooit heb gevraagd hier op de site maar doe toch nog eens een gokje.... (Hopelijk zet ik dit onder het juiste topic? ...sorry anders 😖) Wat is eigenlijk het beste wat ik kan doen i.v.m. een heel grote library aan muziek? Ondertussen zijn er problemen met Winamp en speelt deze niet meer af zoals gewoonlijk. MediaMonkey heb ik terug op de pc gezet en de hele zaak is al dagen aan het scannen naar bestanden om toe te voegen aan de muziekbibliotheek. Nu komt het ergste... 4TB muziek.... IS er een player die dat aankan? Graag hoor ik jullie response. Grtjs
  6. Hoi Calvus Ja ik had na de volledige verwijdering van AVG (alle stappen overlopen die je me hebt gegeven) de AVG free erop gezet. Na een eerste herstart van de pc, op vraag van AVG heb ik een volledige scan gedaan, up to date bijgewerkt en geplande scans ingesteld etc. Dit verliep prima tot ik de pc deze morgend terug op gezet had en plots weer een herstart van AVG wegens "je protectie is niet volledig, computer moet terug herop gestart worden" -> vervolgens vraagt hij ook een herstart met de keuze 10 min, 20 min etc... uitstel. En dit blijft AVG doen, een vicieuze cirkel m.a.w.. Sorry dat ik vervelend ga doen maar ik heb AVG er volledig afgegooid en Kaspersky Free geïnstalleerd. Wel heel hard bedankt voor je hulp, zowel jij als de rest.
  7. Ik moet toch nog even vervelend doen, AVG Free vraagt alweer om een herstart van de pc. Ik heb al 2 keer een heropstart moeten doen.... Nu, misschien ben ik beter dat ik eens Kaspersky probeer? Ik merk ook dat bij de heropstart van de pc dat ik ook 2 keer mijn wachtwoord moet ingeven. Sinds die overschakeling van de AVG Pro trial naar AVG Free is dit begonnen.
  8. Fenométastique Alweer iets bijgeleerd, en ik die ondertussen ga stoefen dat ik binnenkort een cursus pc-beveiliging ga doen, aahuuummm .... Het zal niet iets zijn zoals jullie doen denk ik.
  9. Okido, bedankt kweezie wabbit. Ondertussen loopt AVG precies heel goed, geen overdadige meldingen meer voorlopig. (Misschien een stomme vraag maar kan ik al m'n topics willekeurig raadplegen die ik hier al heb gepost? Misschien makkelijker om dan zelf eens te kijken en het (meestal dezelfde) probleem(en) op te lossen dan dat ik steeds jullie ermee lastig val. Het is niet m'n bedoeling om jullie achteraf met nog meer problemen op te zadelen nadat ik er eens 'mee gemoeid' heb als je snapt wat ik bedoel...).
  10. Bedankt voor de tip nokiaprox Ik heb ondertussen alle stappen gevolgd van Calvus EN Avg (elke map wat ook met Avg te maken had) is volledig weg. Misschien veel geluk gehad maar heb geen onnodige zaken aangeraakt. Nu is het terug AVG Free installeren. (Sorry voor de late reactie maar t'vrouwke wou ne créme gaan eten....bwuuuuh....).
  11. Hi Calvus Het valt onder Windows 8. Ik heb al idd geprobeerd om AVG handmatig te verwijderen. Ook heb ik de stappen al ondernomen aangewezen door kweezie met de Remover, daarna CCleaner. Andere AVG producten heb ik er niet opstaan (of toch niet dat ik weet ). Ik wil gerust het één en ander ondernemen, dus let's play
  12. Hoi kweezie en kape Ja, ik kan het niet terugvinden bij de instellingen. Ondertussen blijft AVG vragen voor een opstart. Ik heb er een aantal screenshots van gemaakt. Ik kan misschien wel begrijpen dat als het programma geïnstalleerd is dat er een keer een opstart gevraagd word maar dit blijft (telkens ik de pc opstart).
  13. AVG vraagt toch nog steeds een herstart...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.