Ga naar inhoud

gstyle01

Lid
  • Items

    58
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

gstyle01's prestaties

  1. Ik heb een probleem sinds gisteren met mijn externe hardeschijf. Het is een wat oudere externe drive van WD elements 500 gig met een aparte adapter er bij. De adapter voelde al erg warm aan. Toen heb ik deze er even uit gehaald voor een dag. Sinds dien wil deze dus niet meer opstarten. Ik heb deze adapter getest en die werkt, het lampje brand groen. Zodra ik deze in de harde schijf steek gaat het lampje uit. Is er nog een mogelijkheid om bij mijn data te komen?
  2. Ik ben achter het probleem en heb het gelukkig na een lange tijd worstelen kunnen oplossen. Ik installeer de updates al geruime tijd niet meer die de problemen veroorzaakten. Hij loopt al maanden probleemloos als een zonnetje :-D Hartstikke bedankt voor al jullie adviezen. Bij deze sluit ik dit subject. ;-)
  3. Ik kom op het moment niet meer verder dan het begin scherm van packardbell. Hij blijft hangen in de boot. Ik heb al elco's gereset (aan uit knop 30 sec ingehouden zonder stroom en batterij) maar dit helpt helaas niet. Hoe kan ik weer in windows komen?
  4. Ik heb een laptop dus de videokaart zit onboard inderdaad. Is dit dan nog te vervangen met mijn type laptop? (packardbell easynote MH35) Maar is dit ook de rede dat de updates niet willen installeren? Ik ga het bekijken of er nog wat aan te doen is want heb al pas de processor en hardeschijf vervangen dus vind het zonde om het dan zo erbij te laten.
  5. Mijn hardware (harddisc) en processor zijn pas vervangen en verder heb ik geen problemen gehad met andere hardware, dus daar ligt het niet aan. De updates blijven conflicten geven met mijn systeem. Zonder dat doet alles het naar behoren voor zover ik weet. Ik ben bang dat ik alweer windows opnieuw zal moeten installeren zie geen andere mogelijkheid. Wel heel erg zuur want had alles net weer werken behalve die updates dan :-( Er is alleen nu net te weinig ruimte meer op mijn C: partitie om windows weer opnieuw te installeren merkte ik net toen ik de installatie cd erin gedaan had. Kan ik de map ''windows old'' nu mischien weghalen met de hirens boot cd (mini xp)? Die neemt nu toch zo'n 20 gig in beslag.
  6. Ik heb al gemerkt dat elco's resetten niet lukt. Ik kan ook niet in veilige modus hij springt direct naar de updates waar hij vervolgens weer blijft hangen.
  7. Ik heb windows repair als administrator uitgevoerd en de virusscanner uitgezet. Heb alle vinkjes aan en uitgevinkt zoals hierboven beschreven. beschadigde sectoren zijn gerepareerd. De updates opnieuw gedownload. Bij het herstarten blijft deze nu hangen bij update 3 - 0% voltooid... nog voordat windows opstart. Kortom hij blijft nu weer hangen in de updates en blijft weer herstarten. Kom niet eens meer in windows... - - - Updated - - - Is het een idee om de bios en de elco's weer te resetten? Kan het nu alleen niet direct uitvoeren omdat ik niet thuis ben.
  8. Ik heb de hotfix wel met succes kunnen installeren maar de bovenstaande updates kan ik nog steeds niet installeren. Ze blijven mislukken met dezelfde foutcode...
  9. Excuses ik had niet goed gekeken idd. dit zijn ze met allemaal dezelfde foutcode: kb2378111-80070490 kb967723-idem kb970430-idem kb72145-idem kb234886-idem
  10. Hier zijn nogmaals de foutcodes met de volledige foutmeldingen: KB2345886: Update voor Windows Vista Downloadgrootte: 1,3 MB U moet de computer mogelijk opnieuw opstarten om deze update van kracht te laten worden. Type update: belangrijk Installeer deze update om verificatiereferenties in specifieke scenario's te verbeteren. Als u deze update hebt geïnstalleerd, moet u de computer wellicht opnieuw opstarten KB2378111: Beveiligingsupdate voor Windows Vista Downloadgrootte: 12,0 MB U moet de computer mogelijk opnieuw opstarten om deze update van kracht te laten worden. Type update: belangrijk Er is een beveiligingsprobleem vastgesteld waardoor een ongeverifieerde externe kwaadwillende gebruiker uw systeem kan beschadigen en controle over het systeem kan verkrijgen. Installeer deze update van Microsoft om uw systeem hiertegen te beveiligen. Nadat u deze update hebt geïnstalleerd, moet u de computer wellicht opnieuw opstarten. KB967723: Beveiligingsupdate voor Windows Vista Downloadgrootte: 4,1 MB U moet de computer mogelijk opnieuw opstarten om deze update van kracht te laten worden. Type update: belangrijk Er is een beveiligingsprobleem vastgesteld waardoor een niet-geverifieerde externe kwaadwillende gebruiker uw systeem kan beschadigen en beheer over het systeem kan krijgen. Installeer deze update van Microsoft om uw computer hiertegen te beveiligen. Wanneer u deze update hebt geïnstalleerd, moet u de computer mogelijk opnieuw opstarten. KB970430: Update voor Windows Vista Downloadgrootte: 1,3 MB U moet de computer mogelijk opnieuw opstarten om deze update van kracht te laten worden. Type update: belangrijk Installeer deze update om verificatiereferenties in specifieke scenario's te verbeteren. Als u dit onderdeel hebt geïnstalleerd, moet u de computer mogelijk opnieuw opstarten. KB972145: Update voor Windows Vista Downloadgrootte: 13,7 MB U moet de computer mogelijk opnieuw opstarten om deze update van kracht te laten worden. Type update: Aanbevolen Installeer deze update om een probleem op te lossen met Windows Media Player en Programmatoegang en Computerinstellingen. Wanneer u deze update hebt geïnstalleerd, moet u de computer mogelijk opnieuw opstarten. En de laatste nog: Beveiligingsupdate voor herdistribueerbaar pakket Microsoft Visual C++ 2010 (KB2467173) Downloadgrootte: 8,6 MB U moet de computer mogelijk opnieuw opstarten om deze update van kracht te laten worden. Type update: belangrijk Er is een beveiligingsprobleem vastgesteld waardoor MFC-toepassingen kwetsbaar worden voor DLL-invoeging omdat in MFC niet het volledige pad naar systeem- en lokalisatie-DLL-bestanden wordt opgegeven. U kunt uw computer beveiligen door deze update van Microsoft te installeren. Nadat u dit item hebt geïnstalleerd, moet u mogelijk de computer opnieuw opstarten.
  11. De nieuwe driver voor systray doet het! Verder heb ik de windows systeembestanden gecontroleerd met sfc /scannow Er zijn wel fouten gevonden. Die heeft het systeem automatisch gerepareerd. Ik kon op een of andere manier alleen geen logje hiervan maken. Zie hier onder nog de windows updates die niet geinstalleerd kunnen worden: KB2345886: Update voor Windows Vista KB2378111: Beveiligingsupdate voor Windows Vista KB967723: Beveiligingsupdate voor Windows Vista KB970430: Update voor Windows Vista KB972145: Update voor Windows Vista Beveiligingsupdate voor herdistribueerbaar pakket Microsoft Visual C++ 2010 (KB2467173)
  12. Gelukkig is het mij toch nog gelukt om er in te komen door de accu en stroom er af van te halen en de aan/uit knop een minuut in te houden. Hierdoor zijn de bios en elco's gereset en kon ik gewoon weer booten naar windows. Ik heb gezien dat de updates toch NIET geinstalleerd zijn. Het gaat om 5 belangerijke updates die maar blijven mislukken. Wat zou ik hier aan kunnen doen? Verder stuit ik met het laatste programma voor de graphic drivers weer op een installer waar ik uiteindelijk moet betalen voor de drivers....
  13. Ik heb gisteren nacht weer een aantal updates van windows moeten installeren. Vandaag heb ik getracht mijn laptop op te starten en nu komt deze niet eens verder dan het packard bell boot scherm...Ik kan niet eens booten hij zit ineens helemaal vast :-(((( Wat kan ik hier aan doen? Ik kan helemaal niets meer...
  14. [ATTACH]25178[/ATTACH] Dit is de sistray melding. Ik kan alleen maar print screens maken hiervan net als van de blue screen meldingen. - - - Updated - - - Ik heb uw laatste antwoord op 1 of andere manier niet gezien dus de laatste berichten hebben elkaar gekruisd waarschijnlijk. printscreen sistray.docx
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.