Ga naar inhoud

Ivan89

Lid
  • Items

    54
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Ivan89

  • Verjaardag 20-10-1989

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Land
    Nederland

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Microsoft Windows 7 Home Premium w/SP1 - 64 BIT
  • Monitor
    LG E2442T-BN - LeED-Monitor - 24'' - Full HD
  • Moederbord
    ASRock Z77 Extreme4
  • Processor
    Intel Core i7 3770k
  • Geheugen
    8 GB
  • Grafische Kaart
    ASUS GTX670-DC2-2GD5
  • Harde Schijf
    OCZ Vector Series - SSD - 128 GB - 2.5'' / Seagate Barracuda ST3000MD - 3 TB -3.5''
  • Voeding
    CoolerMaster Silent Pro M2 850W
  • Behuizing
    Cooler Master HAF X - Fulltowermodel - Uitgebreide ATX

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Matige Kennis

Ivan89's prestaties

  1. Hallo, Ik ben opzoek naar een nieuwe laptop voor school. Ik leer voor Applicatie Ontwikkelaar. Daarbij moet ik programma's zoals Visual Studio, Visual Studio Code, Android Studio en VM Ware met een Windows Server op kunnen draaien. Android studio is een groot programma en Visual studio ook best wel, VM ware met een Windows server weet ik niet. Welke van de twee laptops is het beste? De HP-Pavilion-15-cc526nd met een 512GB SSD: http://www.mediamarkt.nl/nl/product/_hp-pavilion-15-cc526nd-1542192.html of De HP-Pavilion-Power-15cb093nd met een 256GB SSD + 1TB HDD: http://www.mediamarkt.nl/nl/product/_hp-pavilion-power-15-cb093nd-1547461.html Bij voorbaad bedankt.
  2. Hallo, Mijn pc wil niet meer opstarten. Als ik de knop in druk blijft het scherm zwart. Zelfs de optie voor f12 wordt niet getoond. Wat kan dit zijn? Is misschien het moederbord kapot? Naast dit heb ik nog een vraag. Het moederbord heeft een lga 1155 socket. Deze kan ik niet meer vinden. Welke socket is vergelijkbaar met de 1155 zodat de processor er nog op past. Bij voorbaat dank.
  3. De problemen zijn opgelost. Wat ik gedaan heb is alle partities verwijderd i.p.v. formatteren. Hiermee zijn de problemen voorbij. Bedankt voor alle reacties! Mvg. Ivan
  4. De toepassing BITS is gestopt en de scan geeft een fout aan. BITS kan ik niet zo starten. Ik heb het geprobeerd via CMD maar dan komt er een foutcode
  5. Het probleem is dat ik de services niet kan openen. Hetzelfde geld voor de prestatiemeter. Zie screenshot voor melding.
  6. Ik heb Windows weer opnieuw geïnstalleerd, alleen dit heb ik dit keer de updates in groepjes van 10 geïnstalleerd. Ik heb de beveiliging updates als laatste gedaan. Tijdens het updaten (alle KB... updates) zijn er 2 updates mislukt en is er 2 keer een diskcheck geweest. Tijdens de diskcheck zijn er een aantal zwevende en beschadigde bestanden verwijderd. Ook na het installeren van de drives kwam er een diskcheck voor. Na een bepaalde diskcheck zijn alle herstelpunten verdwenen en was de updategeschiedenis ineens leeg. Tijdens de beveiliging updates ging het een keer mis. De pc moest zichzelf herstellen en dat heeft die gedaan. Waarschijnlijk is 1 van die updates de oorzaak geweest van de problemen. Er is zijn nog een paar updates die moeten worden geïnstalleerd alleen krijg ik de foutcode 80246008. Hoe kan ik deze laatste fout oplossen? Voor de rest werkt de pc weer prima.
  7. Systeem herstel kan niet worden uitgevoerd. Alle herstel punten hebben fouten. Heb ik misschien iets verkeerd gedaan tijdens het opnieuw installeren? Ik heb 2 schijven in mijn pc. Een 128gb ssd en een 3tb hdd. Beide heb ik geformateerd. Maar de 2 overige partities heb ik niks mee gedaan. Heb ik daarmee een fout gemaakt? Hadden alle 4 de partities geformateerd moeten worden?
  8. Ik heb de System File Check uitgevoerd. Ik heb alleen geen toegang tot de CBS.log. Zie afbeelding. Het herstelpunt is gemaakt. De backup is niet geslaagd. Zie afbeelding. De reparaties zijn uitgevoerd. De pc probeert niet meer de 182 updates te installeren bij afsluiten en doet geen diskcheck meer bij opstarten. Ik heb ook een pre scan uitgevoerd. Zie tekstbestand.. De pc kan nog steeds niet updaten. Zie afbeelding. Via google heb ik wel een topic gevonden met het zelfde probleem (Alleen is dat bij een laptop) maar zonder oplossing helaas. http://forums.whirlpool.net.au/archive/2272013 Pre scan.txt
  9. Als ik de pc wil afsluiten dan probeert die updates te installeren die voor herstel zijn gedownload maar als ik de pc weer aanzet geeft die de melding dat er een fout is en wordt het weer ongedaan gemaakt.
  10. De log van de laatste stap blijft leeg update.log WinUpdateFix.txt
  11. Ik heb windows 7 opnieuw op mijn ssd geïnstalleerd nadat ik steeds problemen had met diskcheck als gevolg dat de pc een keer is uitgevallen door stroomuitval. Nu blijf ik problemen hebben met Windows update. De eerste keer heb ik na de installatie de divers van de videokaart en het moederbord geïnstalleerd. Daarna Windows update aangezet. De updates werden gedownload en geïnstalleerd. Tijdens het opnieuw opstarten ging het mis. Windows kon niet worden gestart waarna die zich probeerde te herstellen maar zelf geen herstel kon uitvoeren en zich daarom maar afsloot. Nu heb ik Windows nog een keer opnieuw geïnstalleerd en dit keer alleen de lan driver geïnstalleerd zodat Windows eerst kon worden geupdate. Weer heeft die de updates gedownload en geïnstalleerd. De pc moest opnieuw opgestart worden en dus heb ik dat gedaan. De pc begon met afsluiten maar bij 15% van de updates bleef die hangen even hangen voordat die zich gewoon opnieuw opstartte. Daarna kwam weer het herstel in beeld als gevolg dat Windows zich weer niet kon opstarten. Dit keer kwam het bureaublad wel weer in beeld maar zonder achtergrond. Alleen kan die zich nu helemaal niet meer updaten. Zie foto voor melding. Kan iemand mij uitleggen waarom het misgaat bij de updates en hoe ik dit kan oplossen? Ik zou dit heel erg waarderen. Bvd. Ivan
  12. Het probleem is dus dat deze verloren is gegaan bij de installatie van de eerste windows 7. Daar heb ik ook naar gezocht voordat ik zelf windows 7 opnieuw installeerde. Helaas heeft niemand nog de windows vista. - - - Updated - - - Ik hoopte dat ik de software nog ergens op het Internet kon vinden. Helaas heb ik geen vista Iso kunnen vinden. Ik kan wel vista enterprise en volgens mij business downloaden via school met een licentie voor een jaar. Maar volgens mij Werkt de serial die ik heb daar niet bij. De code hoort bij home premium.
  13. Ik heb het probleem al gevonden. Het blijkt officieel een laptop te zijn waar windows vista 32 bits op heeft gedraaid en er staat nu een windows 7 64bits op. Ik vond het al raar omdat er ook maar 4gb ddr3 inzit. Maar waar kan ik windows vista nog vinden? Ik heb de serial nog maar geen cd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.