Ga naar inhoud

colora

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

colora's prestaties

  1. Hoi, Bedankt voor jouw opzoekingswerk. Ik vroeg me af als het zou mogelijk eigen gemaakte toelichtingsfiguren met basisfiguren op te slaan als toelichtingsfiguren van Word zodat deze automatisch dezelfde eigenschappen vertonen? Alvast bedankt voor de geleverde hulp.
  2. Hierboven vind je mijn toelichtingsfiguur gemaakt met basisvormen die ik achteraf gegroepeerd heb.
  3. Bedankt voor de snelle reactie, Ik heb echter iets vergeten te vermelden. Omdat de juiste vorm van toelichtingsfiguur (nl. cirkel met een verwijzingspijl) niet standaard aanwezig is, heb ik met de basisivormen deze zelf aangemaakt en achteraf gegroepeerd zodat de toelichting op zich samenblijft. Zijn plaats tov de figuur zou ik echter ook moeten kunnen verankeren.
  4. Hallo, In word gebruik ik tekstballonnetjes die naar een figuur in mijn document verwijzen. Is er iemand die weet hoe ik die tekstballonnetjes ten allen tijde op hun plaats bij deze figuur kan houden? Dikwils valt het voor dat de positie van de figuur moet aangepast worden in mijn document. Telkens moet ik de positie van de balonnetjes dan terug corrigeren. Alvast bedankt voor jullie reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.