iEscape

Moderator
 • Aantal items

  4.925
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  32

iEscape won de laatste dag op 16 december 2016

iEscape had de meest gelikete inhoud!

Over iEscape

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  macOS Sierra 10.12

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

2.698 profielweergaven
 1. OK, dat is dan goed nieuws Laat maat weten als het topic afgesloten mag worden.
 2. Ja dat weet ik, ik schrijf toch ook:
 3. @Jean Paul, Ik kan u niet helpen met uw Skype probleem. Wil even laten weten dat : U heeft goed gehandeld om géén privé gegevens aan derden oftewel vreemden te geven In principe is iedereen hier op het open forum derden oftewel vreemden. En ook / vooral niet als er via een privébericht wordt gevraagd. Elkaar helpen is toegestaan via het open forum.
 4. OK, goed om te horen dat het probleem is opgelost en dank voor de feedback Dan sluiten we dit topic af
 5. De schermafbeelding in uw eerste bericht laat zien dat toch iets verkeerd is ingesteld met het één of ander, waar het precies fout is gegaan dat weet ik niet. Maar goed om te horen dat nu aller weer prima werkt , houdt het zo Graag gedaan.
 6. Verwijder dat vinkje bij Aangemeld blijven, zodat het mogelijk is om het e-mailadres @hotmail.com in te vullen.
 7. Dat scherm laat zien dat u al ingelogd ben en heeft u een vinkje geplaatst bij Aangemeld blijven >> zie tweede schermafbeelding in mijn vorig bericht.
 8. Dan neem ik aan dat het probleem is opgelost
 9. Al sinds eind 2012 / begin 2013 had Microsoft de inlog website van hotmail.com vervangen naar outlook.com. Bij dit inlog website van outlook.com kunt iedereen hun Microsoft e-mailadressen, zo ook @hotmail.com intypen en inloggen.
 10. Het lijkt me zeer verstandig om eerst te verdiepen (bestuderen) wat is en hoe Dropbox en iCloud werken, hoe te configureren en andere, als u nog géén kennis / ervaring heeft met beide. Dropbox en iCloud gebruiken zonder de kennis daarover, is vragen om problemen iCloud voor Windows iCloud voor Windows configureren en gebruiken
 11. Dan sluiten we dit topic af
 12. Dat is TOF . Goed om te horen dat de Chuwi tablet goed bevalt en naar wens is. Veel plezier ermee en dank voor uw feedback Er zijn nuttige gadget in de handel zoals Scandisk ultra dubbele USB-drive 3.0 Dat is handig als extra geheugen om audio, video, foto’s, documenten e.a. op te slaan. Mijn iPad heeft ook maar 32GB en ik gebruik zo’n flashdrive (de iPad versie). Ook handig om bestanden van- en naar- de pc over te zetten. Normaliter kunt men dat altijd aanpassen. Kijk bij de instellingen >> apparaten of toegankelijkheid of zoiets en vervolgens trackpad / touchpad. Hier is een voorbeeld van een andere tablet. Dat heet creatief omgaan met de beschikbare middelen Ik denk dat dat ook het beste is. Het is vaak ‘niet bang’ maken maar meer waarschuwen, omdat zulke gevallen wel bestaat. Men heeft geluk of 'minder geluk' Wellicht heeft het ook vaak te maken met een ‘blauwe maandag’ productie Graag gedaan en geniet van de Chuwi tablet
 13. Dat is niet leuk Ik heb even gekeken de Gadwin versie op mijn pc is versie 4.7 Bij software.informer kunt u Gadwin versie 4.7 nog downloaden. Gecontroleerd bij virustotal deze site is clean. Of bij uptodown Gecontroleerd bij virustotal deze site is clean.
 14. Welke situatie ? OF
 15. Tijdens de installatie van Gadwin kunt u de gewenste taal kiezen