iEscape

Moderator
 • Aantal items

  5.039
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over iEscape

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  macOS Sierra 10.12

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

2.881 profielweergaven
 1. OK, goed om te horen dat het is gelukt en dank voor de feedback Dan sluiten we dit topic met een
 2. Ziet Windows 10 ook niet ?
 3. Uw topic is verplaatst naar het onderdeel Tablet en smartphone. Dat programma welk u heeft gedownload van Microsoft had u niet kunnen installeren op de iPhone, mits uw iPhone is gejailbreak. Installeer alléén Apple apps van iTunes Store op de iPhone wil u niet in de problemen komen Op Windows 10 probeer het met Revo Uinstaller.
 4. Topic verplaatst van WIndows 10 naar Hardware algemeen, zodat sneller in de spotlight komt voor de hardware kenner
 5. Dan hangen we aan dit topic ook een
 6. Dan sluiten we dit topic met een
 7. Als ik mag adviseren, stel uw vraag bij dit Mac forum >> Macfreak forum onderdeel: Hardware -Macintosh forum. De leden bij Macreak zijn doorgewinterd Mac gebruikers, ze kunnen ook nog andere adviezen geven waarop u zou moeten opletten e.a.
 8. Windows 10 krijgt naast de Creators Update ook nog een tweede grote update dit jaar, zo heeft Microsoft laten weten. Tijdens Microsoft Ignite Australia 2017 gaf de softwaregigant een presentatie waar een tijdslijn werd getoond waarop staat vermeld dat er een twee grote update aankomt. Klik Hier om het artikel te lezen.
 9. Wellicht biedt deze link een oplossing
 10. Op uw verzoek bij deze het slotje
 11. Graag gedaan en we sluiten dit topic af
 12. @Beginneling, Zal ik dit topic open laten voor verdere vragen over het pdf programma of mag ik aannemen dat het zal lukken met PDF-XChange Viewer?
 13. @bernard, Spijtig om te melden -na overleg- dat we als forum, u niet verder mag assisteren met het oplossen van uw vraag. Dit topic wordt dan afgesloten
 14. Ik vrees dan we géén hulp mogen bieden, uw vraag heeft te maken met het werken van auteursrechtelijk beschermd materiaal. Zie hieronder geciteerde uit PCH forumregels. Het is een grijze gebied Ik zal eerst achter het scherm overleggen met het team
 15. Goed om te horen dat het probleem is opgelost en dank voor het melden We sluiten dan dit topic met een