Ga naar inhoud

Stamperken

Lid
  • Items

    378
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Stamperken

  • Verjaardag 25-11-1975

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7 Home Premium
  • Processor
    Intel(R) Core(TM) i5 CPU
  • Geheugen
    6 GB

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Stamperken's prestaties

Vergevorderde

Vergevorderde (10/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

1

Reputatie

  1. Bedankt voor de reactie en de moeite maar we gaan het op een andere manier aanpakken 😉
  2. Oooh ok bedankt. Toevallig geen weet waar ik wél zo'n filmpje van Remco z'n val legaal kan downloaden?
  3. Ik had graag een beetje hulp gehad omtrent het invoegen van een video in powerpoint. Ik heb er zelf weinig ervaring mee en probeer dochterlief te helpen 🙂 Ik wou nl. video in deze link https://www.ad.nl/video/kanalen/in-het-wiel~c407/series/in-het-wiel~s1783/nieuwe-amateurbeelden-tonen-val-evenepoel~p162018 proberen invoegen en dus downloaden. Alleen: krijg het niet voor elkaar 🤔 Kan iemand hier a.u.b. even mee helpen? Thx!
  4. Klopt. Dat is ook het geval. Wij hebben de keuze van beide accounts bij opstart. Doch op die moment zitten we al in de hoofdaccount... En net dat wil ik vermijden voor de kinderen. Dus ofwel zouden we de accounts moeten kunnen kiezen vooraleer je in eentje zit of de volgorde van opstart van account wijzigen en dus opstarten met de beperkte account. Zoniet heeft die beperkte account niet veel nut natuurlijk...
  5. Ik maakte -buiten het standaard hoofdaccount- een extra beperkt account aan op mijn Samsung tablet. Nu start deze steeds op met het hoofdaccount en net dat zou ik willen wijzigen. M.a.w. is het mogelijk om deze te laten opstarten met het beperkt account en zo ja hoe?
  6. Ok bedankt voor de reactie. Kende inderdaad die externe stations maar wou gewoon even luisteren of dat ook mogelijkheid was ☺️. Bekijk je gegeven lijstje wel eens. Thx!
  7. Ik vroeg mij af of je een laptop (zonder cd speler) kan koppelen aan een vaste pc die er wel eentje heeft, en zo ja, hoe? Ik wou cd's rippen maar vaste pc is verouderd (en dus geen of slecht internet) en herkent geen liedjes meer dus geen benamingen aanwezig... Dus wou dit oplossen door laptop aan de vaste te koppelen. Is dit mogelijk of niet? Alvast bedankt voor de info!
  8. Ik zit met een oudere pc met Vista home premium. Aangezien deze reeds geruime tijd niet meer wordt ondersteund had ik graag een overstap gedaan naar een ander gratis besturingssysteem. Ik vroeg me af of Linux daarvoor een goede keuze is en zo ja, hoe begin ik daar aan? Of hebben jullie andere (betere) voorstellen? Ik weet ook niet goed wat me daarbij voor te stellen. Ik bedoel: verlies je Word, Excel, mails (werkt momenteel nog op windows live mail waardoor ik ook ander mailprogramma moet hebben),... Met andere woorden, ik heb een pakje hulp nodig 🙄😁
  9. OK. En is er hier een deftig te volgen handleiding of zo beschikbaar om die switch te maken? En dan ben je ook alles kwijt zoals word, excel e.d.?
  10. Of kan ik makkelijk overstappen op bv. linux (en zo ja, hoe??) en zo mijn oudere pc ook nog draaiende houden en makkelijker een andere emailprogramma vinden?
  11. Bedankt! Ik ga dit bekijken... Nog een klein bijvraagje: ik sta hier met een oudere pc (windows vista) waar ook wlm op draait. Kan ik daar nog (gezien de oude windows) nog een alternatief voor vinden? Want ik veronderstel dat vele programma's daar niet meer zullen op draaien... Ik zocht nog een outlook 13 of 16 maar iet meer te vinden...
  12. Wat is na wlm het meest handige e-mailprogramma dat wél nog ondersteunt wordt? Wij werken wel met 2 aparte mailboxen of mailadressen en weet niet of dat bij elk programma lukt?
  13. Wij hebben al een geruime tijd regelmatig problemen met onze Windows Live Mail en ik weet totaal niet waarom. Probleem 1 + afbeelding 1: Wij kunnen via onze pc geen mails meer versturen doch wel ontvangen. Wij krijgen dan steeds onderstaande pop-up... Probleem 2 + afbeelding 2: Wanneer wij onze mails willen lezen dan staat i.p.v. onze betreffende mail onderstaande bericht te lezen... Kan iemand a.u.b. hulp bieden want wij hebben onze mail écht van doen in deze thuiswerktijd 😩
  14. Nog vergeten: 1/rechtsboven aan de onderkant. Geen idee waar het voor staat maar rood bolletje met 75+ erin 2/dat veronderstel ik wel want vrij gekende site (replace direct) 3/ niet veel pc kennis maar denk het wel, niet zeker 😊
  15. Top! Ik bekijk dit en geef zeker nog feedback 😉👍
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.