Ga naar inhoud

hans233

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over hans233

  • Verjaardag 12-01-1956

PC Specificaties

  • Moederbord
    Win7 Vista en Ubuntu

hans233's prestaties

  1. Wil je nu met Outlook Express of met Outlook mailen zoals je weet zijn dat 2 verschillende programma's, ik had begrepen dat je met Outlook wilde werken. Wat betreft je paswoord die vind je niet terug, die heb je moeten onthouden of ergens genoteerd hebben. Als je het paswoord niet meer weet kan je het beste contact op nemen met je ISP om je paswoord te laten resetten.
  2. Ja ik zou voor de OEM gaan je merkt geen verschil
  3. Software is soms ook als OEM-versie te koop. Voorbeelden zijn Windows en Office Deze worden over het algemeen alleen verkocht bij een nieuwe computer of als los product. Het prijsverschil kan aanzienlijk zijn, maar de bijgeleverde documentatie is over het algemeen zeer beknopt. Ook komt het voor dat OEM-versies van software onder een (restrictievere) licentie worden verstrekt dan retail-versies. De klant moet dan voor zijn ondersteuning aankloppen bij de OEM en niet bij de eigenlijke fabrikant. De software kan door de OEM enigszins zijn aangepast, zodat bijvoorbeeld het logo van de OEM op het scherm verschijnt. Ook kan er een verschil zijn in garantie. Als een product met bijvoorbeeld drie jaar garantie wordt verkocht, kan de garantietermijn bij een OEM-versie verkort zijn tot één jaar. Een goedkope koop, kan hierdoor alsnog duur uitvallen.
  4. Outlook Express kan je niet verwijderen deze zit ingebakken in Windows XP Zorg ervoor dat Outlook je standaar email programma is en laat Outlook Express links liggen.
  5. Dan zou ik maar eens snel een online scan doen en daarna iemand naar je Hijackthis logfile laten kijken
  6. Of er zit een recovery bij of je hebt er zelf een moeten maken bij aanschaf van de laptop. Ik zou eens contact opnemen met Toshiba vaak kun je daar een cd bestellen
  7. Klopt Windows zou die schijf moeten zien, ik neem aan dat je hem met USB aansluit?
  8. Dan komt al snel de vraag is het wel geschikt voor Windows 7?
  9. Kijk in apparaat beheer of hij daar tussen staat verwijder daar de drivers en start de pc opnieuw op.
  10. En waarom zou dat niet helpen ? Het is het enige wat je kan doen gewoon formateren en hij moet weg zijn.
  11. ER zit waarschijnlijk een verborgen partitie op die laptop kijk in het boekje welk toets je moet gebruiken tijdens het opstarten om hem terug naar fabrieks instellingen te zetten, vaak is dit een F toets bijvoorbeel F10
  12. Verwijder de boel eens een keer en begin opnieuw soms gaat er iets fout bij een installatie
  13. Het lijkt er op dat je Windows beschadigd is. Probeer het volgende eens ga naar start dan uitvoeren en typ hier sfc /scannow let op de spatie na de c houdt wel je windows cd binnen bereik hier kan om gevraagd worden.
  14. Een kleine aanvulling Voorkomen is beter dan genezen, dit gaat vooral op voor spam. Veel spammers wisselen grote lijsten met e-mail adressen vaak met elkaar uit. Als je eenmaal spam binnen krijgt, en de spammer komt erachter dat je adres ook daadwerkelijk bestaat, kan dit een sneeuwbal-effect geven en je nog veel meer spam bezorgen. Daarom is het essentieel dat je NOOIT spam beantwoordt! Ook al staat er onder het bericht dat als je een mailtje terugstuurt, of op een link klikt (unsubscribe), je met rust gelaten zal worden. Hieronder een aantal tips om spam te voorkomen: Wees voorzichtig met het achterlaten van je e-mail adres op websites en in openbare forums of chats! Pas ook op met het posten van je e-mail adres in usenet nieuwsgroepen. Net als bij websites worden deze door spammers (automatisch) afgezocht naar e-mail adressen. Als je toch een adres wilt achterlaten, verhaspel het dan. Bijvoorbeeld "piet at tomaatnet punt nl" of "piet@tomaatnet.verwijder_dit.nl". Pas op met het gebruik van e-mail programma's die html e-mail kunnen weergeven. Soms zit er in spam mail een plaatje verstopt dat je niet kunt zien. Bij het bekijken van deze mail wordt het plaatje opgevraagd van de server van de spammer, en weet de spammer dus dat het mailtje is ontvangen en bekeken aan de hand van een unieke code (inline html id tags). Maak een of meer aliassen aan en gebruik die adressen voor de bovenstaande situaties. Komt er spam op binnen, dan kun je de alias weer opheffen. Doe geen zaken met bedrijven op het internet[/url] die hun adres en telefoonnummer verzwijgen. Doe niet mee aan kettingbrieven. Als je toch kettingbrieven krijgt van bekenden, leer hun dan het Bcc: veld te gebruiken. Met Bcc (Blind carbon copy) kun je e-mail naar meerdere mensen tegelijk versturen zonder dat de adressen bij alle ontvangers te zien zijn. Pas op met het instellen van een e-mail adres in je internet software, zoals browser, irc, icq, etc etc Neem je adres niet op in e-mailgidsen op internet (zoals bigfoot, whowhere, etc) Hou je eigen computer(s) up-to-date. Virusbesmettingen kunnen ertoe leiden dat jouw computer gebruikt wordt als z.g. 'zombie' pc in een netwerk van spam versturende computers. Als je je eigen mailserver draait, pas dan op met je configuratie. Als je server een zogenaamde open relay is, kunnen spammers je server misbruiken om nog meer spam te versturen. Bron:
  15. Hier vind je wat tips hoe je de pc goed kan onderhouden.klik
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.