Passer

Moderator
 • Aantal items

  4.036
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Passer

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 05-11-45

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win 10 NL

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

2.150 profielweergaven
 1. gewoon een herinstallatie dan - meestal dient het oude programma niet te worden verwijderd
 2. Als ik je goed begrijp wil je het verwijderen om het opnieuw te installeren? Installeer het dan toch gewoon opnieuw?
 3. Je sprak tot hiertoe niet van "adware betternet" (ken ik trouwens niet) ... ? en - ondanks het feit dat je het blijkbaar kwijt bent - toch blijf ik bij : " Ik denk toch dat het aangewezen is - je verliest er tenslotte niets mee toch?" en zou ik in jouw geval toch eens een degelijke cleaning van mijn systeem laten doen.
 4. HIer (<klik!) raakte het probleem opgelost - mogelijk werkt het ook voor jou? (enne: welkom op PCH, cvdb !)
 5. Zet je swapfile eens uit en kijk of het soelaas brengt?
 6. Latihan, je bent welkom op PCH - dat niet -, maar ik merk dat jij dezelfde vraag al op een ander forum stelde. Fora houden daar meestal niet van om de eenvoudige reden dat de hulp van verschillende fora mekaar wel eens makkelijk tegenwerkt. Vandaar ook dat het op PCH de regel is van dit beter niet te doen. Daarom sluit ik voorlopig je topic (op het andere forum heb je toch al een antwoord gekregen) - moest je het na een tijd toch terug open willen, dan neem je maar contact op met een moderator en zien we nog wel. m vr gr, Passer
 7. Je kan ook je pavilion zonder schijf verkopen (eruit halen) en het de koper melden... (minder werk voor jou)
 8. Klik! of nog klik ! (Rco, welkom op PCH - ik hoop dat je hiermee geholpen bent)
 9. Nine, je spreekt hier wel in raadsels... Heeft het te maken met een ander topic? waarmee is de scan genomen (programma) ?
 10. gewoon op zoek gaan naar waar bij jou dat bestand staat (bestand > acccountinstellingen > accountinstellingen > tabblad Gegevensbestanden - en daar staat het pad onder Type) outlook afsluiten (anders gaat het niet) en gewoon in verkenner: copy / paste Ik doe het maar om de zoveel maanden omdat er bij mij niet zoveel contactpersonen meer bij komen en omdat ik mijn mails ook nog een tijd op de server laat staan. Wordt mijn gewoon pst-bestand beschadigd of wat: zet ik het reserve terug en voor de recente mails ga ik dan desnoods naar mijn webmail op mijn provider kijken. (doordat ik ingesteld heb dat ze daar nog een tijd moeten blijven staan, heb ik ze dan nog - desnoods verstuur ik ze vanuit webmail nog eens naar mezelf en haal ik ze dan gewoon via Outlook terug binnen)
 11. Dan vrees ik met grote vrees... (dat is de reden dat ik om de zoveel tijd mijn pst-bestand gewoon eens naar een aparte map kopieer)
 12. Die filmpjes da's zéker de bedoeling (nu heb ik ze afzonderlijk binnengehaald) en idd: de bestanden gaan dan wellicht te groot worden. Voor één artikel maakt het niet uit, maar als je er dagelijks enkele binnenkrijgt... (al zijn de meesten wel gewoon wat tekst en een foto - niet zo 'ingewikkeld' als dit) Maar goed, dank je Nokiaprox voor je meedenken en 'k houd het zeker in mijn achterhoofd !
 13. euh... 'k verdrink er een beetje in - ben net ff gaan gluren en httrack kan dus webpagina's opslaan. HOE die het opnieuw reproduceert (heb je er het programma voor nodig of kan het zonder programma door een ander ?) vind ik nog niet direct ('k heb ook nog niet ver gekeken, 'k heb nog enkele andere dingen te doen) wat me wel opvalt: " It allows you to download a World Wide Web site " euh: ga je dan de hele site binnenhalen? (dan haal je me nogal wat binnen vrees ik - welke grootte neemt het dan in vraag ik me af) (gebruik(te) je het zelf (al) ?) enfin, al enkele dingen die me nu binnen schieten. (hoe dan ook, als je mij kan overtuigen, moet ik er nog mee naar de archiefverantwoordelijke want die moet er uiteindelijk zijn zegen over geven, èn - om eerlijk te zijn - 'k ben er al een jaar of 10 mee bezig en normaal is het maken van pdf's niet zo'n probleem. In dit (voorlopig alleenstaande) geval zou het wel makkelijker geweest zijn, vandaar dat ik even in die richting begon te denken. Maar goed, Nokiaprox, vertel me al maar een paar dingen (als je tijd hebt), mogelijk kan je me er warm voor maken?
 14. Daarom vroeg ik er hier naar - we kunnen er dus nog niet mee beginnen met zaken op die manier op te slaan...
 15. Voer dan voorlopig geen schrijfbewerkingen meer uit op je systeem - mogelijk kan je ze met een recoverprogramma nog terughalen: Dit programma zou er voor geschikt zijn vertelde Leono een tijd geleden. Anders kan je ook Recuva ervoor gebruiken (er is een freewareversie van)