Passer

Moderator
 • Aantal items

  3.839
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  39

Passer won de laatste dag op 12 januari

Passer had de meest gelikete inhoud!

Over Passer

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 05-11-45

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win 10 NL

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

2.051 profielweergaven
 1. Vermits jij je vraag in Malware plaatste, vermoed ik dat jij je systeem daarop wil laten nakijken. Voer daarom onderstaande dingen uit en plaats je dan je logje? Download RSIT van de onderstaande locaties en sla deze op het bureaublad op. Hier staat een beschrijving hoe je kan kijken of je een 32- of 64-bitversie van Windows hebt. RSIT 32 bit (RSIT.exe) RSIT 64 bit (RSITx64.exe) Dubbelklik op RSIT.exe om de tool te starten. Gebruikers van Windows Vista en later dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Vervolgens wordt de "Disclaimer of warranty" getoond, klik vervolgens op "Continue" Wanneer de tool gereed is worden er twee kladblok bestanden geopend genaamd "Log.txt" en "Info.txt" . RSIT Logbestanden plaatsen Voeg het logbestand met de naam "Log.txt" als bijlage toe aan het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden in de map ""C:\rsit") Het logbestand met de naam "Info.txt" wat geminimaliseerd is hoeft u niet te plaatsen. (Dit logbestand wordt enkel de eerst keer bij het uitvoeren aangemaakt). Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier. Bekijk ook de volgende video:
 2. Blijkbaar staat de stick nu in Raw en kan niet door Windows-zelf benaderd worden. Wat denk je van eerst data te gaan proberen te recoveren? (even tussen (): heb jij bestanden alléén op een stick staan? zoals je merkt, is dat wel om problemen vragen... Belangrijke data altijd minstens op twéé verschillende dragers bewaren - enfin, dit even terzijde) Waar je veel mogelijkheden en info vindt: http://www.tomshardware.co.uk/forum/285747-32-drive-formatted Je zal merken dat bij sommigen bepaalde zaken wèl en bij anderen toch niet werken. Je gaat dus een en ander moeten uitproberen. Goed, hou dit in gedachten als je een herstel (recover) programma gaat gebruiken: Het principe is: het programma downloaden en het installeren op een ànder medium dan je verloren data staan. Vb. op een andere partitie/schijf/usb of CDrom. GEBRUIK ONDERTUSSEN DE BETROFFEN STICK ALLEEN MAAR OM TE LEZEN (maar dat weet je wellicht wel) want al wat je er op doet (buiten lezen) kan bestaande bestanden overschrijven! o ja: de bestanden die je herstelt ook niet naar de betroffen schijf laten terugzetten, maar ook weer naar een ander schijf/partitie/medium Op die pagina staan verschillende recoverprogramma's - die echter niet allemaal freeware zijn. Daarom raad ik je aan één (of meer) van deze te gebruiken: http://www.roadkil.net/program.php?ProgramID=29 (Recovers files from disks with physical damage. Allows you to copy files from disks with problems such as bad sectors, scratches or that just give errors when reading data. The program will attempt to recover every readable piece of a file and put the pieces together. Using this method most types of files can be made useable even if some parts of the file were not recoverable in the end) Verder vind je er hier nog een boel - 'k zou zelf eerst eens beginnen met Recuva - dit is gekend en heeft een goede naam. succes ! nog wat ideeën: 'k dacht dat met EaseUS tot 2 Gig kon gerecupereerd worden, maar dat is nog geen 30 Gig zoals jij wil. De vermelding RAW-drive betekent: dat je bestandssysteem corrupt is, dat het systeem niet kan bepalen of je schijf nu fat, NTFS, ... geformateerd is. Je hebt dus geen toegang tot je schijf en/of je kan bestanden van deze schijf niet meer benaderen. De oorzaak kan veelvuldig zijn: een virus, een foute formattering, slecht afsluiten van je systeem, power-uitvallen,...
 3. (verplaatst naar Multimedie - het is natuurlijk wel software, maar hier ga je meer 'kenners' bereiken dan bij Software algemeen'
 4. Ik vermoed dat de spanning er plots werd vanaf genomen, dat dit voor een overspanning zorgde die je stick defect maakte. Vergelijk even met dit topic - maar het enigste voordeel dààr was, dat TS zijn stick later nog kon gebruiken. BEstanden terughalen schijnt iets anders te zijn. (TS spreekt in zijn eerste post over een programma (dat ik niet ken) - mogelijk kan je het eens uitzoeken (hoe het werkt, of het bij jou werkt,...)
 5. Nee hoor, maar het is blijkbaar geen eenvoudig probleem... 'k ga een poging wagen - zie topic-zelf
 6. Je kan het dan toch in één beweging met move/verplaatsen doen en daarna gewoon de C naar rechts gaan uitbreiden?
 7. Je D heeft een 60 gig aan data - Op je C is er nog 72 vrij - verplaats je data van je D toch gewoon naar je C, achteraf kan jij je herstelpartitie opschuiven en daarna je C groter maken. Daar hoorde ik nog niets van - ze verwijderen: dat is iets anders (dan kan je niet meer terug), maar verplaatsen... ? Maar al bij al: maak vooraf best een kloon van je systeempartitie - is altijd veiliger moest er iets fout gaan.
 8. Wat ik bedoelde: een lampje op je lap/desktop dat gaat flikkeren als er schijfbewerkingen gedaan worden. Voor zover ik weet hebben alle systemen dit (?) Nu ja: je bent de problemen uit en dat was de bedoeling.
 9. Klopt - klik dus ! (enne: graag gedaan hé)
 10. Mooi zo! het lag dus blijkbaar niet aan je upgradebestand maar wel aan het niet-wachten... ? (had je op het 'stil-val-moment' naar het lichtje van je harde schijf gekeken - of dat niet volop aan het flikkeren was als teken van veel schijfactiviteit?)
 11. Bij wat je vertelt moet ik onwillekeurig aan je geheugen denken, maar hardware is mijn terrein niet. Misschien volgde iemand dit nog op de achtergrond en heeft die nog ideeën ??
 12. Haal hem eens opnieuw binnen ?
 13. Gerard, de mensen zijn verwittigd, even wachten tot een van hen op het forum komt.
 14. Ik vermoed dat je met malware zit (daarom verplaats ik je vraag ook even) voer je onderstaande dingen uit en plaats je eens een logje? Download RSIT van de onderstaande locaties en sla deze op het bureaublad op. Hier staat een beschrijving hoe je kan kijken of je een 32- of 64-bitversie van Windows hebt. RSIT 32 bit (RSIT.exe) RSIT 64 bit (RSITx64.exe) Dubbelklik op RSIT.exe om de tool te starten. Gebruikers van Windows Vista en later dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Vervolgens wordt de "Disclaimer of warranty" getoond, klik vervolgens op "Continue" Wanneer de tool gereed is worden er twee kladblok bestanden geopend genaamd "Log.txt" en "Info.txt" . RSIT Logbestanden plaatsen Voeg het logbestand met de naam "Log.txt" als bijlage toe aan het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden in de map ""C:\rsit") Het logbestand met de naam "Info.txt" wat geminimaliseerd is hoeft u niet te plaatsen. (Dit logbestand wordt enkel de eerst keer bij het uitvoeren aangemaakt). Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier. Bekijk ook de volgende video: