Leono

Lid
 • Aantal items

  283
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Leono

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 24 april

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 Home Premium

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

856 profielweergaven
 1. Het enige waar ik nog aan denk is het programma 'Everything'. Zoals Passer terecht al zei: via het zoekscherm in de verkenner vind je alle .jpg's. De enige die dan wellicht niet verschijnen zijn de verborgen bestanden. Die zou je dan wel weer op 'weergeven' kunnen zetten, denk ik. Als ik iets echt niet kan vinden gebruik ik altijd 'Everything'. Ook daar moet je wel even bij de instellingen kijken of er ook naar verborgen bestanden wordt gezocht. Als 'Everything' het niet vindt, staat het nergens in de computer, denk ik.
 2. Daar dacht ik ook al aan, meneer Passer, maar of deze programmaatjes nog werken? Ik zou eerder alvast eens een Windows schijfopruimng doen.
 3. De melding "Uw upgrade naar Windows10 is gereed" heeft maanden lang bij Windows Update gestaan en betekent volgens mij niet dat de upgrade al gestart was. Wel waren er bij veel mensen voorbereidende bestanden gedownload (6 Gb) die je kon verwijderen met Windows schijfopruiming. De melding betekent wel dat de update-situatie is blijven hangen in een lang vervlogen tijdperk.
 4. Voor Chrome is dit normaal. Vaak zijn het nog veel meer identieke processen, zelfs al heb je maar één tabblad open staan.
 5. Hallo Cyberfounder. Kunt u het standaardvolume niet gewoon aanpassen? Bij mij staat het altijd op 90%.
 6. Om te beginnen: voeg uBlock Origin toe aan uw browser.
 7. "In most cases, ACER Aspire 7741ZG bios battery replace is an easy task. It is simply a matter of locating the battery on the computer's motherboard, removing it, and plugging in a new one." Laten we het hier maar op houden, voorlopig.
 8. Hallo porrelaar, Het gaat bij mij om een Acer Aspire 7741 ZG laptop, dus geen "PC-kast". Hij is nog nooit open geweest en ik heb ook nog nooit een moederbord gezien. Ik heb wel vaker soortgelijke instructies gezien over het vervangen van de batterij, dus ondoenbaar zal het wel niet zijn.
 9. Zowel 's nachts als overdag is het hier -om economische en milieutechnische redenen- behoorlijk koud. Maar goed, ik hoopte het systeemvak-probleem alvast te kunnen oplossen. Dat zal dus wel niet gaan lukken. Het leek mij zo vreemd dat Windows Explorer steeds gewoon opstart, maar dan met slechts één pictogram. Wat ook meespeelt is, dat ik nog nooit eerder zo'n batterij heb vervangen. (Koud water vrees).
 10. Zeer goede adviezen, porrelaar, maar..., In de hoop dat de discussie niet onmiddellijk over de batterij zou gaan heb ik bewust "Leeg systeemvak" gekozen als titel van dit onderwerp. Die batterij zal ik heus wel "TZT" vervangen. Maar, waarom is het systeemvak steeds (bijna) leeg? Dat vind ik namelijk veel vervelender dan het synchroniseren van de tijd. Dat vind ik zelfs wel een beetje leuk, even "bij de tijd" zijn. Wordt de weergave van het systeemvak ook aangestuurd door deze batterij? Het lijkt een kwestie van "Windows Explorer start niet goed op". Overigens, wat afkoelen betreft: als ik om 11 uur het apparaat uit zet en ik doe het om 19 uur weer aan, dan is de afkoeling toch al heel lang en breed achter de rug, zou ik denken.
 11. Hallo kweezie wabbit, Dat ga ik dus niet doen. Zowel om economische als om milieutechnische redenen wordt er bij mij pas iets gekocht of vervangen als het absoluut niet anders kan. Als ik een nieuwe computer zou kopen zou het probleem ook opgelost zijn, denk ik. Pas als ik de tijd niet meer gesynchroniseerd krijg, zal ik op zoek gaan naar een nieuwe batterij. Waar het mij om gaat: waarom is het systeemvak leeg bij de opstart? En waarom doet het probleem zich niet voor nadat de computer een aantal uren heeft uit gestaan, maar wel na een nacht?
 12. Als ik mijn computer opstart, staat de klok verkeerd en is het systeemvak leeg. Een verkeerde tijd kan uiteraard wijzen op een lege batterij, maar geldt dit ook voor een leeg systeemvak? Ik start dus elke dag met het synchroniseren van de tijd en met het opnieuw starten van ‘explorer.exe’. Bijzonder vind ik het, dat dit probleem zich alleen presenteert na een bepaald aantal uren stilstand van het apparaat. Als ik mijn computer bijvoorbeeld om 11 uur afsluit en om 19 uur weer opstart, dan is alles in orde. Alsof hij dan nog ‘warm’ is. Er zijn ook wel eens dagen dat het opstarten normaal verloopt, maar dat zijn uitzonderingen. Zo zag het vanmorgen uit. Alleen de anti-virus staat in het systeemvak.
 13. Uw presentatie (omschrijving) van het probleem is gewoon veel te onduidelijk. Daar ligt het aan, denk ik.
 14. Hallo Karel, ook goedemorgen, Als ik het zo bekijk, werkt alles weer picobello. Daarom wil ik u hartelijk danken voor uw inspanningen om deze kwestie tot een goed einde te brengen. Dank u.