droske

Moderator
 • Aantal items

  1.946
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  21

droske won de laatste dag op 16 januari

droske had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Over droske

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 31-01-47

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win XP / Vista / Win 7 / Win 10

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

2.969 profielweergaven
 1. Het is geen goed idee om die SSD te gaan partitioneren. Waarom zou je dat wel doen? Je hebt toch nog meerdere traditionele HDD's ter beschikking voor data opslag! Die 50 % beschikbare ruimte die je nu hebt is welgekomen voor overprovisionering. Maar misschien denkt Dasle hier anders over?
 2. Welkom op PCH forum. kijk de instellingen van de Tabletmodus eens na. START / Instellingen / Systeem / Tabletmodus: PS Het identieke onderwerp dat je per vergissing in het forumonderdeel Windows 8.1 had geplaatst heb ik verwijderd. daar hoeft u zich dus geen zorgen meer om te maken.
 3. Ga eens naar instellingen / Toegankelijkheid / Vergrootglas. Zo staat het bij mij:
 4. Probeer nu eens 1 update te installeren. Indien beschikbaar eentje van .NET Framework.
 5. OK. Voer dan voor je C-partitie eens uit wat HIER te lezen staat.
 6. Heb je hier rekening mee gehouden? En welke foutmelding krijg je?
 7. Zit inderdaad bij de instellingen in Outlook. Ga via Bestand naar Opties. Klik op Geavanceerd en klik in het rechter deelvenster op de knop Verzenden/ontvangen. Stel bij Automatisch verzenden/ontvangen elke de tijd in op bv 3 minuten. Dat zal nu nog wel op 30 minuten staan.
 8. Je eerste vraag: Bij aankoop is de interne harde schijf al in partities verdeeld waarvan enkel onzichtbaar zijn en blijven (systeem en herstel). Wacht eens af tot je de pc hebt. Kom hier dan terug en dan bekijken we samen met u wat voor u de beste aanpak is. Je tweede vraag: Als je die schijf niet wist dan blijven je bestanden daar op staan. Bladwijzers van bv Firefox of Chrome, enz. Moet je exporteren naar een mapje in je documenten alvorens je ddie schijf uit je oude pc haalt. Doe hetzelfde met je e-mail contactpersonen en bestanden(mappen) als je met POP3 accounts werkt. Programma's kun je niet verplaatsen. Die ga je op je nieuwe computer opnieuw moeten installeren.
 9. Verzin eer je begint. Denk iets langer na alvorens te antwoorden. Meer dan eens had je kunnen vermijden meermaals na elkaar te antwoorden. Bij ieder antwoord krijgen we een mail. Dat kan dan lastig worden. Alles wat je nu gevraagd hebt is normaal.
 10. Zowel CCleaner als Speccy blijven nuttig. CCleaner kun je regelmatig eens uitvoeren (beide functies). Via Speccy hou je vooral controle over de temperaturen van de processor, moederbord en grafische kaart. Van zodra de ze van geel naar oranje overgaan begint het de foute kant op te lopen. Rood is alarm. Dan moet de koeling nagekeken worden.
 11. kape heeft je een opdracht op basis van zoek.exe gegeven, voer deze dan nu eerst maar uit.
 12. Als je er verder geen last van hebt, laat het dan maar zoals het is. Ik verwacht dat dit zich vroeg of laat vanzelf oplost.
 13. Dan doe je iets niet goed. Volgorde: Open tabblad Register / Druk op Scannen op fouten en wacht tot dit voltooid is / Druk op Herstel geselecteerde fouten / Druk op JA / Sla een backup op / Druk op Herstel alle fouten.
 14. De uitdrukking problemen is wel wat overtrokken. Het gaat om opruimen van ActiveX/COM foutjes, lege registerverwijzingen, enz. Je videochip kan het blijkbaar niet aan. Uitschakelen van de hardware versnelling heeft natuurlijk wel invloed op de snelheid van de beeldvorming. Of het van invloed is op het batterijverbruik dat weet ik niet.
 15. Welkom op PCH. Klik met de rechter muisknop op START en kies Apparaatbeheer. Maak er met het knipprogramma een afbeelding van, die kan je dan in je volgend bericht hier in je topic plaatsen.