droske

Moderator
 • Aantal items

  2.296
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over droske

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 31-01-47

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win XP / Vista / Win 7 / Win 10

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

3.653 profielweergaven
 1. Je pakt het niet goed aan. Veel overbodig werk ook. Van zodra er ooit een upgrade naar Windows 10 is uitgevoerd geweest (en geactiveerd), hoef je bij een latere nieuwe installatie niet op nieuw te vertrekken van het eerdere besturingssysteem. neen, je kunt onmiddellijk een clean installatie uitvoeren. Belang in uw geval is dan dat je tijdens die installatie alle systeempartities verwijdert en formatteert alvorens de geformatteerde ruimte aan te wijzen als locatie voor de nieuwe installatie. Vertrek in eerste instantie van een gewone lokaal account met admin rechten. Die kan nadien, indien gewenst, nog altijd aan een Microsoft account gekoppeld worden. Je eerste werk na een clean install: Stel systeemherstel in met voldoende ruimte. Maak eigenhandig een systeemherstelpunt. Zorg voor een stabiele stroom- en Internetverbinding. Laat Windows de tijd om achterstallige updates uit te voeren. Ga naar apparaatbeheer om te kijken of alle drivers ok zijn, zo niet ga DE JUISTE bij de fabrikant van de pc of moederbord halen Die printer wordt door Windows automatisch geïnstalleerd van zodra je hem aansluit. Eventueel noodzakelijke extra software haal je best op de site van Canon. Gebruik a.u.b. NIET die oude CD want alles wat daar op staat is verouderd en zorgt voor conflicten. Zo, nu moet ik offline tot vanavond.
 2. Indien je bepaalde software niet verwijderd krijgt kan je altijd eens REVO uninstaller (klik erop) proberen. Klik in die webpagina op de licht blauwe knop FREE DOWNLOAD. Installeer het programma en vink tijdens de installatie eventueel ongewenste extra software uit. Handleiding in bijlage. Handleiding Revo Uninstaller Deze handleiding is nog niet aangepast i.f.v. de huidige versie van Revo Uninstaller maar nog perfect bruikbaar. In de eerste fase van het verwijderingsproces maakt Revo gebruik van de uninstaller van Windows. Indien er na afloop van die eerste fase (zie afbeelding 4 in de handleiding) gevraagd wordt op de computer opnieuw op te starten dan moet je dat weigeren en de procedure van Revo gewoon verder zetten. Zie vanaf afbeelding 5 in de handleiding. Herstart na afloop de computer.
 3. Er zal zwaarder geschut nodig zijn. Indien je bepaalde software niet verwijderd krijgt kan je altijd eens REVO uninstaller (klik erop) proberen. Klik in die webpagina op de licht blauwe knop FREE DOWNLOAD. Installeer het programma en vink tijdens de installatie eventueel ongewenste extra software uit. Handleiding in bijlage. Handleiding Revo Uninstaller Deze handleiding is nog niet aangepast i.f.v. de huidige versie van Revo Uninstaller maar zeker nog goed bruikbaar. In de eerste fase van het verwijderingsproces maakt Revo gebruik van de uninstaller van Windows. Indien er na afloop van die eerste fase (zie afbeelding 4 in de handleiding) gevraagd wordt op de computer opnieuw op te starten dan moet je dat weigeren en de procedure van Revo gewoon verder zetten. Zie vanaf afbeelding 5 in de handleiding. Herstart na afloop de computer.
 4. Ja, die is er altijd. Krijg net bezoek over de vloer. Je hoort nog van me.
 5. Kun je eens in 't kort stapsgewijs vertellen hoe je dat gedaan hebt? Een systeemherstelpunt maakt men gewoon. Daar hoeft verder niets meer aan toegevoegd. Herstelpunten opnieuw activeren dat is iets dat ik dus niet ken. Kun je dat eens uitleggen? Hotmail is een Microsoft account, dat installeer je niet maar dat stel je in bij Microsoft. Eenmaal je die hebt kun je die account gebruiken op om het even welke pc onder iets te moeten installeren. Ik begrijp dus niet wat je voor Hotmail hebt moeten installeren, tenzij je bedoelt dat je een Hotmail-account hebt ingesteld in een e-mail programma en zo ja, welk programma heb je daarvoor gebruikt. Waarom heb je alle programma's opnieuw moeten installeren? Geïnstalleerde programma's staan los van je Hotmail-account? Kun je ook dit even verklaren, Om welke Canon printer gaat het? Modelnummer? Wat die foutmelding betreft. Heb je mappen in Program Files verwijderd? Heel veel vragen dus die om een antwoord vragen alvorens we een duidelijker zicht krijgen op de problematiek.
 6. Het programma verwijderen lukt dus voorlopig niet, maar heb je 'herstellen' al eens geprobeerd?
 7. Kun je eerst mijn vraag eens beantwoorden?
 8. Kijk eens of HIER iets bij staat wat je aanspreekt.
 9. Heb je het over dezelfde computer dan in DIT onderwerp van u?
 10. Klik eens met de rechter muisknop op START en kies Taakbeheer. Klik op Meer details (onderaan links). Kijk eens of Corel Paint shop in de lijst Processen voorkomt. Zo ja, klik er op en klik daarna op Beëindigen. Probeer het programma nu te verwijderen.
 11. Goed dat je de instellingsmogelijkheden alsnog ontdekt hebt. Was er geen handleiding meegeleverd?
 12. Je werkt dus met 2 beeldschermen?
 13. Welke van die 'oplossingen' heb je al vergeefs geprobeerd? Heb je een register-cleaner staan? Zo ja, welke?
 14. Ik stel vast dat je dit probleem ook op een ander forum in behandeling hebt. Adviezen gaan elkaar doorkruisen en dat werkt niet. Waar wens je verder te gaan, ginder of hier?
 15. Klik met de rechter muisknop op START en kies Schijfbeheer. Vergroot het venster zodat alles getoond wordt. Maak er een screenshot van en plaats het in je volgende antwoord.