Ga naar inhoud

Clementmortier

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Clementmortier's prestaties

  1. Hallo Dasle, De info gaat over het opheffen van het handtekening in verband met de 64 bits. Ik heb dit reeds allemaal al geprobeerd en de driver geinstalleerd. Doch de driver blijft niet werken. Ik zal nog wel eens proberen en u op de hoogte houden. Toch bedankt voor de info.
  2. Ik bezit reeds enkele jaren de Velleman PC scoop PCSU200. Tot en met windows 8 ging alles goed, mits de nodige downloads via de website van Velleman. Sinds windows 10 start het toestel niet meer op, en blijft in demo-mode. Heb reeds van alles gedownload, zonder resultaat. Heeft iemand de juiste oplossing ? Dank bij voorbaat !
  3. Ik heb momenteel wel een PC windows 8 dus is er geen i-tunes maar wel media player. Volgens mij werkte de i-pod vroeger wel op vista en XP Op windows 8 blijkbaar niet. Is daar iets aan te doen ? Of moet ik mijn i-pod weggooien bij wijze van spreken
  4. Hallo Windows 8 is momenteel geïnstalleerd bij mij. Vroeger had ik een Apple-computer OS X. Mijn i-pod nano (5 jaar oud) werkt niet op windows 8. Is daar iets aan te doen? mvg, Clement
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.