Ga naar inhoud

marc.w

Lid
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

marc.w's prestaties

  1. Beste, ik heb geen geheimen hoor! Het is gegaan zoals gezegd : blijven volhouden...ik ben zeker drie keer opnieuw gestart vanaf de W8.1 dvd. Pas bij de derde herstart kreeg ik eindelijk de mogelijkheid om format uit te voeren op de C ,waarW10 stond en daarna een clean install te doen. Ik moet zeggen dat ik ten zeerste verbaasd was om mijn oude bestanden , een paar foto's en wat muziek , terug te vinden op de D partitie. Niks bijzonders dus , gewoon veel geduld gehad. Of , zo valt me nu in , veel geluk gehad? Met vriendelijke groeten van Marc en steeds bereid om meer te vertellen van mijn avontuur!
  2. Beste, ik heb geen verdere vragen en zal het onderwerp afsluiten. Van mij mag je het gerust verwijderen , niemand heeft hier iets aan. Tenzij : volharden is de boodschap
  3. Omdat er geen antwoord komt ben ik maar blijven voortproberen en het spreekwoord klopt nog steeds : "De aanhouder wint!"
  4. Beste, ik heb een tijdje W10 gehad en was daar tot nu tevreden over. Maar omdat in de nieuwe previeuw 10041 mail niet meer werkt en de laptop ook veel te traag geworden is dacht ik eraan om terug te keren naar W8.1 Maar , helaas , ik heb ook al een hele tijd niet meer de mogelijkheid om te kiezen in het opstartscherm tussen W10 of Rollback , wat in de beginne (met de vorige build ) wel kon. Dus ,een simpele ziel als ik denkt dan : stop de W8.1 opstartschijf in je laptop en klaar is kees. Dat was buiten W10 gerekend! Ik kan de schijf wel opstarten als W10 loopt maar na het invoeren van de productcode en na het aanvaarden van de voorwaarden krijg ik een scherm met de mededeling : "Er is iets mis gegaan" en dat is het. Iemand een idee hoe ik terug naar W8.1 kan gaan? DankU
  5. Hello again! Omdat ik niet graag voor een simpel vraagje een nieuw topic open , hier nog maar eens een bijvoegsel. Is bij jullie ook de mailapp verdwenen na de update naar build 10041? En de charms zijn die ook nog steeds weg? Of komen die niet meer terug? En de opstartoptie "rollback" is ook al en tijd verdwenen... Alweer alvast dank U.
  6. Ik ben beschaamd! Heb ik daar toch gewoon over gekeken zeker!
  7. Hello, ik wil niet telkens er iets te binnen schiet een topic openen dus hier nog even een extra vraagje bijgezet. Wie weet waar ik in W10 de "prullebak" kan vinden?
  8. Ik wou nog even vorig berichtje bewerken , geen toelating? Dan maar zo , opnieuw gestart en geen charmsbar te vinden , ook niet via de windows toets en C combinatie. Beetje wachten op een nieuwere versie vermoed ik. Ik heb nu build 9926 , is dat nog een recente of is er al een nieuwere? Mijn update staat op traag.
  9. Beste, het gaat inderdaad over W10. Bij mij staan die instellingen die je hierboven vernoemt ook licht grijs en dus niet aan klikbaar . Ik heb gekeken bij je tips en heb "popcharms" binnengehaald , uitgepakt en dubbelgeklikt...voorlopig nog geen charms. 'k Zal nog eens terug opstarten , wie weet. Alvast bedankt . Marc
  10. Hello, in het begin kon ik met de muisaanwijzer in W10, rechts onder de charms openen. Deze zijn nu al een poosje niet bereikbaar meer. Via de Windows knop links onder kom ik nog wel bij settings. Is de charm-bar misschien verdwenen? Er waren blijkbaar mensen die er problemen mee hadden. Een tweede vraagje is ivm de insider hub : Die opent wel maar er valt niks te zien , geen tekst dus. De snelkoppelingen daar zijn wel bereikbaar. Bugje nr xyz?
  11. Hallo! Ik heb nog een beetje verder gezocht en ! gevonden. Er bestaat een removal tool van avg zelf! Probleempje opgelost! maar toch dank omdat ik het hier mocht komen vragen. Dat gebeurd me wel meer , iets vragen en dan plots "het licht" zien.
  12. Beste, onlangs was er een aanbieding om AVG InternetSecurity 2015 voor 1 jaar gratis te gebruiken. Ik ben daar op ingegaan omdat ik weleens wou zien hoe dat werkte. Nu bevalt avg me helemaal niet , er verschijnen regelmatig pop-up schermen , terwijl je gewoon wat zit te lezen zou je dan de pc moeten herstarten en ik heb het niet begrepen op zo'n werkwijze. Dus ga ik op zoek naar waar avg zich verstopt heeft en wil daar alles verwijderen. Maar , ik blijk niet gemachtigd te zijn ! Er blijkt nog een stap hoger te zijn dan System namelijk trusted installer. Ik wil niet teveel naar "de vaantjes" helpen en ben uit die geavanceerde instellingen uitgebleven en hoop dat iemand me hier de weg kan wijzen naar hoe ik dat programma toch kan verwijderen. Ergens in het programma zit een "afteller" tot het einde van de gratis testperiode. Ik kan natuurlijk ook gewoon wachten tot het voorbij is maar een programma dat bij wijze van spreken zich ergens nestelt en verhinderd dat ik het verwijder?! Ah nee hé! 't is mijn computer!
  13. Ik had hier graag "uitgepakt" met mijn vorderingen in het gebruik van VirtualBox maar , helaas , ik slaag er niet in om er fatsoenlijk mee te werken. Ik ben vermoedelijk op mijn kennis-plafond gestoten. Ik ben er wel ingeslaagd om Vbox te installeren maar dan loopt het mis , ik vind nergens een eenvoudige handleiding hoe ik een besturingssysteem kan plaatsen in de box. Als ik die Vbox opstart en daarna de W10dvd plaats dan lijkt het er niet op dat W10 in de box geplaatst word maar gewoon op een door W10 gekozen ruimte. Ondertussen hebben we de pc terug een beetje opgekuist , Vbox verwijderd , en ik heb me voorgenomen om nu eerst met W8.1 (op de laptop) te leren omgaan en dan zien we wel weer! In alle geval : hartelijk dank voor het bovenstaande . @FCBBrugge : Ik heb eens in een ver verleden met een oudere pc getracht om gewoon te worden aan een versie van Ubuntu ,maar dat is niks geworden. Kweezie wabbit : dank om de link te verwijderen
  14. Ik test wel eens graag iets , maar ik ben nog niet suicidaal
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.