falstring

Lid
 • Aantal items

  1.739
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  10

falstring won de laatste dag op 3 december 2016

falstring had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Over falstring

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis
 1. zoals je het omschrijft gaat het typisch om een warmteprobleem. wellicht dat er een fannetje niet meer draait, wellicht een enorme stofophoping. omdat ie nog in de garantie zit, zou ik 'm nog niet zelf opendraaien om het warmteprobleem te lijf te gaan, maar even langs de winkel!
 2. in welke applicatie zie je wanneer: toevoegen aan favorieten als je rechtsklikt op een adres?
 3. ik herken dat effect, maar zou niet kunnen beredeneren of de caches samenwerken of niet. het lijkt me uitgesloten dat ze samenwerken, maar wellicht heeft windows nog een slimmigheidje aan boord. wat me wel eens op viel: als je zo'n nieuwe site traag hebt geladen en dan op een later tijdstip 'm oproept op een andere pc in je netwerkje (dus achter jouw IP-adres), dat dat dan ook veel sneller kan gaan. wellicht is het dus iets wat de provider voor je regelt.... maar nogmaals: het zijn niet exact gemeten ideeën!
 4. tot nog toe was het een antivirusbeschermer, dus dat zal wel zo blijven..... je kunt beide uitproberen, maar let wel heel goed op dat je in bijna elk schermpje van de de installatieprocedure telkens kiest voor de gratis versie/basis bescherming etc. doe je dat niet dan zijn avg en Avira binnen de kortste keren net zo irritant als die McAfee!
 5. je kunt in datzelfde venstertje te bereiken via menu-item 'opties' een andere locatie instellen voor je logbestanden. de nieuwere windowsversies proberen steeds te verhinderen dat er binnen C:\program files geschreven wordt. daarvoor behoort een programma de map gebruikers\[naam]\appdata te gebruiken. (mp3gain stamt nog uit een voorgaande periode, dat zal het zijn.)
 6. dank voor jullie reacties. het ging mij voornamelijk om de merkwaardige radar-info dat het programma niet meer zou werken..... en dat het niet meer veilig zou zijn.., ach, wlm is bij mijn weten nooit geupdated sinds de laatste versie van 2012, dus zo'n vaart zal het wel niet lopen.
 7. 'dingen veranderen in regedit': dat klinkt nog gevaarlijker dan het al is, dus, wat bedoel je daarmee...? druk de pc uit door de aan/uitknop ingedrukt te houden tot alles stopt. bij de herstart ga je de bios in (met welke toets je dat doet: lees de handleiding of de aanwijzigen op het scherm, meestal f2 of del) en zet de bios terug naar defaultwaarden. sluit de bios af via de optie 'save and exit' anders beklijft de gewijzigde instelling niet.
 8. voor de basiswerking van touchpad en toetsenbord heeft windows zelf alles aan boord, en heb je dus geen aparte drivers nodig. herstart de pc eens (dus ga naar de startknop, klik op het driehoekje naast 'afsluiten' en kies de optie 'opnieuw opstarten'. is het dan niet verholpen dan in apparaatbeheer klik rechts op het foutgemelde device, kies 'stuurprogramma bijwerken' en laat windows ook op het net zoeken. werk zo alle foutmeldingen af, en herstart de pc na elke install. werkt het niet, maak dan een screenshot van apparaatbeheer en plaats die in je volgende bericht.
 9. zoals aangegeven: met de install-dvd of install-usbstick https://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/windows10 kan je de pc opstarten en w10 dus repareren.
 10. als je hem niet in de bios ziet, zal je toch de kast in moeten en de fysieke aansluitingen losnemen en opnieuw vastzetten.
 11. zie je 'm wel in de bios? ga configuratiescherm - systeembeheer - computerbeheer - schijfbeheer: zie je 'm daar wel? waarom deed je systeemherstel? is er fysiek iets met de pc gebeurd waardoor de fysieke verbinding met de schijf is verbroken?
 12. als ik dit lees https://www.netlimiter.com/download begrijp ik niet wat je bedoelt.
 13. heb er ook geen verstand van, maar als er 'een fout zit in netlimiter' zou ik die software deïnstalleren, ccleaner het register laten cleanen, de pc herstarten, en een nieuwe install doen....
 14. probeer eens: ga via rechtsklik op de startknop naar configuratiescherm en dan apparaatbeheer. zoek in de lijst je webcam op, rechtsklik erop en kies stuurprogramma bijwerken. zorg dat er op internet gezocht wordt. nadien: ga naar de startknop, klik op het driehoekje naast 'afsluiten' en kies de optie 'pc opnieuw opstarten'
 15. gaat het om een ingebouwde schijf of om een usb-aangesloten externe schijf?