Ga naar inhoud

De Hulk

Lid
  • Items

    85
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over De Hulk

  • Verjaardag 01-01-1960

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows XP Home Home Edition
  • Monitor
    AOC 19" 9GLR
  • Moederbord
    Kloksnelheid:2,56GHz. SMBIOS-versie 2.2
  • Processor
    Intel(R), Pentium 4 CPU 2,53GHz
  • Geheugen
    1GB PC-2700 DDR 333
  • Grafische Kaart
    NVIDIA GeForce4 Ti 4200 128MB
  • Harde Schijf
    HDD IBM 120GB 7200rpm
  • Voeding
    ?
  • Geluidskaart
    ?
  • Behuizing
    Bigtower, Enlight Qmotion kast

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

De Hulk's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

  1. Dat is volledig in tegenspraak met de praktijk. Kijk ik type een bericht en doe dat altijd zo zorgvuldig mogelijk. Helaas is het al vaak voorgekomen dat er iets mis gaat en mijn editor is dan weg en ook mijn tekst. Daarom plaats ik mijn bericht na de zorgvuldigheid zo snel mogelijk. Echter op de site zie ik toch nog fouten of wil aanvullingen/uitleg doen en edit het bericht. Nu heb ik i.v.m. de zorgvuldigheid daar wat meer tijd voor nodig dan een gemiddeld iemand en dan komt het bericht en weg is al je moeite en tekst. Overigens is de stekker 10,00 euro naar de *****n. En de NVIDIA blijkt niet meer dan twee (GPU) beeldschermen aan te kunnen. Dus die Mini-HDMI zit er voor mij voor joker op, want ik kan niet de grote tv gebruiken. - - - Updated - - - Bedankt Clarke, die kabel had dan aan de grote kant female moeten zijn, maar had ook niet gepast. Waarschijnlijk is de videokaart te ver naar links geplaatst en daardoor is er onvoldoende ruimte naast de twee grote DVI-I Dual Link aansluitingen. Nu heb ik de ommanteling van de verloopstekker gehaald en dan past die er in. Ik dacht, mooi het is gelukt, maar nu geeft NVDIA GTX 460 aan, er kunnen maar twee beeldschermen tegelijkertijd (GPU) werken. Dat schiet mooi op.
  2. Ik kan je dan niet verder helpen, want ik kan dat niet testen. Ik ga niet met een ander office-bestand aan de slag, want dat risico is mij te groot. Ik heb duizenden office-bestanden. Een andere mogelijkheid is nog opdrachtregels zoals je ze nu ervaren hebt en kent, gebruiken in de > Opstart Manager van Glary Ultilities (freeware). Die zit volgens mij onder > Optimaliseren Of ze dan werken kun je direct uitproberen met erop gaan staan en > RMK en dan > Start now. Hoe en wanneer ze opstarten zijn diverse mogelijkheden die ik ook niet allemaal begrijp, maar als je pc opnieuw opstart werken ze bij mij wel. Je kunt ze ook bewerken, iets rechtsonder staat bewerken en je kunt ze ook delayen (vertragen).
  3. "C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\outlook.exe" Het moet meer zoiets zijn. Maar ik heb geen Outlook.
  4. Maak een snelkoppeling van het tekstdocument. Ga dan naar RMK > Eigenschappen (van de snelkoppeling) > Doel en selecteer, kopieer de opdrachtregel in de batch file cls cd\ c: "C:\Users\Username\Desktop\Nieuw tekstdocument.txt" Voer je de batch file uit dan wordt het kladblok/document geopend. - - - Updated - - - Volgens mij kan dat niet werken omdat het hele pad/path niet deugt. Lijkt mij dat MS Office in > Program files zit.
  5. The administrator has specified that you can only edit messages for 3 minutes after you have posted. This limit has expired, so you must contact the administrator to make alterations on your message. Erg vervelend constant dat soort berichten als je aan de berichten werkt. Zo kan ik niet werken. Ik ben bezig met uitleg en dan verschijnt dit rottige bericht weer. Weer gaat mijn tekst verloren. Blijkbaar zijn er veel mensen die niets anders te doen hebben en de mensen zo bezig proberen te houden. Dan zoek het maar uit.
  6. http://content.hwigroup.net/images/products/xl/103149/4/nvidia_geforce_gtx_460_1gb.jpg Dit is het, al is het in werkelijkheid iets kleiner. Door die twee grote stekkers past het verloopstuk er niet meer tussen (zijkant).
  7. Heb nog enkele vragen: Hoeveel hoofdletters staan er in de voorbeelden! Waarom staan er aanhalingstekens in de opdrachtregels? Tekst bestanden in een batch file? Wat wil je daar dan mee doen? Dat zijn geen uitvoerbare bestanden en met een beetje geluk kun je ze inzien met het commando: type tekst.txt Ik heb geen outlook maar WLiveMail, zal kijken of ik die kan vinden. RMK = rechtermuisknop - - - Updated - - - "C:\Program Files (x86)\Windows Live\Mail\wlmail.exe"
  8. Meestal staan dergelijke uitvoerbare bestanden in de map met > Toepassing aangegeven. Vrij eenvoudig is dat je bij werkende snelkoppelingen van de programma's onder > RMK > Eigenschappen kijkt en dan het doel overneemt. Dat is dus gelijk het uitvoerbare bestand. In sommige programma's heb je onderdelen dan moet je soms een parameter toevoegen, maar die moet je dan wel weten voorbeeld > ???.exe /lu = LiveUpdate bij Norton. Onderstaand wat eenvoudige voorbeelden in een batch file: cls rem Norton LiveUpdate pause "C:\Program Files (x86)\Norton Internet Security\Engine64\20.0.3.36\uistub.exe" /lu rem Norton Snelle scan pause "C:\Program Files (x86)\Norton Internet Security\Engine\20.0.3.36\navw32.exe" /QUICK rem File Hippo.com UpdateChecker pause "C:\Program Files (x86)\FileHippo.com\UpdateChecker.exe" rem MBAM Update pause "C:\Program Files (x86)\Malwarebytes' Anti-Malware\mbam.exe" /update" rem MBAM Snelle scan pause "C:\Program Files (x86)\Malwarebytes' Anti-Malware\mbam.exe" /scan-quick" rem ready pause kun je weglaten, dan wordt volgens mij alles zonder onderbreking uitgevoerd.
  9. Op de videokaart zitten twee aansluitingen voor een monitor. Dit zijn DVI-i Dual link en één gaat over in een sub-kabel van de KVM-switch en de ander in een HDMI kabel. Dit werkt goed en beide monitoren werken goed. Nu zit er naast deze twee nog een mini-hdmi. Ik heb een verloopstuk van mini naar normaal maar het past niet meer in de opening die nog resteert sinds de plaatsing van de tweede poort. Ik heb al iets van de zijkant van de verloopstekker afgehaald maar het lukt niet. Weet iemand een oplossing?
  10. Wat is de beste en praktische behuizing voor deze Intel SSD moet wel voldoen aan de eigenschappen van de SSD. Snel aan te sluiten en los te koppelen op de pc en geen docking station maar met USB-3.0 kabel en weet niet of dat bij die INTEL SSD kan zonder externe voeding.
  11. Worden Outlook Epress-bestanden niet met de extensie BAK in de prullenbak geplaatst. Dan heb je misschien hier wat aan.
  12. Er zijn toch grote problemen ontstaan met de externe Samsung STORY HDD 2TB die ik gesplitst had in de E en de N. Er ontstonden zoveel vertragingen dat het systeem gecrasht is en de helft van de bureaubladpictogrammen verdwenen waren en de E ontelbare onherstelbare clusters had die gerepareerd in de map 'gevonden' zouden staan. Echter niets van dat alles. Wat zijn de kenmerken? Telkens zie je de groene balk onder Deze computer (in Verkenner) zoeken. Dat wijst er op dat er iets niet in orde is. Dan zegt die telkens je moet N formatteren wil je deze gebruiken. Dan weer staat niet het originele pictogram van Samsung bij N onder > Deze computer. Dan kan de prullenbak niet snel opgeschoond worden, want blijkbaar is deze niet beschikbaar. Norton Ghost zegt ook dat N niet beschikbaar is. Dan worden bestanden zeer vertraagd weggeschreven (naar E). Wat is hier aan de hand? Zo is mijn systeem niet langer bruikbaar en moet ik alles weer omzetten! E is de data en N gebruik is voor de back-ups. Het is dus wel één schijf Samsung Story 2 TB verdeelt in twee partities maar dat hoeft voor mij niet meer als dat zo onbetrouwbaar is! Ik heb dus een schijfcontrole op de E uitgevoerd en daar waren beschadigde clusters en zouden hersteld zijn en verzameld zijn in de map 'gevonden' echter ik heb geen bestanden gevonden op de schijf. E is In orde (Actief primaire partitie) en N is In orde (logisch station) beide NTFS Ik ben de hele zaterdag en zondag bezig geweest met herstelpunten en herstellen etc en zo kan ik niet meer werken. Het moet toch mogelijk zijn om vanaf een betrouwbare externe HDD 1 tb zonder slaapstand op de pc te werken. De STORY kan het blijkbaar niet aan. Overigens heb ik in de oude toestand van de Story nooit problemen gehad (was één partitie).
  13. Hier het rapport van Norton van die eerste link in bericht 1.
  14. Ga naar > Deze computer en kies het station dat je wilt herstellen > vervolgens > Eigenschappen en daar staan een > Tabblad Norton Ghost. Kies daar jouw back-up en kies station herstellen. Dan kan zijn dat dat in die omgeving niet lukt en dan moet je doorgaan en de Installatieschijf van Norton (als dit een recovery schijf is) invoeren en booten van die cd/dvd dan zal verder vrijwel alles automatisch gaan en het station zal worden hersteld. Je kunt ook werken via Ghost zelf en > Herstellen kiezen dan krijgen je de herstelpunten van de back-ups te zien als je het juiste opslagmedium (waar de back-up is opgeslagen) kiest.
  15. Kijk je dan wel bij de goede schijf waarvoor systeemherstel is ingeschakeld? En staat > Meer herstelpunten weergeven aangevinkt als je doorgaat (volgende)?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.