abbs

Moderator
 • Aantal items

  1.027
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  15

abbs won de laatste dag op 17 januari

abbs had de meest gelikete inhoud!

Over abbs

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

840 profielweergaven
 1. Hallo, Tussen die c /windows/system 32 hoef je ook niks te zoeken. Als het alleen bij marktplaats is hoef je je ook niet druk te maken als het lukt mag je de volgende tool eens gebruiken; Download AdwCleaner by Xplode naar het bureaublad (verwijder eerst eventuele aanwezige oudere versies van deze tool op je PC, zodat je nu de meest recente database van AdwCleaner kan gebruiken). Als de link naar AdwCleaner niet werkt, probeer dan deze link. De download start automatisch na enkele seconden. Sluit alle openstaande vensters. Dubbelklik op AdwCleaner om hem te starten. Windows Vista, 7 en 8 gebruikers dienen de tool als "administrator" uit te voeren, Door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Klik op Scan (Engelse versie) of Scannen (Nederlandstalige versie) Mocht u gevonden items willen behouden, verwijder deze dan nu uit het lijstje. Klik vervolgens op Clean (Engelse versie) of Verwijderen (Nederlandstalige versie) Klik bij popup-scherm "AdwCleaner Herstart" op OK. Nadat de PC opnieuw is opgestart, opent meestal onmiddellijk een logfile van AdwCleaner. Anders is het logfile hier terug te vinden C:\AdwCleaner\AdwCleaner[S0].txt. Logbestand plaatsen Voeg het logbestand met de naam C:\AdwCleaner\AdwCleaner[..].txt als bijlage toe aan het volgende bericht. Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier Meer informatie vind je in de handleiding.
 2. Hallo, Klik maar op "annuleren" kijk dan of de melding niet meer terug komt.
 3. Hallo, Zou je de volgende twee dingen willen doen: 1. Wil je een printscreen van die melding maken, handleiding: https://www.pcwebplus.nl/phpbb/viewtopic.php?f=4&t=4036 2. Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links Farbar Recovery Scan Tool 32 bit (x86) Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64) Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt) & (Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht.
 4. Hallo, Probeer eens systeemherstel naar een punt voor dit probleem. Hier een aantal optie om in veilige-modus te komen:
 5. Welke cleaner heb je gebruikt? Welke Windows versie staat erop?
 6. Hallo, Als een pc goed geformatteerd is kan er geen infectie meer opstaan, en zou het een hardware probleem kunnen zijn. Hoe oud is deze pc? Heb je alle drivers? Is de pc stofvrij? Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links Farbar Recovery Scan Tool 32 bit (x86) Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64) Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt) & (Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht.
 7. Ik hoop dat een andere helper je nog verder kan helpen, Emsisoft hoef je er niet bij te gebruiken zolang je Malwarebytes ook gebruikt.
 8. Hallo, Het HijackThis logje is netjes en wat Emsisoft heeft gevonden is niet schok barend. De boven genoemde tekst krijg je als je in quote antwoord, je heb geen infectie problemen dus ik kan je niet verder helpen.
 9. Hallo, Op het eerste gezicht ziet het logje er goed uit maar we doen nog een test: Download de Emsisoft Emergency Kit naar het bureaublad. Dubbelklik op "EmsisoftEmergencyKit.exe". Klik vervolgens op de knop "Install" en de bestanden worden nu automatisch uitgepakt naar de systeemschijf "C:\EEK". Wanneer het uitpakken gereed is opent de map "C:\EEK" dubbelklik op "Start Emergency Kit Scanner". "Emsisoft Emergency Kit" opent en wanneer u de melding "Wilt u nu updaten?" krijgt klikt u op "Ja". Wanneer de update gereed is klikt u in op "Malware scan" wanneer u de melding "op PUP's mee scannen" krijgt klikt u op "Ja". Het scannen begint, gebruik bij voorkeur de computer niet voor andere bezigheden tijdens de scan. Wanneer de scan gereed is zorg dat alle items staan aangevinkt en klik op de knop "Quarantaine". Klik vervolgens op de knop "Rapport bekijken" en plaats de inhoud van dit bestand in uw volgende bericht als bijlage. (Het logbestand is tevens terug te vinden op de systeemschijf (C:\EEK\Run\Reports) met de naam a2scan_130711-154142.txt)
 10. Het account is corrupt geraakt (beschadigt) en hoe dat komt, daar kom je waarschijnlijk nooit achter. Maar mooi dat het is gelukt de gebruikte tools mag je weer verwijderen.
 11. Stond ook in de link die ik gaf: Stap 6: een nieuw gebruikersprofiel maken
 12. Hallo, Denk niet dat het malware ligt maar we gaan even kijken: Download de Emsisoft Emergency Kit naar het bureaublad. Dubbelklik op "EmsisoftEmergencyKit.exe". Klik vervolgens op de knop "Install" en de bestanden worden nu automatisch uitgepakt naar de systeemschijf "C:\EEK". Wanneer het uitpakken gereed is opent de map "C:\EEK" dubbelklik op "Start Emergency Kit Scanner". "Emsisoft Emergency Kit" opent en wanneer u de melding "Wilt u nu updaten?" krijgt klikt u op "Ja". Wanneer de update gereed is klikt u in op "Malware scan" wanneer u de melding "op PUP's mee scannen" krijgt klikt u op "Ja". Het scannen begint, gebruik bij voorkeur de computer niet voor andere bezigheden tijdens de scan. Wanneer de scan gereed is zorg dat alle items staan aangevinkt en klik op de knop "Quarantaine". Klik vervolgens op de knop "Rapport bekijken" en plaats de inhoud van dit bestand in uw volgende bericht als bijlage. (Het logbestand is tevens terug te vinden op de systeemschijf (C:\EEK\Run\Reports) met de naam a2scan_130711-154142.txt) Deze stappen heb je ook al uitgevoerd: https://support.office.com/nl-nl/article/Outlook-reageert-niet-loopt-vast-bij-Bezig-met-verwerken-werkt-niet-meer-wordt-geblokkeerd-of-blijft-hangen-5c313d04-64af-4441-82d2-44e5a43eee5a Tip: je belangrijke mails kan je naar je hotmail sturen ben je ze ook niet kwijt.
 13. Hallo, Dat is mooi om te horen en gelukkig zijn de moordneigingen over Met het onderstaande tooltje ruim je o.a. alle gebruikte tools op: Download Delfix - Alternatieve downloadlink by Xplode naar het bureaublad. Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten. Zet nu vinkjes voor de volgende items: Remove disinfection tools Create registry backup Purge System Restore Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoeft je echter niet te plaatsen. Start je pc hierna opnieuw op, mochten er nog programma's of log bestanden aanwezig zijn mag je die handmatig verwijderen.
 14. Hallo, Het logje ziet er ook goed uit, zijn er nog merkbare problemen?
 15. Hallo, 1. Download ResetBrowser naar het bureaublad. Sluit eerst alle openstaande programma's en browsers. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op ResetBrowser.exe en kies voor "Als Administrator uitvoeren". Als het scherm "About ResetBrowser" opent klik daar dan "OK". Het scherm van "ResetBrowser" opent. Klik Reset Firefox. Klik Reset Chrome. Klik Reset Internet Explorer. 2. Sleep uit je Download map de FRST.exe naar je bureaublad en voer dan FRST weer uit: We gaan Farbar Recovery Scan Tool (FRST.exe) opnieuw gebruiken. Download de bijlage fixlist.txt naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is. Dubbelklik op FRST.exe om de tool te starten. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk op de Fix knop. Na de fix wordt een logbestand gemaakt (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan je volgend bericht. fixlist.txt