abbs

Moderator
 • Aantal items

  1.184
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over abbs

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

950 profielweergaven
 1. Hallo, Plaats de logjes waar je in kan zien wat er is gevonden;
 2. Hallo, Het verwijderen van Qihoo heeft heel je pc van slag gemaakt, het WMI is van slag die je beveiliging in de gaten houd: https://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa384642(v=vs.85).aspx Start je pc eens op in veiligemodus en voer zoek.exe eens uit met de volgende code: Zoek.exe uitvoeren Wanneer u problemen ondervindt bij het uitvoeren van dit programma of bepaalde foutmeldingen te zien krijgt laat dit dan even weten in uw bericht. Sluit eerst alle openstaande programma's en browsers. Dubbelklik vervolgens op Zoek.exe om de tool te starten. Windows Vista, 7, 8 en 10 gebruikers dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Kopieer nu onderstaande code en plak die in het grote invulvenster: Note: Dit script is speciaal bedoeld voor deze computer, gebruik dit dan ook niet op andere computers met een gelijkaardig probleem. resetWMI; torpigcheck; emptyfolderscheck;delete chromelook; standardsearch; filesrcm; services-list; autoclean; startupall; Klik nu op de knop "Run script". Wacht nu geduldig af tot er een logje opent (dit kan na een herstart zijn als deze benodigd is). Mocht na de herstart geen logje verschijnen, start zoek.exe dan opnieuw, de log verschijnt dan alsnog. Voeg nu het geopende logbestand in het volgende bericht als bijlage. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\Zoek-results.log.)
 3. Hallo, Dat is goed hoor, alvast bedankt en graag gedaan
 4. Hallo, Dat is netjes test je pc even twee dagen uit en als alles goed is dan mag je de laatste stap doen; Met het onderstaande tooltje ruim je o.a. alle gebruikte tools op: Download Delfix - Alternatieve downloadlink by Xplode naar het bureaublad. Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten. Zet nu vinkjes voor de volgende items: Remove disinfection tools Create registry backup Purge System Restore Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoeft je echter niet te plaatsen. Start je pc hierna opnieuw op, mochten er nog programma's of log bestanden aanwezig zijn mag je die handmatig verwijderen.
 5. Hallo, Schakel uw antivirussoftware tijdelijk uit en download de Junkware Removal Tool naar het bureaublad. Junkware Removal Tool uitvoeren Wanneer u problemen ondervindt bij het uitvoeren van dit programma of bepaalde foutmeldingen te zien krijgt laat dit dan even weten in uw bericht. Klik met de rechtermuisknop op JRT.exe en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Druk bij het commandprompt venster op een willekeurig toets om door te gaan, vervolgens zal er een back-up van het register gemaakt worden. De tool zal vervolgens het systeem scannen. De scan kan afhankelijk van je systeemspecificaties soms vrij lang duren, wacht geduldig af. Als de scan gereed is zal er een logje (JRT.txt) op het bureaublad opgeslagen worden en automatisch worden geopend. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan uw volgende bericht. Vertel er ook bij hoe je pc draait?
 6. Hallo, We gaan er aan winnen; We gaan Farbar Recovery Scan Tool (FRST.exe) opnieuw gebruiken. Download de bijlage fixlist.txt naar de map, waar ook FRST.exe aanwezig is. Dubbelklik op FRST.exe om de tool te starten. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk op de Fix knop. Na de fix wordt een logbestand gemaakt (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan je volgend bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool fix kan je HIER vinden fixlist.txt
 7. Hallo, Handig om te weten: uw hoeft de Windows.old map niet per se handmatig te verwijderen. Na enige tijd word de Windows.old map ook automatisch door Windows verwijderd. Bron: https://pc-totaal.com/windows-old-map/ Nu weet je genoeg en sluit ik dit onderwerp
 8. Hallo, Dat is heel mooi, dan mag je van mij de laatste stap doen: Met het onderstaande tooltje ruim je o.a. alle gebruikte tools op: Download Delfix - Alternatieve downloadlink by Xplode naar het bureaublad. Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten. Zet nu vinkje voor het volgende item: Remove disinfection tools Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoeft je echter niet te plaatsen. Start je pc hierna opnieuw op, mochten er nog programma's of log bestanden aanwezig zijn mag je die handmatig verwijderen.
 9. Hallo,. Zou je eerst nog eens AdwCleaner willen gebruiken en dan na het scannen op Verwijderen te klikken. Dat had je nog niet gedaan dus er staat nog veel troep op je pc.
 10. Hallo, Scan nogmaals en klik op Verwijderen na het scannen en plaats dat logje als bijlage.
 11. Hallo, Er is aardig wat van slag/kapot gemaakt 1. Ga naar start>uitvoeren of type het commando "services.msc" in het zoekvenster van startmenu. 2. Navigeer naar de service "Windows Management Instrumentation" 3. Klik met de rechtermuisknop op deze service en klik op de optie "stoppen" 4. Waarschijnlijk krijgt u bij het stoppen de melding dat er 'afhankelijke services' gestopt moeten worden, ga hier gewoon mee akkoord. 5. Navigeer nu naar de volgende map: C:\Windows\System32\Wbem 6. Verwijder hier de map "Repository" (inclusief bestanden en submappen). 7. Herstart nu de computer. 8. De service "Windows Management Instrumentation" wordt nu automatisch weer gestart en de map "Repository" wordt ook weer opnieuw aangemaakt. 9. Het onderhoudscentrum wordt nu bijgewerkt. Kijk of het nu lukt om zoek.exe uit te voeren.
 12. Hallo, Doe eens "Schijfopruiming" doe ook de optie Systeembestanden opschonen. Hier een mooie handleiding Klik
 13. Hallo, Download AdwCleaner by Xplode naar het bureaublad (verwijder eerst eventuele aanwezige oudere versies van deze tool op je PC, zodat je nu de meest recente database van AdwCleaner kan gebruiken). Als de link naar AdwCleaner niet werkt, probeer dan deze link. De download start automatisch na enkele seconden. Sluit alle openstaande vensters. Dubbelklik op AdwCleaner om hem te starten. Windows Vista, 7 en 8 gebruikers dienen de tool als "administrator" uit te voeren, Door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Klik op Scan (Engelse versie) of Scannen (Nederlandstalige versie) Mocht u gevonden items willen behouden, verwijder deze dan nu uit het lijstje. Klik vervolgens op Clean (Engelse versie) of Verwijderen (Nederlandstalige versie) Klik bij popup-scherm "AdwCleaner Herstart" op OK. Nadat de PC opnieuw is opgestart, opent meestal onmiddellijk een logfile van AdwCleaner. Anders is het logfile hier terug te vinden C:\AdwCleaner\AdwCleaner[S0].txt. Logbestand plaatsen Voeg het logbestand met de naam C:\AdwCleaner\AdwCleaner[..].txt als bijlage toe aan het volgende bericht. Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier Meer informatie vind je in de handleiding.
 14. Hallo, Staat je systeemherstel wel aan: System Restore Service not available. Schakel uw antivirussoftware tijdelijk uit en download Zoek.exe naar het bureaublad. Wanneer Internet Explorer of een andere browser of virusscanner melding geeft dat dit bestand onveilig zou zijn kun je negeren, dit is namelijk een onterechte waarschuwing. Zoek.exe uitvoeren Wanneer u problemen ondervindt bij het uitvoeren van dit programma of bepaalde foutmeldingen te zien krijgt laat dit dan even weten in uw bericht. Sluit eerst alle openstaande programma's en browsers. Dubbelklik vervolgens op Zoek.exe om de tool te starten. Windows Vista, 7, 8 en 10 gebruikers dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Kopieer nu onderstaande code en plak die in het grote invulvenster: Note: Dit script is speciaal bedoeld voor deze computer, gebruik dit dan ook niet op andere computers met een gelijkaardig probleem. firefoxlook; torpigcheck; emptyfolderscheck;delete chromelook; standardsearch; filesrcm; services-list; autoclean; startupall; Klik nu op de knop "Run script". Wacht nu geduldig af tot er een logje opent (dit kan na een herstart zijn als deze benodigd is). Mocht na de herstart geen logje verschijnen, start zoek.exe dan opnieuw, de log verschijnt dan alsnog. Voeg nu het geopende logbestand in het volgende bericht als bijlage. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\Zoek-results.log.)
 15. Hallo, 1. Schakel uw antivirussoftware tijdelijk uit en download de Junkware Removal Tool naar het bureaublad. Junkware Removal Tool uitvoeren Wanneer u problemen ondervindt bij het uitvoeren van dit programma of bepaalde foutmeldingen te zien krijgt laat dit dan even weten in uw bericht. Klik met de rechtermuisknop op JRT.exe en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Druk bij het commandprompt venster op een willekeurig toets om door te gaan, vervolgens zal er een back-up van het register gemaakt worden. De tool zal vervolgens het systeem scannen. De scan kan afhankelijk van je systeemspecificaties soms vrij lang duren, wacht geduldig af. Als de scan gereed is zal er een logje (JRT.txt) op het bureaublad opgeslagen worden en automatisch worden geopend. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan uw volgende bericht. 2. Start Farbar Recovery Scan Tool. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt) & (Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden.