Ga naar inhoud

carthago1981

Lid
  • Items

    46
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

carthago1981's prestaties

  1. Laptop is veel beter dan eerst. Bedankt voor je hulp. Ik kan nu mijn harde schijf vervangen. Thanks
  2. Hoi, Er valt bijna niet meer te werken met mijn laptop vanwege de traagheid en het vastlopen. Ik wil mijn harde schijf vervangen. Maar voordat ik dat doe wil ik het nog even intern 'schoonmaken'. Ik heb al een paar jaar geen scan gedaan. Heb met FRST gescand en resultaten in bijlage gedaan. Kan iemand er naar kijken en eventueel een fixlist maken? Bedankt Addition.txt FRST.txt
  3. Het opstarten is in ieder geval veel sneller geworden. Computer heb ik niet lang kunnen testen, maar tot nu toe is het niet vastgelopen. Dus alles lijkt veel beter momenteel.
  4. Ik heb een screenshot bijgevoegd van mijn laptopgegevens. Laptop is van 2012 (maar weet dat niet meer zo zeker). Accu is het probleem niet. Ik werk vaker zonder accu en laptop geeft zelfde problemen. Ik ben bang dat het software is. Misschien malware of iets dergelijks???
  5. Mijn laptop loopt al een tijdje continu vast. Ik heb al 2 verschillende blauwe schermen gehad (igdpmd64.sys en de atikmpag.sys). Deze heb ik (lijkt het) verholpen. Ik heb al een tijdje geen last meer van een blauwe scherm. Maar mijn laptop blijft vastlopen. Hij werkt al zeer traag en loop vast, ongeacht welk programma ik start. Ik moet de laptop dan helemaal uitzetten. Het opstarten lukt meestal ook niet in 1 keer. Krijg dan een zwart scherm terwijl laptop aan staat. Na een paar x aan en uit kan ik het weer starten. Kan tegenwoordig mijn laptop niet langer dan een half uur gebruiken (voordat het vastloopt) Kan iemand mij misschien helpen?
  6. Ik kan de 'topic afsluiten' knop niet vinden (via mijn mobiel). Kan jij topic afsluiten?
  7. Ok. Nogmaals bedankt voor al jouw hulp. Ik zal mijn harde schijf regelmatig controleren. Ik gooi een slotje op deze topic.
  8. heb de foutcontrole op de schijven uitgevoerd. Er waren geen bijzonderheden. De errorscan gaf maar 1 block als beschadigd aan. Is dat al meteen een voorbode dat mijn harde schijf binnenkort aan vervanging toe is? Wanneer weet ik dat het tijd is om de harde schijf echt te vervangen? Bedankt trouwens voor al je hulp.
  9. Ik heb de laptop behoorlijk schoongemaakt. Kon niet bij de ventilator intern komen, maar heb veel gedeeltes wel ontstoft. speccyresultaten zijn bijna hetzelfde. http://speccy.piriform.com/results/VZqlhcKGY5w2ZIzEKqUHsuo HD tune resultaten voeg ik toe als bijlage.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.