Ga naar inhoud

Marijke89

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Marijke89's prestaties

  1. Ja ik blijf crashes hebben... is niet meer normaal laat staan leuk...
  2. Ik had vandaag weer een crash direct tijdens het opstarten van safari. Ik ben gaan kijken maar er staan bij mij geen extensions dus dit zal het probleem niet kunnen wezen veronderstel ik.
  3. Ik heb het geprobeerd. Tot nu toe nog geen crashes gehad. Hopelijk blijft het zo. Bedankt
  4. Hoi allemaal, Ik heb een mac mini OS X versie 10.5.8. Ik heb al een paar weken serieuze problemen met safari, mijn internetbrowser. Hij valt regelmatig uit. En dikwijls gebeurt dit al bij het openen van een tweede scherm. Ik heb gekeken dat alles geupdatet is maar blijkbaar zijn er geen nieuwe updates beschikbaar. Ik heb ook mijn zoekgeschiedenis nog eens volledig gewist enzo. Iemand enig idee wat ik nog kan proberen?
  5. Voor een opleiding hebben wij een windows pc nodig met windows 7 of hoger. Wij zijn in het bezit van een HP Compact Mini 110 Notebook. Momenteel staat er geen MS Office packet op. Is het mogelijk om hier een versie 7 of hoger op te zetten of is deze notebook er te licht voor? Alvast bedankt!
  6. Het is me gelukt. Mister google was me goedgezind. Bedankt voor de hulp die ik gehad heb!
  7. Ik krijg nu een kader 'De schijf die u hebt geplaatst kan niet door deze computer worden gelezen'. Blijkbaar heb ik ergens iets verkeerd gedaan ofzo want dit had ik niet van te voren.
  8. Mac zijn dus geweldige computers maar inderdaad dat is steeds hetzelfde probleem. Nogthans op de site stond op dat de externe harde schijf ook compatibel is met Mac OS maar kan dus alleen lezen. Dus iemand die hier verder kan helpen zou tof zijn. Het is dus een harde schijf van het merk Western Digital.
  9. Hoi allemaal, Ik ben nieuw hier en dus ook wel wat nieuw in het gebruik van hardware. Ikzelf heb een Mac Mini en heb net een externe harde schijf gekocht die ik wil gebruiken om muziek op te zetten. Ik kan hierin blijkbaar niks slepen. Hoe moet ik mijn muziek erin krijgen en hoe kan ik die dan achteraf onderverdelen in mappen? Iemand die mij kan helpen zou handig zijn. Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.