Ga naar inhoud

pelle

Lid
  • Items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

pelle's prestaties

  1. Hai Porrelaar dank voor je heldere bericht. Helaas voor mij minder positief want ik heb dus niet erg slim gehandeld! Maar goed ik wist al dat ik een digidino was dus ik heb me er inmiddels overheen gezet dat ik gewoon voorgoed afscheid moet nemen van de bestanden. Ik heb gelukkig wel vlak voor de installatie van windows 10 een backup gemaakt dus ik ben niet alles kwijt Waar ik nu nog mee zit en hopelijk weet jij daar ook antwoord op of kun je me vertellen waar op het forum ik dan moet zijn. Mijn bestanden zijn grotendeels weg het is niet anders maar hoe krijg ik mijn laptop gewoon weer aan het werk. Hoe kan ik weer de benodigde programma's installeren, zonder allerlei foutcodes te krijgen? Is het wijs om bijvoorbeeld weer terug te gaan naar de fabrieksinstellingen? En klopt het dat ik dan voor Windows 10 moet aanbetalen (zou volgens een vriend van mij sinds een aantal weken niet meer gratis te downloaded zijn)?
  2. Hoe dan ook leve het downloaden van windows 10 heel mijn laptop naar de mallemoeren Droom van het oude vertrouwde verder goed werkende besturingssysteem.... \Maar helaas te laat naar het forum gegaan, anders had ik het kunnen terugdraaien
  3. Gevonden! Thanks. Je opmerking over verborgen mappen was wel noodzakelijk want dat wist ik helemaal niet. Punt is nu dat ik een hoop mappen en bestanden zie met namen die mij niets zeggen en als ik zo open is het al net zo abracadabra. Hoe krijg ik het leesbaar?
  4. Uhh snap ik niet hoezo verwijderen via configuratiescherm? Krijg het programma juist niet geïnstalleerd.
  5. als ik naar c gaat komt documents en settings niet voor. Toch staat de mail her en der verspreidt op mijn laptop, want ik heb een paar teruggevonden maar die krijg ik dan alleen met zoeken in beeld. Waar ik voornamelijk mee worstel is dat ik live mail niet meer geïnstalleerd krijg, want dan is het probleem wellicht opgelost of krijg je dan niet automatisch ook het mapje persoonlijk archief terug?
  6. Nee dat denk ik niet. Het gaat om mailberichten die ik archiveerde in een persoonlijke map. Volgens mij wordt het bericht dan opgeslagen op de harde schijf van mijn notebook. Maar ik kan het mis hebben want zoals ik al zei ik ben niet echt thuis in de digitale wereld. De vraag is dus, klopt mijn veronderstelling? Zo ja waar vind ik dan die berichten op mijn harde schijf? En hoe open ik ze? Ik krijg immers het programma live mail niet meer gedistilleerd want dan krijg ik een foutcode 0x80040800
  7. nou ik heb weer wat leven in mijn notobook. Een vriend heeft met veel geklik en gedoe plotseling de optie gekregen 'het systeem te herstellen met behoud van uw bestanden'. Nou dat hebben we maar gedaan. Maar nu ben ik toch van alles kwijt. Zo is webmail verdwenen, dat kan ik wel weer instaleren. Maar ik archiveerde bepaalde belangrijke mail in persoonlijke mappen. Die kan ik niet vinden toch moeten ze volgens mij nog ergens zijn. Weet iemand hoe ik die weer kan vinden? Ik weet het ben een enorme digidino voel me zo'n sukkel. Hoe kan ik sowieso mijn noteboow weer een beetje geordend en 'schoon' krijgen?
  8. Hallo, Het gaat om een HP Pavilion g series. Op de achterzijde zit een etiket met daarop de volgende informatie: HP 584037-001 00196-229-379-768 Er zat Windows 7 Home Prem OA op maar dat heb ik laten updaten naar Windows 10. PC Helpforum moderator bericht: Product key verwijderd
  9. Hallo mijn notebook vertoonde wat kuren en gaf steeds een foutmelding van een of ander systeem wat niet goed was opgestart. Dat negeerde ik steeds maar vandaag besloot ik er maar wat aan te gaan doen. Ik dacht als ik de boel nu herstel naar een eerder systeem herstelpunt dan ben ik mogelijk van dit gedoe af. Dus dat heb ik gedaan en wat denk je nu is de hele boel in de soep. Krijg foutmelding 0xc000021a. Op de computer van mijn ouders op internet opgezocht. Staat er dat ik een programma moet downloaden dat dit probleem geautomatiseerd voor mij gaat oplossen. Maar hoe kan ik iets downloaden als mijn notebook steeds aangeeft niet te kunnen opstarten, automatisch systeemherstel vastloopt en ik dus helemaal nergens meer bij kan?
  10. hier nog het speccy logje http://speccy.piriform.com/results/w4fLBtDw6RIgryD8QhF4sxp
  11. Hallo installeren van windows6.1-KB976932-X86.exe is gelukt, geen foutmeldingen gehad. Maar uhhhh ik kan het programma Computer Security niet vinden. Ik zoek altijd via het configuratiescherm. Hoe kan ik het elders vinden en verwijderen.
  12. Hallo, hierbij de gevraagde link http://speccy.piriform.com/results/2hZlbN8O4AGStaKEx2UqxBc
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.