Ga naar inhoud

Nebur

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Nebur's prestaties

  1. Nieuwe laptop, vandaar dat de D-schijf nog leeg is. Maar ik heb het anders 'opgelost'. Ik heb een nieuw account gemaakt, en mijn vorige verwijderd. Nu staat alles weer zoals het hoort. (Aangezien het een nieuwe laptop is, was het niet erg om een nieuwe account aan te maken. Toch bedankt voor de moeite ;-)
  2. Foutmelding: "Kan de lijst met de onderliggende mappen onder D:\System Volume Information niet maken. Toegang geweigerd." Mijn pc denkt dus dat ik mijn D-schijf wil verplaatsen, terwijl het enkel de locatie van mijn map Afbeeldingen is natuurlijk.
  3. Bovenste scherm is dus het scherm als ik op eigenschappen van afbeeldingen klik. Onderste is als ik het probeer op mijn D-schijf te plaatsen (maar mijn pc zegt dat dat dus niet op kan omdat ik mijn D-schijf op mijn D-schijf wil zetten (terwijl ik enkel de plaats waar mijn afbeeldingen opgeslagen worden naar daar wil verplaatsen). Als ik de D-schijf open krijg ik dus hetzelfde als ik mijn map 'Afbeeldingen' open. Ik wil die dus 'ontkoppelen'.
  4. Ik wou mijn mappen 'Afbeeldingen' en 'Documenten' op mijn D-schijf i.p.v. mijn C-schijf plaatsen (via het tabblad 'Locatie' bij de eigenschappen van die mappen). Een probleempje: i.p.v. mijn map 'Afbeeldingen' te verplaatsen naar mijn D-schijf, is mijn map 'Afbeeldingen' de D-schijf geworden. Als ik nu dus naar de eigenschappen van 'Afbeeldingen' ga, kom ik bij de eigenschappen van de D-schijf terecht. Hoe kan ik die twee opnieuw losmaken zodat ik de map 'Afbeeldingen' op mijn D-schijf kan plaatsen? (Dit gebeurde dus door in de locatie "D:/" te zetten i.p.v. "D:/Pictures".) Alvast bedankt! Nebur
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.