Ga naar inhoud

blueleafss

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

blueleafss's prestaties

  1. Uiteindelijk vanaf het startscherm met shift en restart naar een menu kunnen gaan waar ik de pc opnieuw geïnstalleerd heb. Aangezien ze geen belangrijke docu of pics op de pc had staan was dit een prima oplossing. Nogmaals dank voor je hulp!
  2. dank voor je hulp, ik kom er duidelijk niet uit en zo zal een hulpvaardig iemand vragen die er verstand van heeft.
  3. ok heb nu vanaf een andere pc een herstelstation aangemaakt, helaas zonder resultaat. Met de USB kan ik niks op die laptop vanaf het begin scherm.
  4. ok dacht te begrijpen dat je dat vanaf die pc moest doen maar niet dus, ga t zo proberen dan met een andere laptop...thx voor de tip voor een leek :-/
  5. als ik het hieronder lees dan had ik dat op een usb moeten hebben en dat heb ik helaas niet. https://support.microsoft.com/nl-nl/help/17422/windows-8-create-usb-recovery-drive
  6. ik heb deze gegevens niet: Een USB-herstelstation is feitelijk een USB-geheugenstick met daarop een back-up van de Windows-installatiebestanden. of help me aub hoe ik daar aan kom?!
  7. ik denk dat ik het verkeerd begrijp maar ik kan toch niet in het configuratiescherm komen? vd rest heb ik niks meegekregen van haar en weet ze niet wat er bij zat (ze is dementerend dus dat helpt niet mee...) USB-herstelstation maken van de recovery-partitie (Windows 8.1) Het maken van een USB-herstelstation is eenvoudig: open via het configuratiescherm
  8. verder dan dit kom ik niet. er zit geen dvd in de laptop ;/
  9. hmz thx vd tip alleen wanneer ik shift en F10 doe gebeurd er al niks vanaf het hoofdscherm...
  10. nee helaas met W8 kan ik niks anders. Ik kan inloggen met een pincode of wachtwoord en geen ander account. Dat is de enige keuze die ik kan maken vanaf het hoofdscherm...
  11. je ziet alleen haar naam staan, voor en achternaam. Ze moet met een @live account inloggen. We hebben haar @live account pw aangepast maar het werkt nog steeds niet. Kan ik op een bepaalde manier het hoofdscherm omzeilen en haar account opnieuw instellen?
  12. Goedenavond, Mijn moeder heeft een probleem met haar windows 8 laptop. Wanneer ze vanaf het hoofdscherm wil inloggen weet ze het juiste pw niet meer. Wanneer dit ingevuld wordt geeft het systeem aan dat je via account.live.nl een nieuw pw dient aan te vragen. Dit hebben we gedaan en kan daarmee inloggen op een ander device of laptop. Het lijkt mij dan ook dat ze een ander @live.nl account heeft maar ze heeft geen idee welke. Wat zou ik hier verder aan kunnen doen zodat de laptop gewoon weer gebruikt kan worden? Dank alvast voor de hulp!
  13. ok check! afsluiten maar! thnx kweezie voor je hulp
  14. top, ook weer gedaan! Zal ccleaner vaker laten lopen wederom dank!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.