Ga naar inhoud

LuRoy

Lid
  • Items

    108
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Land
    Nederland

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7 Ul. 64 bit
  • Monitor
    Medion Led 23'' ( 16:9 ) full HD enz.. 1920x1080 enz..
  • Moederbord
    MSI X58 Pro-E ...... Intel
  • Processor
    Intel Core i7 920
  • Geheugen
    14 GB DDR3 / 3x2GB en 2x4GB
  • Grafische Kaart
    NVIDIA GEForce GTX 760 MSI 2GB
  • Harde Schijf
    2x 750 GB / 1x 3TB / dus ->2keer Samsung HD753LJ en 1x Seagate ST3000DM001-1ER166
  • Voeding
    CoolerMaster 600W Silent Pro.
  • Geluidskaart
    NVIDIA High Definition Audio en RealTek HD Audio ( maar tevreden ! ) ..
  • Behuizing
    Cooler Master Haf 922 http://www.techspot.com/review/165-coolermaster-haf-922/page2.html

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

808 profielweergaven

LuRoy's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

5

Reputatie

  1. Asus maar dat bedoelde ik ook als je zoiets niet openen kan dan misschien uit oudere Office versie komt, en dan is ook compatibiliteit nodig je kan niet alles met nieuwe versie openen wat ook bij oude gemaakt is .. toch ?? PC Helpforum moderator bericht: In je bericht had je het voor een nieuw .docx-document over een compatibiliteitsprobleem. Het is echter met de oude .doc-bestanden dat er in nieuwe Office-versies compatibiliteitsproblemen kunnen zijn. Compleet andersom en je zat dus helemaal fout met je instructies. En dat hebben we op PCH liever niet. Vermits dit niet de eerste keer is, gaan we - jammer genoeg - een einde moeten maken aan je verblijf op PCH. Dergelijke gigantische blunders kunnen we ons als forum niet veroorloven. We willen de forumgebruikers - in de stijl van het huis - een prima service aanbieden ... en die kan jij echt niet garanderen. Er zijn al voldoende verwittigingen van onze medewerkers in jouw richting gekomen, berichten verwijderd en PB's verstuurd. This is the end of the story, sorry !
  2. PC Helpforum moderator bericht: Het antwoord dat hier stond was volkomen fout. Gelieve hier niet verder op door te gaan.
  3. Hoi Jel PC Helpforum moderator bericht: Het antwoord dat hier stond was volkomen fout. Gelieve hier niet verder op door te gaan.
  4. Perfect is dat, Nu ben zeker dat je verder beter zal kunnen geholpen worden ....
  5. Hoi Sander Volgens mij met Display Driver je bedoel driver van je video-kaart ( toch ? ) .. In dit geval je moet wel even jouw volledige type van video-kaart hier aangeven, en geloof ik dat je hier dan beter geholpen zal worden ..
  6. Hoi Deco / Phil Ik gebruik geen Firefox maar wel af/ en toe Chrome ( slecht voor zaken ! ) en kijk wat ik over Firefox voor mooie tips net tegen kwam je via deze tips zelf eigen Firefox aanpassen kan ... Lees ik ook dat Firefox veel RAM geheugens af/ en toe gebruiken kan ? ( ?? ) ..
  7. Aachh geen Dank ! En neiii geen dommerik dat ben je absoluut niet, wat jou overkomt kan absoluut mij en iedereen overkomen ... Je moet alleen maar niet en nooit door zoiets in paniek raken .....
  8. Hoi Liesiewiezie Kijk even of is die misschien in C:\Users\ * Liesiewiezie * \AppData\Local\Temp te vinden ?? ( mocht je toevallig nog steeds Temp bestanden tot nu toe niet gewist ?? ! ! ) .. MAAR jij hebt systeem-herstel op ander datum gedaan ( toch ? ) ..... en vraag ik me nu af ...
  9. Hoi Stefke Ik heb ook een aantal vrienden dat een bepaalde PC barcode-lezer ergens voor gebruiken, zag ik dat die zonder software zomaar aan een gewoon USB-PS2 poort aangesloten zijn ze maar als je ook wil dat tegelijk je toetsenbord gebruiken kan, dan een bepaalde PS/2 splitter gebruiken je moet.. Is het bij jou ook niet zo dat je op die manier barcode-lezer gebruiken kan/ of moet ? ( ik zeg maar wat ! ) ..
  10. Beste Tom ! Ik zelf ken deze niet, maar nu lees ik rond positieve meningen over en ook nog meer negatieve, langs mijn NOD32 zelf ben ik gebruiker van bekenden en beroemde MBAM / AdwCleaner / ( Af en toe wel Trojan Remover omdat gewoon beste is ! ) en AVG PC TuneUp, plus aantal ( ook af/ en toe ! ) gratis AntiRoots tools ... En ik herinner me helemaal niet wanneer ik de laatste had met malware of adware problemen, zo loopt dat bij mij al jaren vlekkeloos .. Dus wat ik niet ken, .... en als ik maar een negatieve commentaar over lezen ergens kan, en gebruik ik dat zeker en helemaal niet ..
  11. Hoi agie ! Helaas ik heb nog geen eigen laptop gehad en ook weet ik niet precies wat voor een tip ik je kan geven, en wat een mogelijke oplossing zou kunnen zijn zie ik zelf ook dat je weinig reacties hierover krijgt of gekregen hebt ... Daardoor is mijn vraag is het misschien niet goed ideetje een nieuwe audio driver opzoeken en proberen overheen-installeren ??
  12. .... Toevallig ik ook .... via Google zocht ik een PC-Help forum, en net zoals boven Sjef zei kwam ik via Goolgle een link tegen dat mij op jullie mooie site heeft gewezen ..
  13. Hoi Riet Misschien is bij jou een JPG of PNG of BMP enz. bestand via Adobe Reader openen ingesteld ?? En die moet je natuurlijk veranderen dat geopend via Windows Photo Viewer moet, dan zal je wel lukken inpakken en opsturen of wat dan ook ..
  14. Hoi Nico Misschien kan je systeem herstel via windows installatie schijf uitvoeren ?? en dit doe je op volgende manier : Schakel uw computer in, plaats de installatie-cd-rom of de installatie-dvd-rom van Windows in het schijfstation en start jouw computer opnieuw op. Druk als dat wordt gevraagd op een willekeurige toets en volg de instructies die worden weergegeven. Klik op Nu installeren op de pagina Windows installeren om de installatie te starten of klik op De computer herstellen om opties voor systeemherstel te openen. Volg de herstel instructies.
  15. Misschien help je ook zoiets als je monitor driver wil ( ? ) deze driver kan je ook overheen installeren mocht je wel monitor driver nodig hebben ( ? ) .. KLIK HIER << Vergeet maar niet jouw eigen bit-systeem daar aangeven ! !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.