Ga naar inhoud

JacksonPearce

Lid
  • Items

    87
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over JacksonPearce

  • Verjaardag 03-12-1995

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Land
    België

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    MAC OSX Yosemite (10.10), Microsoft Windows 7 64-bit Service Pack 1 (Build 7601)
  • Monitor
    27" Retina Apple imac scherm (build in)
  • Moederbord
    ONBEKEND
  • Processor
    Intell I7 3.4 GHZ
  • Geheugen
    32707
  • Grafische Kaart
    GeForce GTX 680MX/PCIe/SSE2
  • Harde Schijf
    Fusion 3tb
  • Voeding
    ONBEKEND
  • Geluidskaart
    ONBEKEND
  • Behuizing
    Apple Imac standaard behuizing.

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

618 profielweergaven

JacksonPearce's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

2

Reputatie

  1. Beste Kape, bedankt voor jouw moeite. ik ga het er echter hierbij laten. het is echt een probleem met windows die geen aanmeldings proxy's ondersteunen. via de browser werkt t wel maar buiten de browser niet. tevens was ik niet blij dat men niet even vermeld had dat ALL Mijn security programmas verwijderd werden. dit heeft mij in totaal 2 uur gekost om weer allemaal lopende te krijgen. door zoek.exe en het verwijderen van mijn programmas zonder mijn weten is mijn pc gevoeliger geweest voor virussen en kwetsbaarheden. mijn programmas werken uitstekend en zijn allemaal betaald. vervolgens raad ik aan om dit aan te geven bij forum gebruikers zodat men de keuze krijgt om het te behouden. nogmaals bedankt voor jou hulp maar helaas gaat t probleem niet opgelost worden op deze manier. de reden dat ik t stop zet is dat zoek.exe zo met mijn computer heeft lopen klooien dat het beeld gewoon van boven naar onder begon te springen en t leek wel alsof zoek.exe langer dan 45min vast zat op t zelfde.
  2. Niemand die kan helpen? ook niemand van MW en virussen?
  3. Beste Pc Helpmij forum, ik heb een nl proxy lopen op mijn pc en ondervind hier problemen mee. het is een prive proxy met username en password. bij iedere opstart van de browser vraagt mijn browser netjes op in te loggen en dan werk het ook voor de browser. echter als ik andere programmas probeer op te starten zo als whatsapp met proxy actief of steam krijg ik de cache denied error page waar ik dus de melding zie van mijn server dat ik moet inloggen. maar hoe kan ik er nu voor zorgen dat windows automaties op alles n proxy heeft en ingelogd kan zijn?? graag jullie hulp alvast bedankt en een fijne nacht!
  4. Beste PC Helpforum, sinds dat ik windows 10 heb, heb ik grote problemen met mijn 2 airport schijven die in windows 7 zonder problemen werden herkend. ik heb alle nodige programmas geinstalleerd en deze programmas herkennen mijn schijven gewoon niet terweil de macbook dat wel doet. ik heb alles nagekeken zover ik kan en kom er niet meer uit.. zou iemand van pc helpforum mij kunnen helpen via teamviewer bijvoorbeeld? er staat belangrijke windows 10 datas op die ik dringend nodig heb. alvast bedankt voor jullie hulp!
  5. hoi volgens de windows upgrade programma was de compter geschikt voor windows 10 met een SSD en 8gb ddr3 1330 mhz geheugen. je bedoeld dus dat ik windows 10 wederom opnieuw moet installeren?
  6. Hey Abbs deze programmas heb ik geinstalleerd nadat ik windows 10 heb geinstalleerd op de nieuwe ssd, voordat iobit en spyhunter geinstalleerd is geworden was het "opstart" probleem er al... deze is niet pas na de updates of installatie gekomen.. wat heb i kgedaan? schijf geformateerd van vbr naar een MBR windows 10 geinstalleerd en herstart na updates via windows toen was het probleem al kenbaar met het zwart scherm. daarna driverbooster gebruikt voor het installeren van alle up to date drivers. daarna alle andere programmas geinstalleerd. letop het zwart scherm probleem was er al voordat deze gebruikte programmas erop geinstalleerd zaten. hopende dat dit meer dingen duidelijk kan maken,
  7. beste pc helpmij, ik heb sinds kort een ssd met windows 10 geinstallerd op mijn laptop. echter heb ik het probleem dat bij het opstarten de windows ladende ronddraaiende bolletjes verschijnt en daarna 30 a 60 seconden een zwart scherm daarna gebeurd het eerste weer en dan pas krijg ik de login scherm te zien. hoe kan ik dit oplossen rsit toegevoegd. log.txt
  8. IMAC: 27-inch iMac met Retina 5K-display · 4,0-GHz quad-core Intel Core i7, Turbo Boost tot 4,2 GHz · 32 GB 1867-MHz DDR3 SDRAM - 4x 8 GB · Fusion Drive van 3 TB · AMD Radeon R9 M395X met 4 GB videogeheugen* · Magic Mouse 2 · Apple Keyboard met numeriek toetsenblok (Nederlands) en gebruikershandleiding (Nederlands) · Accessoirekit · Apple USB Super Drive
  9. Helaas word mijn topic telkens verwijderd van de apple forums kan iemand samen met mij hierin mee kijken? ik heb apple gebeld, AMD om contact verzocht en krijg geen gehoor. helaas kan microsoft mij ook niet helpen.. de problemen worden steeds erger ik krijg steeds vaker de melding dat beeldschermbesturings apdater vast liep en hersteld is.
  10. Beste PC Help mij, ik zit met n probleem een veel andere gebruikers van bootcamp ook. ik gebruik mijn nieuwe imac met bootcamp erbij indien ik graag spellen speel dat niet of niet goed functioneren met OSX. op mijn oude IMAC had ik haast geen problemen met windows 10 echter met de AMD Videokaart gaat hat fiscaal de mis in.. AMD, Microsoft en apple wijzen de vingers naar elkaar toe en zo komt men dus nooit met een oplossing! hopelijk kunnen onze techies van pc help mij wel met een oplossing komen ;-) de pc word gebruikt op bootcamp voor facebook, youtube (Firefox) en Steam, Origin en Uplay games. echter is het een en al problemen, t ene spel detecteerde de videokaart, terwijl de andere zegt van hé ik vind helemaal geen hardware! de spellen spelen maar toch niet zo als ik had verwacht van dit type videokaart. wat gebeurd er allemaal? ik zal een aantal fotos op n rijtje plaatsen en t beschrijven. zo als bij de Browser turningblack.png kunt zien is hier het probleem dat de browser op random acties van facebook zwart word en niet meer hersteld tenzij ik t scherm kleiner maak. dit gebeurd ongeveer elke zoveel keren als ik op de facebook pagina ga. Youtube.. hier gebeurd t zelfde. als ik dan t venster kleiner maak komt t schikstee.. dan is opeens t filmpje de webpagina geworden in t scherm waar normaal de video in afspeelt! mochten er meerdere dingen bij komen laat ik je dit uiteraard weten met schreenshots. P.S Voor andere gebruikers Gaarne ON-TOPIC Blijven en niet apple dit of apple dat. wat geen invloed heeft op dit topic zal worden verwijderd.
  11. Beste Mensen wij hebben bij ziggo een router die behoorlijk zwak wifi signaal heeft. en snachts altijd problemen geeft dat de DDS geen verbinding meer heeft resultaat is dat t internet en wifi telkens uit moet op de pc en opnieuw aan dan heeft ie 15 min verbinding en raad t maar.. weer weg, nu hebben wij een tweede tomson ST780WL moden maar deze kan enkel via DSL Worden verbonden. mijn vraag nu is DSL kabel naar boven trekken is uitgesloten, dit kan niet.... dus is het mogelijk om via een adapter de bestaande Ethernet 5e cabel te verbinden in een adapter die dan een uitgang heeft voor DSL? zo ja, wat was de naam hiervan en waar kan ik dit t beste bestellen? mvg, Jackson E.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.