Ga naar inhoud

Willem1974

Lid
  • Items

    237
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Geen info
  • Land
    Geen Info

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

1.168 profielweergaven

Willem1974's prestaties

  1. Eddy X : Dat heb ik gedaan hoor, al meerdere malen geprobeerd, telkens ik druk op "nu deze pc bijwerken" bereid hij enkele dingen voor en dan verschijnt er de melding, "deze taal of versie van windows wordt niet ondersteund" , nog voordat ik een eventuele code moet ingeven.
  2. Ik krijg als melding van microsoft, als ik klik op "deze pc bijwerken" dat mijn versie van windows niet wordt ondersteund. Zodoende wordt er dus niks bijgewerkt.
  3. Falstring : kan dat allemaal met 1 programma of zijn we over verschillende programma's bezig om een backup te maken, ik ben maar een gewone gebruiker, geen specialist.
  4. 8 jaar is idd al wat. Zonder gegevensverlies wou ik bedoelen, als ik er een nieuw besturingssysteem opzet, dat mijn documenten en mails bvb er nog zouden op blijven staan. De ondersteuning stopt begin januari, vandaar de vraag. Mss dat ik idd nog met Windows 10 wat verder kan raken. Aan Eddy X: als ik naar je link ga bij microsoft staat er idd dat je zou kunnen upgraden naar W 10, als ik echter de voorwaarden lees, zou ik een nieuwe licentie moeten kopen omdat ik van W 8.1 kom.
  5. 8 jaar is idd al wat. Zonder gegevensverlies wou ik bedoelen, als ik er een nieuw besturingssysteem opzet, dat mijn documenten en mails bvb er nog zouden op blijven staan. De ondersteuning stopt begin januari, vandaar de vraag. Mss dat ik idd nog met Windows 10 wat verder kan raken.
  6. Ik ben geen computerexpert, eerder een gewone gebruiker, laat ik het zo stellen, Ik hoorde hier net van iemand dat mijn pc te oud zou zijn om naar W11 te gaan, hij is dan ook al 8 jaar oud geweest.
  7. Nee, dat lukt niet, hij vereist al W 10 om de app te willen installeren.
  8. Beste leden. Ik werk hier nog met een windows 8.1 desktop, is er een mogelijkheid om te controleren of mijn pc Win 11 zou kunnen draaien zonder gegevensverlies? Als ik wat rondzoek op het net vind ik vanalles, maar beetje onoverzichtelijk. Mvg Willem.
  9. @Passer ik hou je op de hoogte. Dit alles dus via EaseUSbackup and restore, ook die rescuedisk?
  10. @Passer Bedankt, ik ga dit weekend kijken om een backup te maken. Mss nog een vraagje, worden de mails in mijn mailbox dan ook op de externe hdd gezet? Mvg.
  11. Nog een vraagje voor de specialisten onder jullie, welk programma raden jullie aan om alles (een soort kopie van de harde schijf te maken) op een externe harde schijf te zetten, om eventuele crashes voor te zijn. Ik heb al gehoord van macrium reflect free. Het zit namelijk zo dat mijn pc in het boot menu niet wil kiezen voor op te starten vanop een usb stick of dvd/cd/rom.
  12. Ik zal dit weekend eens verder kijken voor dat herstel en dergelijke. Voor de moment gaat alles normaal.
  13. @Dasle Opstarten vanop een windows 7 live cd schreef je, kan dit voor een windows 8.1 pc? @Passer Hoe kan je dat uitvoeren, die herstel- of herinstallatie? @falstring De reden dat er nu nog W 8.1 opstaat, is omdat ik met een tv-tuner kaart zit en die zal niet meer werken onder W 10. Vandaar dat ik nog zolang mogelijk met W 8.1 werkt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.