Ga naar inhoud

BlowRX

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

392 profielweergaven

BlowRX's prestaties

  1. Ik wil .NET Framework 4.6 installeren omdat ik het nodig heb voor een applicatie als ik kijk op microsoft ondersteunt het Windows 8.1 Ik heb windows 8.1 64x Maar als ik het instaleer krijg ik deze error: De installatie wordt mogelijk niet naar behoren uitgevoerd omdat de Windows Modules Installer-service niet beschikbaar is op deze computer. Alvast Bedankt,
  2. Heb geen persoonlijke bestand en zo wel staan ze op me C: drive die D: drive was voor games maar is wel eblachelik dat hij zo rap kapot gaat
  3. Normaal is hij nog in garantie maar moet ik dan heel de pc binnen doen of juist de hardeschijf?
  4. computer is nog geen jaar oud is iets van 10maanden ofzo
  5. Is er iets dat ik kan doen aan dit probleem?
  6. Hoe oet ik die dan ocntroleren?
  7. Ik heb hem inderdaag gereset omdat ik het probleem al even had en me C: drive zat opeens vol waardoor me pc vertraagde maar na de reset was dit probleem nog altijd niet opgelost wat meot ik doen?
  8. http://speccy.piriform.com/results/snfTVSDY6YWtnkRYx1b3jZ3 Alvast Bedankt
  9. PC Specs: Windows 8.1 16GB RAM NVIDIA Geforce GTX 750TI I7-4490 Probleem: Er connect en disconnect heel de tijd een F:/ G:/ driver en het irriteert me en ik kan niet vinden wat het probleem is, ik heb hte gefilmt ook al kom ik nergens aan het gaat heel de tijd door. Video:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.