Ga naar inhoud

spike666

Lid
  • Items

    104
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door spike666

  1. zelfde, het zou iets te maken hebben met imap vs pop3 volgens artikel in bijlage, het gaat hier wel over het categoriseren van emails maar de problematiek is identiek. Reclaim Outlook categories for IMAP accounts | TechRepublic
  2. lukt niet; als ik dat in het zoekveld intyp wordt ik gelijk nr bing gestuurd met relevante info over command line switches Dan windows logo + R en "c:\program files\m icrosoft office\root\office16\outlook.exe /remigratecategories en krijg dan:
  3. ok, alles terug in orde, het enige dat nog mankeert is dat in de geimporteerde agenda ik niet meer rechtstreeks kan categoriseren. Normaal moet ik een afspraak aanklikken en dan in het lint bovenaan bij 'codes' een dropdown hebben met mijn verschillende categorieën. Die dropdown staat er dus niet. (Als ik een nieuwe agenda aanmaak staat dat er wel) Ik moet nu eerst via zoeken die afspraak zoeken, ze dan selecteren, in de kolom categorien 1x klikken om een voorgeselecteerde categorie toewijzen. Dan die afspraak van hieruit openen, de juiste categorie(ën) toewijzen en dan die voorgeselecteerde wissen en opslaan. Is dus nogal omslachtig. Ik heb al geprobeerd om de oude agenda te kopieren naar een nieuwe en dat lukt, ook het dropdown menu staat er dan, maar dan ben ik alle toegewezen categorien van de oude agenda kwijt. Eig idee?
  4. nog even de situatie schetsen: Ik had een office/outlook desktopversie staan waarin ik 2 emails en agenda bijhield. (Ik weet echter niet welke versie want die is dus weg. Daarnaast heb ik office365 voor een 3de email. De desktopversie is nu verdwenen, er zijn enkel 3pst's terug te vinden. Ondertussen die office2007 geinstalleerd, en pst's geimporteerd en dat lukt allemaal. excel en andere files worden als zodanig herkent maar alles wordt in office 2007 geopend, ook vanuit het office365 venster Vanuit het office365 venster kan ik nu wel op 'apps installeren' klikken en dan kom ik op bij mijn microsoft accountpagina om te installeren, maar doe ik daar goed aan?
  5. ik heb een versie van outlook2007 geinstalleerd en daarin de pst.bestanden geimporteerd, dit voornamelijk om te zien of die pst's juist waren. Dat zijn ze dus. Alle gegevens die erin staan zijn correct en lopen tot op de dag van de verdwijning van outlook. Met deze pst's kan ik dus verder. Hoe kan ik deze nu in mijn office 365 krijgen.
  6. nope, enkele excel-bestanden die op bureaublad stonden herkent hij zelfs niet meer als zodanig, word-documenten wel maar opent ze direct met office 365
  7. ja, enkel in c:\program files is een map microsoft office\office2016 te vinden maar die is leeg
  8. ja, maar als map \microsoft office\ er al niet meer is, kan ik niet nr \microsoft office\root\office16 gaan
  9. de map staat wel bij c:\ program files\microsoft\office16: maar die is leeg
  10. Die hele map \microsoft office\ is niet te vinden. ik probeer een desktopversie van office16 te vinden om opnieuw te installeren, maar kom telkens uit bij office365
  11. idd, outlook van office, Er stond een pc-versie op pc bij aankoop, die ik dan ook gebruikte. Ik weet echter niet welke versie. Ik heb gezien dat windows 11 een update kreeg net voordat het probleem begon. Update ongedaan maken?
  12. Sinds gisteren is mijn outlook desktop versie niet meer te vinden, noch in de werkbalk, noch ergens anders. Ik heb wel enkele pst-bestanden op datum van gisteren gevonden, die ik zelf niet gemaakt heb. In outlook hou ik 2 email accounts en een agenda bij. Agenda gaat minstens 10jaar terug; is dus lijvig. Ook de accounts is met archief en loopt hele tijd terug. Kan iemand mij helpen om deze terug te krijgen. Ik heb office 365 family, die ik hiervoor niet gebruikte. Eventueel hierin imorteren, maar hoe?
  13. Hoi, ik wil een app gebruiken maar die is enkel beschikbaar voor ipad. Is er een manier om die op een pc met windows 10 te draaien?
  14. Hallo, Mijn pc is onlangs gecrasht. De harde schijf werkte totaal niet meer. Hij werkte met windows 7 en outlook2010. In outlook had ik een aantal archiefmappen waarin emails gesorteerd en bewaard werden. Ook de agenda werd ingevuld (en loopt terug tot 2003). Normaal maak je een pst bestand om te exporteren (backup) naar een externe harde schijf. Om een of andere reden is de laatste backup niet gemaakt en is de vorige verdwenen van de externe hd. Probleem dus. Na datarecuperatie heb ik een lijst aan bestanden van de gecrashte schijf. Kan ik daarmee iets aanvangen, hoe ga ik te werk, waarnaar ga ik op zoek?
  15. Opgelost, Nog maar eens 115 windows updates later. Nog een keer geprobeerd met die codes en tegen alle verwachtingen in werden ze nu plots aanvaard. Alles kunnen installeren. Bedankt en topic mag gesloten.
  16. Ik heb eerst eens de hele resem windows updates uitgevoerd Logjes in bijlage. autoruns.txt MTB.txt
  17. Had dit niet gedaan maar op de D:\ staat toch niets. Voor de zekerheid nog eens bijgevoegd alsook de externe backupschijf. zelfde resultaat. zie bijlage UltraSearch Results.txt
  18. in ultrasearch op alle mogelijke manieren setup,office laten zoeken: enkel setup of enkel office: massa resultaten. setup en office samen: geen resultaten.
  19. Dat gaat niet, office is al geistalleerd. Ik heb op het bureaublad wel een icoontje: zie bijlage 1 als ik daarop klik, verschijnt bijlage2. als ik excel wil openen, krijg ik bijlage 3. Daar worden mijn codes niet aanvaard.
  20. Beste, Ik heb onlangs mijn windows7 pc gereset, teruggezet naar fabrieksinstellingen. Deze pc was toen ik hem kocht microsoft office ready met office 2007 (evaluatieversie zonder outlook) voorgeinstalleerd. Deze licentiecode heb ik nog. Ik kocht toen ook een aansluitende licente van officebasic2007 (met outlook) (voor na de evaluatieperiode). Ook deze code heb ik nog. Kort daarna was een gratis update naar office2010 inbegrepen. Dus werkte ik sinsdien met office 2010. en dus ook met outlook2010 Vòòr de reset heb ik de email accounts, archiefmappen en agenda's omgezet in een pst- respectievelijk ics-bestand om na de reset terug te kunnen importeren. Die agenda's heb ik geimporteerd in google agenda maar dat lijkt nergens op (toch niet als je outlook gewend bent). Blijkbaar gaan er toch gegevens verloren. ( o.a. categoriën) MAAR: ik krijg office niet meer aan de praat. De evaluatieversie staat er terug op maar de (originele) codes werken niet meer. Voor de emails heb ik silverlight gedownload en mijn accounts ingesteld, maar ik weet niet hoe ik de bewaarde emails en archiefmappen van de outlook accounts daar geimporteerd krijg. Kan iemand mij helpen om die outlook weer werkend krijg of op zijn minst hoe ik mijn emails en archiefmappen en agenda's terugkrijg.
  21. Hallo, Na die migratie ben ik dit weekend van start gegaan. De pc is terug naar fabrieksinstellingen. pc en windows gaan weer loeihard. Ik heb ook al 't een en 't ander teruggezet. Voorheen werkte ik met outlook2010: 3 e-mail accounts + achiefmappen en 2 agenda's. Deze heb ik gebackupt in .pst voor de accounts en .ics voor de agenda's. De agenda's had ik ook geexporteerd naar google agenda: maar dat lijkt nergens op. Outlook heb ik nu dus echter niet meer. PC was indertijd microsoft office ready met een voorgeinstalleerde evaluatieversie. Ik heb nog steeds die licentiecode maar deze werkt precies niet meer. Ik heb ook nog een code van office2007basic (word, excel, outlook). Die had ik gekocht om na de evaluatieversie verder te kunnen werken. Kort daarop volgde een gratis upgrade naar office 2010 Hoe krijg ik dit terug in orde.
  22. Idd pech. Ik heb binnenkort een migratie van een softwarepakket. Ik zal nog even wachten met dat terugzetten, zodat ik daar niets verkeerd doe. Ik zal dan een nieuw topic opstarten als het zover is en dan kan deze afgesloten worden. Bedankt voor de hulp en tot ziens.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.