Ga naar inhoud

Dieudonnee

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Dieudonnee's prestaties

  1. Ik heb alleen maar een antivirus eraf gehaald meer niet en normzal gaat het goed door een spel ofzo er af te halen en dan op nieuw op te starten maar ik krijg mijn computer ook helemaal niet verder dan het opstartherstel dus ik kan ook niet herstelpunt terug zetten? kun je me verder helpen?
  2. Hallo, Hoop dat iemand mij wil helpen. Ik was op mijn computer een programma aan het verwijderen en daarna gaf ie aan dat ik mijn computer opnieuw moest opstarten dus zo gezegd zo gedaan maar nu staat ie steeds op OPSTARTHERSTEL en dan komt er te staan dat deze computer niet automatisch kan worden hersteld en dan klik ik op niet verzenden.en dan op voltooien maar dan doet ie precies hetzelfde niet opstarten maar OPSTARTHERTEL dat dat niet gaat hoop echt dat iemand mij kan helpen want heb mij computer wel degelijk nodig voor mijn kinderen school of werk ! Details van probleem Probleem hantekening gebeurtenis van het probleem : startuprepairoffline probleemhantekening 01 : 6.1.7600.16385 probleemhantekening 02 : 6.1.7600.16385 probleemhantekening 03 : unknown probleemhantekening 04 : 20 probleemhantekening 05 : AutoFailover probleemhantekening 06 : NoOsInstalled Versie van besturingssysteem : 6.1.7601.2.1.0.256.1 Landinstelling : 1043
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.