Ga naar inhoud

gedeon

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

gedeon's prestaties

  1. Hetzelde als ikeen copy -paste doe van het dossier fotos,van het smartphone naar mijn pc, dan kunnen de foto's wel gezien worden zonder probleem. Fout zit aan het leesprogramma? Kan het niet starten met een Windows Phone ?
  2. Als ik een copy -paste van een foto van de smartphone naar mijn computer doe , dan is de foto wel zichtbaar !!!
  3. Hello, zoals vermeld in de titel kan ik met Ubuntu 15-10 de dossiers van mijn Nokia 930 Windows 8.1 zien !! en openen, wat het geval niet was met 15-04. Het smartphone heeft een intern geheugen van 32 Gb, maar geen extern geheugen kaart. Maar, als ik de titels van de musics die in de geheugen van de smartphone zijn , kan lezen, en de naam van de bestanden van de photo's, het is niet mogelijk om de muziek af te spelen, of de foto's te afficheren. Ik probeerde met VLC en Rythmbox, maar niets, geen lezing. Voor de foto's, Shootwell en andere vertonen een zwarte scherm, it's all. Ik probeerde met jpg te veranderen door jpeg, zonder succes. Weet iemend raad? Met een Nokia 630,met extern geheugen kaart, was die kaart wel leesbaar op Ubuntu. Hier wordt het geheugen wel gelezen, en de inhoud tot een zeker punt. Weet iemand raad ? Dank u
  4. gedeon

    Formula

    @ alpha Zo gedaan, zo goedgekeurd !! Formula is ietske langer, (=SOMME(B10+(SOMME.SI(E14:E18;"x";D14:D18))-(SOMME.SI(E26:E41;"x";D26:D41))-D22) maar alles is in werking zoals gehoopt, dus bedank!
  5. gedeon

    Formula

    hello, mijn eerste bericht Ik heb een Exelformulier, waar ik mijn huisbudget beheers. Ik zoek het volgende: In de colonne A (of B,C, D geen belang) heb ik een gedetaillerd vooruitzicht van alle mijn uitgaven. Die worden opgesomd in cel A4. Die opsomming geeft mij het totaal van mijn mandelijkse uitgaven.En de berekening van het stand van mijn rekening, voor en na de uitgaven. Ik zoek een formula ,die zou ,in een andere cel, alleen de gemarkeerde uitgaven, dus die die al wel zijn uitgevoerd,opsommen. Dus ,in de lijst van vooruitzien uitgaven, worden in deze cel opgesomt alleen die die van "statuut" veranderen. Gekoppeld met het rekeningstand begin van de maand, zou het mij, in cel A4, de stand einde maand(vooruitzicht) , en bvb, in A5, de dagelijkse stand van de rekening. Waarom geen MS Money ,of zo voort, omdat mijn tabel meer doorzichtig is, geeft alles op een jaar in een zicht,en kan gemakkelijk bijgewerkt worden. Ik had gedacht aan zoiets,maar het is wel fout : =SOM.ALS(A10:A20;"BOLD";A5) Fout natuurlijk,maar ja, ik ben zeker geen specialist....... Als iemand wil helpen?? Bedankt !!!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.