Ga naar inhoud

Suzan

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Suzan's prestaties

  1. Ik zal er morgen eens op aandringen om de desbetreffende klant hierover te informeren. Hopelijk haalt het wat uit. Ik laat t weten. iig bedankt voor alle reacties!
  2. Ik neem aan, door het probleem telkens terug te koppelen en een nieuwe link te vragen, dat daar wel een lampje gaat branden. Als het dan bij meerdere ontvangers misgaat, zullen zij toch wel actie gaan ondernemen, aangezien zij een abonnement hebben. Ik zelf heb geen regelrecht contact met klanten, er zit nog een afdeling verkoop tussen die dus steeds een nieuwe link voor ons aanvraagt. Dit forum leek mij een mooie plek om het probleem neer te leggen..
  3. Ik heb nog steeds niet ontdekt waar het nou aan kan liggen. Maar, wat Passer ook al zei, vermoedelijk ligt het bij de desbetreffende klant. Dit is het enige contact waar problemen mee zijn. Ik gebruik WT best vaak en heb verder nooit problemen.
  4. de link is in de vorm van een PNG. Normaal krijg je in je mail een downloadknop waar je op kan klikken. Nu is deze knop, met de rest eromheen, een PNG, die als afbeelding wordt geopend in een nieuw venster wanneer je op de downloadknop denkt te drukken.. Hetzelfde dus eigenlijk als wanneer je een attachment in je mail krijgt, daarop klikt, waarna het geopend wordt in een nieuw venster.
  5. Ja, nu je 't zegt, dit is (geloof ik) de enige klant die zelf een betaalde account heeft bij WeTransfer. Normaal gooi je je bestanden op WT, vul je je gegevens in en WT doet de rest. Misschien werkt dit anders wanneer je zelf een account hebt?
  6. Wie kan mij helpen.. Wanneer we een WeTransfer-downloadlink ontvangen van één bepaalde klant, is de downloadknop een PNG-afbeelding ("unnamed.png"). We moeten dus bij deze klant altijd vragen of ze de kale link kunnen doorsturen. Het komt van onze kant onprofessioneel over, maar ik heb geen idee waar de fout ligt. Ik gebruik Firefox en Safari. OS X Yosemite 10.10.5 Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.