Ga naar inhoud

Deutz661

Lid
  • Items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Deutz661's prestaties

  1. Mijn computer is binnen geweest in de computerzaak voor een probleem waardoor ik al mijn bestanden kwijt was. Helaas was ik ze ook allemaal kwijt en zijn ze nergens meer teruggevonden. De zaakvoerder van de computerwinkel heeft mijn pc toen geupdatet naar windows 10. Na die update is dit probleem begonnen.
  2. Neen ik krijg geen foutmeldingen bij het afsluiten..
  3. Normaal zet ik hem af door gewoon op afsluiten te drukken en dan sluit hij compleet af. In bijlage heb ik een foto staan over hoe de standen staan bij de powerknop. Ik zou hier kunnen kiezen voor geen actie uitvoeren, zou dit iets uithalen? energiebeheer.docx
  4. Toen ik hem net wou afsluiten ( hij had weer een tijdje in bedrijf geweest) sloot hij nog steeds niet volledig af. ik diende weer de powerknop te gebruiken om het compleet uit te schakelen. Als hij korte tijden in bedrijf is doet hij dit meestal niet en gaat alles normaal.
  5. Zojuist als ik het scherm van mijn pc dichtdeed terwijl de pc nog opstond en het nadien terug opende diende ik terug de powerknop te gebruiken om hem aan de praat te krijgen. Normaal springt hij vanzelf op als ik het scherm open..
  6. Hierbij het gevraagde bestand zoek-results.txt
  7. Als hij een lange tijd in bedrijf is geweest en ik wil hem afsluiten dan sluit hij af (gedeeltelijk?) en blijven die lampjes ook branden. ook dan moet ik de powerknop gebruiken.
  8. Ik heb alles uitgevoerd zoals in bovenstaand bericht maar als ik nu mijn pc in slaapstand zet branden volgende lichtjes nog steeds. Ik dien steeds de powerknop te gebruiken om mijn pc terug in bedrijf te krijgen. Ik neem aan dat dit ook niet "gezond" is voor de pc? Enig idee wat ik nog kan doen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.