Ga naar inhoud

Nanneborndesign

Lid
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Nanneborndesign's prestaties

  1. Goedeavond, ik heb zojuist Minecraft gedownload via de minecraft site. Nu heb ik hem geïnstalleerd en als ik het spel wil opstarten krijg ik de volgende melding. Wat kan ik nu doen?
  2. Goedeavond, ik heb zojuist Minecraft gedownload via de mincraft site. Nu heb ik hem geinstalleerd en als ik het spel wil opstarten krijg ik de volgende melden. Wat kan ik nu doen?
  3. Duidelijk! Ik heb zelf ook nog een Acer aspire ax3810. Waar kodi mooi op werkt. Nu kan ik ook weer een Acer aspire x3200 kopen: http://tweakers.net/pricewatch/218742/acer-aspire-x3200-(983de7z-punt-t7p)/specificaties/ Is dit wat?
  4. In de tussen tijd heb ik gekeken voor een andere pc. Ik heb nu 2 keuze. Welke is het beste als ik deze allen wil gebruiken voor kodi/xbmc??http://www.marktplaats.nl/a/computers-en-software/desktop-pc-s/m1033562119-hp-t5570e-thin-client-full-hd-mediaplayer-kodi-xbmc.html?c=9b26ed2a557deff636f4f8b9c5b7a618&utm_campaign=CO_ND_B_Messaging&utm_medium=email&utm_source=systemmail http://www.marktplaats.nl/a/computers-en-software/desktop-pc-s/m1034836376-mini-pc-beelink-bt3-intel-x5-z8300-windows-10.html?c=9b26ed2a557deff636f4f8b9c5b7a618&utm_campaign=CO_ND_B_Messaging&utm_medium=email&utm_source=systemmail Ik ben namelijk aan het twijfelen?? In iedergeval tot zover bedankt voor je hulp!! Ik ben er weer iets weizer op geworden!!
  5. Aaa.. Nee de pc heb ik een tijd geleden gekocht. De vorige eigenaar heeft er win10 opgezet. Ik heb er verder niks mee gedaan.Maar had jij een drive die wel eventueel zou werken?
  6. Ik durf het niet te zeggen hoe dat? Kan dat normaal niet dan?
  7. Nee helaas, nog steeds het zelfde. Ik ben nu win7 er op aan het zetten,eens kijken wat er nu gebeurd.
  8. Dit heb ik gedaan en krijg het volgende te zien :
  9. Ja, ik heb deze wel gezien. Daarna kwam gelijk de melding in het rood. Toen heb ik de pc opnieuw opgestart en xbmc opgestart. 3 films opgezet en nog steeds het zelfde helaas.
  10. Ooo.. te snel geweest! Ik heb het even opnieuw gedaan en ik kreeg dit te zien toe hij klaar was.http://i.imgur.com/zd5TVn2.jpg?1
  11. Ik heb het geprobeerd maar hij geeft de volgende melding.Nu heb ik eens iets anders geprobeerd. Ik heb een programma erop staan dat heet Blue-Stacks. Dit programma zorgt erover dat je in een android modes kan werken. Dus het zelfde als een tabled. Ik heb nu de app kodi geïnstalleerd via de app store. Daar mijn addons opgezet en een film afgespeeld. Wat denk je..... Het werkt! De films hebben de juiste kleuren! Vreemd toch???? http://i.imgur.com/iya9jb5.png
  12. Ik heb het geprobeerd maar nog steeds het zelfde :Cry smiley:
  13. Oke dat ga ik dan eens proberen. Maar is het geen mogelijkheid dat ik win10 er af gooi en gewoon weer win 7 erop zet?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.