Ga naar inhoud

wenneke

Lid
  • Items

    79
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

709 profielweergaven

wenneke's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

  1. Hahah, ja inderdaad. Dat weet ik dus zelfs niet, wat is goed werken, je wordt het gewend hé, dat het telkens wat minder gaat. Ik ben al blij dat hij weer snel gaat en niet blijft hangen. Windows live mail heb ik nooit gebruikt neen, weet wel dat het hierop staat. Is het misschien een idee dat ik de pc naar de computerwinkel breng en dat ze het daar doen, de nieuwe installatie? Ik zag daar dat ze formatteren doen met bewaren van alles en zonder. Dus dan kunnen zij waarschijnlijk ook de installatie van Windows doen neem ik aan, toch?
  2. Hoi , jazeker, ik ben goed geholpen, alles werkt weer erg goed. Ik ben er zelf niet zo goed in om alles te verwijderen dat ik niet gebruik en ja, ik neem aan die dingen idd zeer belastend zijn. Alleen ja, je kijkt er niet echt naar tot je problemen krijgt. Ik heb de laptop nu 6 jaar en ben er eigenlijk best tevreden over want ik gebruik hem de hele dag en hij heeft het altijd goed blijven doen. Haha, ja heb ik dat gezegd, dat kan kloppen, ik meen me te herinneren dat toen ik eerst Windows 10 had geïnstalleerd, dat er vanalles fout was gegaan, ik kon zelfs niet meer inloggen. Waarom raad je het toch aan, die windows, ook als de PC toch terug goed werkt? Gaat hij daarna weer veel beter alles doen dan.....ik herinner me niet of ik toen bij de installatie een backup had gemaakt. Ik denk het eigenlijk niet...
  3. hier bedoel ik logje 10 maart.txt
  4. Ik wil de opruimtool gebruiken, maar mijn pc blokkeert het. Ik krijg deze melding: kprm_2.9.exe Dit bestand is gevaarlijk en is daarom door Chrome geblokkeerd. Toch mee doorgaan?
  5. opgelost . Ik ben naar de winkel gegaan voor een universele lader die op mijn Acer past. Bedankt voor alles!
  6. Heb ondertussen begrepen dat die kabel. Met meerdere opzetstukjes komt..
  7. Ja, het was zeker beter, maar dit bericht is al van een tijd geleden. Ik bedoelde dat ik van na de laatste scan niet veel had gemerkt. Maar hij werkt wel. Goed nu Wat doet dat met een pc, als de lader teveel W is? Zou ik deze een paar dagen kunnen gebruiken tot de andere aankomt of is dat een risico?
  8. ja wel goed, maar voor die scan eigenlijk ook al. Hebben we nog iets weggehaald ermee? Mijn pc charger is stuk, ik ga nu zo nieuwe kopen, is het ok een universele lader te kopen, waar opstaat 100W output, terwijl mijn ACER V3572G maar 65W output heeft? Of is dat slecht voor de pc dan?
  9. Hoi, Hier heb je nog dat ene bestandje... adwcleaner1maart.txt
  10. Hoi, ik wilde eerst even testen en werken op de pc om zeker te zijn. Ja, het gaat wel beter. Waaraan lag het denk je?
  11. Hier is het bestandje malware scan.txt
  12. nu is het wel gelukt Fixlog.txt
  13. ik krijg exact dezelfde melding als ik de naam van het bestand niet verander. En ook als ik al de andere van mijn desktop verwijdert heb
  14. [img]https://www.imgdumper.nl/uploads9/601d365e7025a/601d365e6b76d-print_hulpforum.png[/img]
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.