Ga naar inhoud

meester_eric

Lid
  • Items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

meester_eric's prestaties

  1. Nee. Volgens onze externe netwerkbeheerder zou het probleem aan de laptops zelf liggen en zou er een interventie van hun moeten gebeuren om dit probleem op te lossen. Met natuurlijk de bijkomende kosten. Vandaar dat het oplossen van dit probleem, via hun voorlopig wordt uitgesteld. Maar wij zoeken verder.
  2. Na plaatsing van een nieuw draadloos netwerk, kan ik op onze school met sommige laptops niet meer draadloos op het netwerk. De laptop kan zien dat er draadloze netwerken zijn, maar kan met de juiste inlogcode niet inloggen. Hoe los ik dit op?
  3. Hallo, Sinds enige weken verloopt de schermverversing problematisch. Telkens we een nieuwe opdracht aan de laptop geven, verlopen de schermovergangen heel traag. (Alles verschijnt er op, maar de schermen komen traag te voorschijn. Dus niet onderdeel per onderdeel). Ik heb de gratis versie van "Malwarebytes" op zoek laten gaan, maar na opruiming van een groot aantal problemen, was het resultaat hetzelfde. Kan er iemand me helpen?
  4. Incognito ook niet meer. Enkel in internet explorer is het ok. Firefox is ook met problemen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.