Ga naar inhoud

Jaycee7

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Jaycee7's prestaties

  1. Windows 10 heeft een jaar lang perfect gelopen! Het is nu pas dat ik problemen heb bij de laptop. En momenteel alleen bij de laptop, al moet dat waarschijnlijk niet te luid zeggen... Maar W10 draait op al onze apparaten: 2 pc's, 2 laptops, notebook, ... De pc's werken nog, maar de laptop van mijn man durven we niet op te starten. We zijn bang dat die ook gaat beginnen. Op mijn laptop heb ik de auto updates uitgeschakeld (rechtsklikken op start, computerbeheer, ...) en ik ben nog aan het wachten of hij nu nog freezed. Gisteren heeft hij een paar uren gedraaid zonder te freezen. Maar zo snel ben ik niet overtuigd. Ik vermoed dat het de updates zijn omdat telkens ik hem terug opstart dan zegt hij "kon updates niet installeren...". Maar ervoor frooze hij dan en ik heb hem ook eens een hele nacht laten staan, maar 's morgens was hij nog steeds freezed. Ik hoop in elk geval dat er snel een oplossing uit de bus komt. Want vanaf september heb ik die laptop weer veel meer nodig! Als AV heb ik F-Secure. En qua programma's is er hiervoor niets veranderd hoor. Alleen heb ik sinds deze problemen allerlei tuneup programma's installed. En Ccleaner was een van de eerste die ik liet lopen.
  2. pfff Sorry hoor, maar dat is meer een pagina "windows of linux" dan iets anders. Ik blijf verder zoeken, ik hoop jullie ook...
  3. Hoi, Blijkbaar weten jullie ook niet wat ik moet doen !? Ik heb al vanalles geprobeerd. Ik heb volgende programma's laten lopen: malwarebytes, advanced systemcare, system mechanic, ccleaner, ... Het helpt allemaal niets. Allemaal vinden ze fouten en allemaal fixen ze de fouten (zeggen ze). Maar de laptop blijft freezen! Ik heb contact gehad met de winkel vanwaar de laptop komt. Maar zij hebben nog niet gehoord van het probleem, dus kunnen ze het ook nog niet oplossen. Toch vind ik op internet mensen die ook problemen hebben met de windows updates. Please help !!! Ik weet echt niet wat ik nog moet doen. Josiane ps: ik doe het rapport van Speccy erbij (van de laptop) trouwens, ik typ dit alles met de pc. Met de laptop zou dit niet mogelijk zijn! Als u een tekstbestand van Speccy kopieert om in een bericht te plaatsen, dient u eerst het serienummer - om veiligheidsredenen - te wissen.
  4. Hallo, Op mijn laptop kan ik in elk geval geen updates meer doen! Telkens ik maar in de buurt kom van een update dan freezed mijn laptop !!! Daardoor durf ik ook geen updates van Windows meer doen op de pc natuurlijk. Ik heb op beiden Windows 10 home. Het gaat vooral over update KB3172729 (denk ik). Tenminste, ik heb toch kunnen vaststellen dat enig probleem over die KB gaat. Ik heb vrij dringend hulp nodig, want ik kan niets meer doen met de laptop. Telkens ik hem opstart duurt het meestal niet lang vooraleer hij weer probeert te updaten. En dan freezed hij meteen! Ik kan dan niets anders doen dan hem uitdoen door 7 sec op de aan/uit knop te drukken. Ik heb de anniversaire update gedownload, maar durf hem niet gebruiken, want als de laptop (bij wijze van spreken) nog maar een update ruikt, dan freezed hij al !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PLEASE HELP !!!?? Josiane
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.