Ga naar inhoud

Larisk

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Larisk's prestaties

  1. Ik heb nu een document gevonden van alternate over systeemherstel met 'PC Angel'. Weet iemand of ik dit kan uitvoeren zonder al mijn bestanden kwijt te zijn? In het document staat namelijk dat er een optie is om een backup te maken op de C-partitie maar ik weet niet precies wat dit inhoud.
  2. Hallo, Mijn computer gaat sinds vandaag niet meer verder dan het welkoms scherm van windows na het drukken op 'aanmelden'. Ik heb al rond gezocht op internet en verschillende dingen geprobeerd. Ik kreeg ook een keer de volgende melding: 'De service User Profile Service verhindert het aanmelden. Gebruikersprofiel kan niet worden geladen.' Ik heb het nu voor elkaar gekregen dat ik in een soort blauw scherm met opties kom van windows zoals 'geavanceerde opties', waar ik nu op 'vind probleem' heb gedrukt, maar ook nu stond mijn computer al 10 minuten vast op 'probleem vaststellen op de computer', waarna ik de melding krijg met 'De pc kan niet worden hersteld met Opstartherstel'. Ik weet dus echt even niet meer wat ik kan doen! Ik weet dat het heel stom is, maar ik heb dus al een tijd geen backup gemaakt en wil dus liever nog proberen mijn bestanden te redden. Ik hoop dat iemand mij serieus kan helpen! Gegevens: Windows 8 Pc is van het merk Alternate Viel dagen achter elkaar soms uit, en wil sinds een dag helemaal niet meer opstarten Groetjes
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.