Ga naar inhoud

gwo

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

gwo's prestaties

  1. In de kelder staat de modem van Telenet . Van hieruit loopt een kabel tot aan de Netgear N750 Wireless Access Point. In dit Access point zit de printer verbonden met een UTP kanel. De Laptop staat ernaast en werkt via de Wifi maar kan ik indien nodig ook met de kabel verbinden.
  2. besteik heb al jaar en dag een telenetaansluiting. Tot voor een paar dagen hing er achter de modem van Telenet een Sisco draadloze router. In deze router was de netwerkprinter (bekabeld) op aangesloten. Vermits ik een ander abonnementsformulle heb gekregen van Telenet (sneller internet) is er eveneens een technieker langs gekomen om de snelheid te testen. Hij rade aan om twee draadloze wifi routers te plaatsen. Die komen automatisch in een netwerk en alles wat op dit netwerk staat herkend elkaar. Dit lukt voor tablet en GSM's . Maar nu wil ik mijn netwerkprinter aansluiten maar dit lukt niet. Iemand een idee van de te volgen stappen. De printer is een SAMSUNG CLP 300N Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.