Ga naar inhoud

Fr3aky

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Fr3aky's prestaties

  1. Hallo allemaal, Ik had laatst een ssd gekocht, namelijk de kingston ssdnow uv400 met 240GB. Ik heb de SATA kabel al en de ssd is daarmee al aangesloten op de moederbord (ASRock H81M-HDS), maar ik moet hem ook nog aansluiten met stroom aan mijn pc/moederbord. Ik vroeg me af wat voor stroomkabel ik hier voor nodig heb? Alvast bedankt voor de hulp en een fijne dag verder!
  2. Het probleem komt tevoorschijn als ik een bestand wil importeren om er een wallpaper van te maken. Bedankt voor de hulp! Zie:
  3. Beste, Ik heb een programma genaamd wallpaper engine via steam gedownload. Als ik zelf wallpapers wil maken zegt het programma: "Locatie niet beschikbaar: c:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop verwijst naar een locatie die niet toegankelijk is. De locatie kan een harde schijf op deze computer of het netwerk zijn. Controleer of de schijf is geplaatst, of u verbinding heeft met het netwerk of internet hebt en probeer het daarna opnieuw. Als u ook dan niets kunt vinden, is de informatie mogelijk verplaatst of verwijderd. " Ik heb op een andere forum gezien dat er een RSIT-logje nodig was, die zit hier dan ook bij. Ik vroeg me af hoe ik dit probleem zou kunnen verhelpen. Alvast bedankt voor de hulp! log.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.