Ga naar inhoud

boonheadz

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

boonheadz's prestaties

  1. Oeps foutje negeer vorig bericht aub. U geeft mij enkele opties waar ik mee aan de slag kan. De nodige images had ik al gemaakt met acronis true image. De herstelschijven had ik uiteraard ook al gemaakt zijn er 5 waarvan 1 dvd9 zelfs. Optie 1 spreekt mij het meeste aan. Alvast bedankt voor uw advies.
  2. Alvast bedankt voor je reactie. De data is het probleem niet die word gebackupt en de D haal ik leeg. Alleen hoe ga ik te werk om de herstelpartitie tussen C en D te verplaatsen of de D te verplaatsen voor de herstelpartitie zodat C en D aangrenzend worden? het is geen probleem van data maar van hoe de partitie(s) te verplaatsen. Het risico zit hem in de herstelpartitie te verplaatsen. Gaat de herstelprocedure nog werken? Hoe krijg ik dus een partitie verplaatst in W10? Eens C en D aangrenzend kan ik deze verkleinen/vergroten. Excuses indien ik niet duidelijk genoeg was.
  3. Alvast bedankt voor je reactie. De data is het probleem niet die word gebackupt en de D haal ik leeg. Alleen hoe ga ik te werk om de herstelpartitie tussen C en D te verplaatsen of de D te verplaatsen voor de herstelpartitie zodat C en D aangrenzend worden? het is geen probleem van data maar van hoe de partitie(s) te verplaatsen. Het risico zit hem in de herstelpartitie te verplaatsen. Gaat de herstelprocedure nog werken? Hoe krijg ik dus een partitie verplaatst in W10? Eens C en D aangrenzend kan ik deze verkleinen/vergroten. Excuses indien ik niet duidelijk genoeg was.
  4. Goeiedag iedereen Ben nieuw op dit forum en heb een vraag. Ben de gelukkige eigenaar van een nieuwe laptop MSI met SSD schijf 256GB. 1 van de redenen van deze aankoop was een iets grotere C-partitie te bekomen dan de meest voorkomende 128GB. Blijkbaar is deze SSD van 256GB standaard verdeeld in 5 partities zie afbeelding. 3 herstelpartities en een C en D partitie. Voor mijn Data wil ik met een externe harde schijf werken en de SSD enkel als C schijf gebruiken Nu wil ik de C en D partitie samenvoegen maar helaas zit er tussen de C en D partitie een herstelpartitie waardoor ik deze niet samengevoegd krijg omdat de C en D partitie niet aangrenzend zijn. Heb mij al gek gegoogeld maar kom er niet uit zelfs met externe software genre partition magic zou dit problemen opleveren . Er "zouden" risico's verbonden zijn aan een herstelpartitie te verplaatsen. Voor zover ik zie hebben deze ook geen stationsletter toegewezen gekregen. In schijfbeheer W10 heb ik helaas geen toegang tot deze herstelpartities en kan daar dus niks mee. Wie kan mij helpen om deze beide partities C en D samen te voegen zonder al te veel risico's. Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.