Ga naar inhoud

Qompaqniet

Lid
  • Items

    202
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7
  • Monitor
    samsung syncmaster 710v / Dell ??
  • Moederbord
    Foxconn A7GM-S 2.0
  • Processor
    AMD Phenom ll X3 720
  • Geheugen
    Kingston Value Ram 4 GB
  • Grafische Kaart
    onboard
  • Harde Schijf
    WD3200aaks/WD6400aacs
  • Voeding
    voldoende / 350 Watt
  • Geluidskaart
    Onboard
  • Behuizing
    zelfouw

Qompaqniet's prestaties

  1. Beste mensen, Wat ik me afvraag is het mogelijk voor de installatie eerste een DVD te branden en deze later te gebruiken voor een installatie? Ik zie het nergens staan. Dank
  2. Als ik het goed begrijp gaat het 29 juli gebeuren. Echter ik heb altijd een installatie DVD van de geïnstalleerde versie gehad. Dat wil ik nu eigenlijk ook. Maar ik begrijp dat het een update wordt. Weet iemand een oplossing Thanks.
  3. Deze update zijn mislukt. Zal opnieuw proberen te installeren zie bijlage
  4. aanvulling deze site werkt ook niet bijvoorbeeld. http://www.speedtest.net/
  5. Ja het is correct dat het op de site van de KRO is. maar ook bijvoorbeeld uitzending gemiste. Het lijkt mij dat flash niet werkt in een screen op websites, na dubbelklik op opent een en ander wel full screen.
  6. Als aanvulling op het vorige. alles op lijkt normaal te werken, echte als er Adobeflash in de IE brouwser moet draaien dan werkt het niet. Zo ook een item op een website waar flas voor nodig is.
  7. Heel vreemd. als ik met rechter muis klik in IE krijg ik het menutje en kies instellingen. Hierna gebeurd niets. als ik dit zelfde doe in google Chrome dan is het beeld als hierboven. Heb nu in Crome de vink weggehaald en ga nu opnieuw opstarten.
  8. als ik op de afbeelding klik 1 maal dan krijg ik alleen maar geluid. als ik op de afbeelding klik 2 maal dan gaat het naar vol beeld en speelt video en audio. dit was eerst niet. Het venster voor de hardware versnelling krijg ik niet geopend. Maar goed als ik full screen heb dan ben ik tevreden.
  9. Dit is wat ik zie, alleen geluid geen bewegende beelden. Het klopt dat Youtube het wel doet. Krijg geen foutmelding te zien.
  10. Model nummer staat in het eerste bericht. Probleempje hier; Packard en Bell type P7YS0........ Nog eventjes goed aan de onderkant gekeken, Er staat ook nog EaseyNote_LS44_HR_002NL Ja ik heb inmiddels Google Chrome geïnstalleerd en daar werkt alles. Maar ik ben geen voorstander van Google en zeker niet van Chrome, ze weten al veel maar nog niet alles (hoop ik) Ja ik heb via het PackerdBell menu de back-up die ik gemaakt heb na de eerste keer opstarten van deze laptop in zijn geheel terug gezet. Met als resultaat dat alles werkte. Echter nadat de updates van PB en Windows waren geïnstalleerd was het probleem daar weer.
  11. Hierbij de bedoelde link. http://speccy.piriform.com/results/qCPlttrHtk8eEuUbPN7X8hd
  12. Ja ik bedoelde IE Internet explorer versie 11 Heb een en ander geprobeerd, heb wel beeld op YouTube maar niet op de KRO site. Het gekke is dat het na een update is gekomen.
  13. Prettige kerstdagen voor een ieder. Probleempje hier; Packard en Bell type P7YS0 met geen mogelijkheid Youtube filmpjes te bekijken maar ook bijvoorbeeld niet de afleveringen in KRO detectives. Heb alle standaard software weer geïnstalleerd, waarna het werkte. Een aflevering van Scott & Baylie op KRO site bekeken. Waarna veel software updates beschikbaar waren. +/- 180, deze geïnstalleerd etc, geen bijzondere dingen gedaan. Waarna PC is afgesloten. Na het opnieuw opstarten en de diverse her starts kan ik geen media meer zien. Het geeft wel geluid. wie heeft oplossingen. Adobe flash ook al opnieuw geïnstalleerd. geen resultaat.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.