Ga naar inhoud

Have0

Lid
  • Items

    408
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Have0's prestaties

Vergevorderde

Vergevorderde (10/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

3

Reputatie

  1. Beste lezer, lezeres, ik werk met laptop en daarnaast er 2 schermen aan vast. 3 schermen dus totaal incl. de laptop. Lijkt of hij de instellingen vergeten is. Ik weet waar ik moet kijken instellingen, beeldscherm en dan beeldschermen uitbreiden. Maar dit lukt niet meer. Wie kan mij helpen ?
  2. Beste lezer/lezeres, ik heb al jarenlang een Samsung Galaxy A52 met Android besturingssysteem. In de vakantie herkende hij de SD kaart waar ik foto's en apps op heb ineens niet meer. Ik had hem niet verwijderd, zou kunnen door de zon warmte ? Ik heb met een sdkaartreader geprobeerd aan mijn laptop maar hij herkent niets. Wat kan ik toch nog proberen om te kijken of ik mijn foto's en gegevens kan redden ? Alvast hartelijk dank.
  3. Beste lezer/lezeres, een vriendin van mij heeft niet de optie om via bestand te kiezen voor automatische antwoorden en dan de afwezigheid in te vullen . Hoe kan zij dan toch bij outlook 2013 ergens een afwezigheid invullen, zodat degene die een e-mail verstuurd in de vakantie automatisch een standaard antwoord krijgt ? Alvast hartelijk dank.
  4. Ja ik had een kabel van beeldscherm er maar afgehaald omdat ik met 2 schermen moet werken. Ik heb uw advies opgevolgd zo'n ding gekocht. Bedankt voor uw hulp. PC is oud nu 2 beeldschermen op laptop aangesloten waardoor ik er 3 heb. Nogmaals hartelijk dank voor uw tijd en moeite.
  5. Lang wel met 2 monitoren kunnen werken. VGA verbinding. Altijd aangesloten op twee apparte uitgangen achterin de pc, bedoelt u dat ?
  6. Er is een tweede videokaart ingebouwd. Dit is de link als het goed is. http://speccy.piriform.com/results/Gp7CeT5T1SFpgctlnMT1PCi
  7. Beste lezer/lezeres, ik heb twee beeldschermen aangesloten aan mijn vaste pc. Het 2e beeldscherm werkt niet meer. Ik heb een ander beeldscherm aangesloten op dezelfde uitgang ook deze werkt niet. Wie weet hoe ik het 2e scherm aan de praat krijg ? Alvast bedankt voor de moeite.
  8. Bedankt alvast voor uw tijd en advies. startup.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.