Ga naar inhoud

hank

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

hank's prestaties

  1. hoi, bedankt voor je reactie. ja ik weet nu ook dat het niet kan. maar mijn vader heeft iemand op zijn bedrijf die er iets vor gedwonload heeft. dus ik kan het nu wel.
  2. Hoi! ik heb nu een packard bell notebook gekregen. hiervoor had ik een andere com. nou is het zo dat op mijn andere computer ik op een plaatje klikte en dan op ''als achtergrond gebruiken'' maar dat kan nu niet meer. ik ging bij help zoeken en toen stond er dat je bij zoeken bij het configuratiescherm ''bureaubladachtergrond wijzigen'' moest intypen. nou hij vond al niks bij het woord ''bureaubladach'' dus... weet iemand hoe ik mijn achtergrond van mij bureaublad kan veranderen? ik ben die genen heel dankbaar:-) want nu ik het niet kan is het echt heel vervelend. ik heb nu zon saaie windows achtergrond. ik kan het verder nergens vinden ook niet in het bijgeleverde infoboekje. help me alsjeblieft! hankxD
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.