Ga naar inhoud

Bram Mariman

Lid
  • Items

    49
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Bram Mariman's prestaties

  1. Hi, In alle geval dikke merci voor het advies. Bij deze dus probleem 'voorlopig' opgelost. Wat is de reden eigenlijk dat ik een nieuw profiel moest aanmaken? Microsoft, pc's,... Grrrr
  2. ***Update*** Heb eens een nieuw Outlookprofiel aangemaakt en nu start Outlook wel gewoon op. Even zoeken hoe ik haar mappenstructuur met mails kan recupereren in het nieuwe profiel.
  3. Hi, Malware scan uitgevoerd --> geen foute bestanden gevonden (zie logbestand) Wat heb ik eerder gedaan; 1) Outlook gestart in veilige modus: geen oplossing 2) Recente updates binnengehaald: geen oplossing 3) Outlook proberen herstellen (via configuratiescherm, programma's): geen oplossing 4) Via de microsoft website opnieuw Office 365 geïnstalleerd zonder eerst te verwijderen: geen oplossing 5) Outlook gegevensbestanden hersteld: blijkbaar moest dit hersteld worden, gedaan maar geen oplossing 6) Malware opgezocht: geen oplossing Nog iemand suggesties? Thx.
  4. Ziezo... net thuis. Het logbestand als bijlage. Thx again! log.txt
  5. Jep, al gezocht naar alle pst bestanden. Nu als ik via de zoekfunctie van Windows *.pst wil typen, geraak ik niet verder dan de *.p Echt vreemd. Kan/moet ik een logbestand uploaden waarmee je verder kan?
  6. Thx voor de vlugge reply. Momenteel nog op het werk, maar ik probeer je al van antwoord te zijn. Kast-id account is inderdaad haar werkaccount. Ben er bijna zeker van dat deze account nog als POP3 is ingesteld. We moesten hier nog de omschakeling naar IMAP doen. Het .pst bestand is volgens mij 256MB groot dus geen kb. Pc draait onder Windows 10 dacht 64bit.
  7. Hi all, Mijn vriendin haar laptop doet sinds gisteren heel vreemd. Ze weet niet goed wat er fout gegaan is maar haar Outlook 2016 start niet meer op. Ik ga het zo gestructureerd mogelijk proberen uitleggen; Outlook start niet meer op, rechtstreeks het venster met tekst 'Er is een probleem opgetreden waardoor het programma niet goed meer werkt... Ik heb Outlook proberen herstellen --> geen resultaat. Vervolgens Outlook opnieuw geïnstalleerd, zonder te verwijderen --> geen resultaat. Outlook proberen starten onder veilige modus --> geen resultaat. Na talloze keren hetzelfde gedaan te hebben, starte het even op en zag ik het venster waarvan print screen als eerste bijlage. Daarop zie je dat het een product zonder licentie is. Terug ingelogd bij de Microsoft toepassingen en opnieuw proberen opstarten --> geen resultaat (zie volgende print screen) Ik vrees dat er niks anders opzit om Office volledig te verwijderen. Alleen vrees ik dat ze dan heel haar mappenstructuur en mails kwijt zal zijn... Vrouwen, pc's en backup in één zin gaat blijkbaar niet Ik heb het .pst bestand al op een veilige plaats gezet maar dit is maar 245MB groot. Lijkt me te klein voor al haar mails, niet? Ik hoor graag jullie tips en advies. Many thanks, Bram.
  8. Ondertussen heeft het probleem zichzelf opgelost. Toch bedankt.
  9. Net gedaan wat je hebt gevraagd... enkel internetverbinding via het 'kabeltje'. Wifi knop ook uitgezet op de laptop. Hieronder het resultaat... Ik ben en woon in België en mijn provider is Telenet. Waarom zou ik van Nederland zijn? Thx.
  10. Ik ben mee tot de opdracht in het opdrachtprompt... Daar kan ik niks terugvinden in de aard '192.168.1.1'. Had dit ook al gegoogled en gevonden op de website van Linksys. Probleem is dus dat ik niet verder geraak dan dit punt... In bijlage de printscreen van mijn opdrachtprompt.
  11. Allen, Sinds gisteren een vervelend probleem met mijn Wifi verbindingen. Ik zal kort het verhaal proberen schetsen; Ik heb 2 wifi verbindingen thuis, de ene standaard van telenet, de andere op het eerste verdiep met een router (Linksys ea2700). Tot gisteren werkten deze perfect, de telenet wifi werd beneden gebruikt, de Linksys werd gebruikt op verdiep één en twee. Gisterenochtend kon ik geen verbinding maken met wifi. Wanneer ik mijn pc met UTP kabel verbond had ik probleemloos verbinding. Daarop 2 x telenet gebeld die met telkens op een 'minder druk wifi kanaal' plaatsten waardoor het probeem even verholpen werd. Probleem bleef terug komen dus de derde maal dat ik Telenet aan de lijn kreeg vroegen ze me mijn 'Lan subnet' instelling op de website mijn.telenet.be te veranderen van 0 naar 1. Gevolg... wifi van telenet werkt nu perfect maar de wifi van de Lynksys weigert dienst. Alle toestellen (imac, iphones, ipad, laptop) vinden het tweede netwerk, kunnen blijkbaar ook verbinding maken, maar krijgen geen internet toegang. Volgens telenet storen ze elkaar maar zij kunnen mij jammer genoeg niet meer verder helpen Weet er iemand wat ik nu moet doen. Ik ben een complete leek op dit vlak. Many thanks! Bram.
  12. Hey, Thx voor de snelle reactie. Had deze laptop ook al gezien, maar het ontwerp schrikte me, net zoals de Dell Alien laptops, wel wat af. Ik zit namelijk héél vaak met klanten om hun 3D ontwerpen te bespreken. Ik ben dus ook op zoek naar een laptop die er iets discreter uitziet. Subwoofer, veel mediaknoppen,... zijn dingen die ik écht niet nodig heb. Als je deze laptops (die er iets neutraler uitzien) ermee vergelijkt, hoe scoren ze dan? - HP Envy 17-j001eb Azerty - Laptopshop.be - Acer Aspire V3-772G-747a321.26TBDWakk Azerty - Laptopshop.be - Gegevens over het Dell Precision M4800 workstation | Dell België Of eventuele alternatieven uiteraard.
  13. Hoi, zoals de titel doet vermoeden ben ik op zoek naar een nieuwe laptop. Om het makkelijk te houden, kan je onderaan het gevraagde lijstje terugvinden; Waarvoor heb je een laptop nodig? Ik zit in de interieurbranchedus 3D tekeningen (bv Google Sketchup) en de bijhorende renders maken. Verder enkel gebruik om te mailen. Waarom een laptop? Ik werk heel vaak van thuis en 's avonds laat. Wat is mijn budget? +/- 2000€ btw incl. Heb ik een voorkeur voor bepaalde merken? Apple, maar het gebrek aan nummeriek klavier en muis met 3 knoppen weerhoudt me van een Macbook. HP Elitebook, Dell Inspirion,... Heb ik al die nieuwe functies nodig? Niet echt. Heb ik nog randapparatuur nodig? Zowel thuis als op het werk heb ik een groter scherm staan. Heb ik nog overige specifieke wensen? Nummeriek klavier, snelheid maar vooral een stille laptop. Momenteel heb ik een Sony Vaio maar het lawaai van de fan is niet te harden. Woon je in België of Nederland en heb je een specifieke (web)shop in gedachten? België.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.