Ga naar inhoud

ameya

Lid
  • Items

    119
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows Vista Home Premium SP2 64 bits
  • Monitor
    Samsung SyncMaster T220
  • Processor
    Intel Core 2 Quad
  • Geheugen
    4,00 GB

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

ameya's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

  1. Sorry maar ik kan niet meer echt volgen. Heb ik beschadigde systeembestanden op mijn laptop? Blijkt dit uit de logjes? Ik was daar ook nog niet mee klaar. Ik voer namelijk niet zo graag diepgaande dingen op mijn laptop uit als ik niet zeker ben van het resultaat. Het gevraagde gaat eigenlijk ook mijn petje te boven. Maar nu heb ik geen problemen meer met blue screens. Ik laat het voorlopig hierbij dan.
  2. Hoe zet ik in gratis crapcleaner de optie geheugendumps uit a.u.b.? MTB.txt Bij stap 2 BluescreenView staat er niks onder Dump File Stap 3 Look My hardware: Look_my_hardware.txt
  3. Hallo, Omdat ik denk dat ik mijn vorige post niet juist heb toegevoegd plaats ik hem nogmaals. Ik heb al enkele malen gehad dat ik plots een blauw scherm krijg met de volgende foutmelding: Faulty-Hardware-Corrupted-Page. Ik heb mijn laptop zelf geüpgradet naar Windows 10 (gratis) en dit al enkele jaren. Ik las ergens dat dit een typische foutmelding is bij het uitvoeren van updates in Windows 10. Ik heb nochtans geen recente update gedaan. Mijn laptop verzamelt vervolgens een aantal fouten en start dan zelf opnieuw op. Dan werkt hij weer goed al heb ik ook soms een trillende cursor en ook scrollen is soms moeilijk. Dit is ook maar af en toe dat dit optreedt. Kan iemand me helpen om dit blauw scherm te verhelpen? Alvast bedankt.
  4. Hallo, Ik heb het al enkele malen voorgehad: plots verschijnt een blauw venster met de melding: faulty hardware corrupted page. Ik heb ergens gelezen dat dit een typische fout is in Windows 10 bij het doen van updates. Ik heb nochtans geen recente update uitgevoerd. Hoe kan ik dit blauwe scherm verhelpen? Alvast bedankt voor de hulp.
  5. Voor jou ook een fijn Paasweekend!
  6. clarkie je bent super! Heb het opnieuw geïnstalleerd via jouw link en alles is nog aanwezig! Hier mag een slotje op. Duizend maal dank
  7. OS (C:) >Program files (x86) > Mozilla thunderbird Daarin vind ik nog gegevens van thunderbird oa een map extensions en allemaal dll bestanden. Zou dit nog het volledige programma zijn? Hoe kan ik dat terug plaatsen.
  8. Hartelijk dank voor je snelle antwoord clarkie! Thunderbird is op mijn laptop met windows 10 erop verdwenen. Met de knop "zoeken" kan ik niets meer terugvinden. Ik meen me te herinneren dat er bij de aanmaak van het gmailaccount ergens stond: ik wil mijn oude e-mail gebruiken (iets in die aard) en daar heb ik niet op geklikt. De oude laptop waar Thunderbird nog op staat draait op Windows 7.
  9. Hallo, Ik heb vandaag een gmail-account aangemaakt en wat fout gedaan. Nu is mijn Thunderbird-programma volledig verdwenen! Hoe kan ik dit terugkrijgen? Ik heb wel nog een oude laptop met thunderbird en alle gegevens erop maar snap niet hoe ik die kan overplaatsen naar mijn andere laptop. Kan iemand me dit simpel uitleggen want ik heb het hele net al doorzocht en snap de werkwijze totaal niet. Ik gebruik die gmail enkel voor Facebookaccount en wil thunderbird als mijn emailprogramma gebruiken.
  10. Sorry maar die geheugentest gaat mijn petje te boven. Uit de Bios blijf ik liever uit. Ik ga morgen informeren bij de elektronicawinkel om de laptop volledig te laten reinigen binnenin. Soms draait de fan echt wel hard en ik denk dat daar ook wel eens het probleem kan liggen. Bedankt kweezie wabbit voor al je hulp. Je hebt echt veel van je tijd in mijn laptop gestoken waarvoor dank.
  11. Dat klopt toch niet kweezie wabbit dat de laptop vanzelf opstart na een Blue Screen? Dat hebben we toch afgezet in de Opstart- en Herstelinstellingen? Ik heb de opdrachtprompt uigevoerd en dit gaf als resultaat: er zijn geen schendingen van de integriteit gevonden. Niks gevonden dus.
  12. Mijn vriend had gisteren een Blue Screen. Hij wilde herstarten met Ctrl+Alt+Del (zou ik ook doen) maar dat ging niet. Hij heeft toen helaas de stekker uitgetrokken (niet zo gezond voor de laptop) en dan heeft hij opnieuw opgestart. Hoe kan je dan wel veilig herstarten bij een Blue Screen? Deze kwam de Blue Screen toen hij de zoekmachine Duck Duck Go wou opstarten. Ook kregen we gisteren de foutmelding: Geluidskaart werkt niet meer. Na heropstarten bleek die weer te werken. Het belangrijkste is dat Blue Screen View alles heeft vastgelegd. dumpfile.txt
  13. Hoe raak ik dan weer juist uit zo een Blue Screen om Blue Screen View te kunnen draaien?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.