Ga naar inhoud

lobovitz

Lid
  • Items

    64
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

lobovitz's prestaties

  1. Na het vaststellen van het probleem was het grootste gedeelte van "Postvak In" verdwenen. De verloren berichten had ik weer gevonden in de Prullenbak als bakbestand. Het "postvak in dbx" in locatie zoals net gevonden bestaat uit berichten die binnengekomen zijn na het probleem en behelst nu 2116kB. De verloren bestanden waarvan ik de extensie nu ook heb veranderd naar dbx is ongeveer 38000kB groot. Hoop dat ik het een beetje duidelijk heb weergegeven.
  2. alleen maar dbx-bestanden en 3 bakbestanden. Het proces van comprimeren liep vast waardoor het overgrote deel vaan het "Postvak In" bestand verdwenen is.
  3. Heb het geprobeerd maar dan weer hetzelfde foutbericht
  4. met ingeschakelde verbinding. als ik dit echter doe gaat hij eerst kijken of er nieuwe berichten zijn. pas daarna heb ik het geprobeerd.
  5. ik heb de procedure gevolgd zoals je gepost hebt. Na het localiseren van de locatie. Het selecteren van de map en geklikt op volgende om voor "alle mappen' te kiezen krijg ik de boodschap zoals eerder omschreven in andere posting: ""Berichten importeren. Kan geen berichten in deze map vinden of er is een aan andere toepassing actief waarin de vereiste bestanden zijn geopend." het is dus nog niet gelukt
  6. Nee staat aan kan toch alleen maar importeren via outlook express aan?
  7. Ik wil graag nog even terugkomen op mijn probleem. Na het draaien van het programma adaware en er diverse spyware etc. is verwijderd kan ik nu de extensie van de bakbestanden wel veranderen in de extensie dbx. Bij het trachten te importeren uit de tijdelijke map op mijn bureaublad wil dit echter niet lukken omdat ik de volgende boodschap krijg in een popup: "Berichten importeren. Kan geen berichten in deze map vinden of er is een aan andere toepassing actief waarin de vereiste bestanden zijn geopend. Selecteer een andere map of sluit andere toepassingen waarin de bestanden mogelijk zijn geopend." Ik zou graag weten hoe dit op te lossen. Bedankt alvast.
  8. Pfffff dan moet het maar denk ik, zit dan niks anders op. Als je nog wat te binnen mocht schieten hoor ik het graag.
  9. Ik krijg het wijzigen van de extensie al niet gedaan. Krijg meteen dezelfde foutmelding.
  10. Ik heb dit gedaan: extensie veranderd. Het is niet gelukt,want ik krijg dan te maken met het andere probleem wat ik heb gepost. Explorer.exe fout opgetreden bij verwijderen foto
  11. 2 bestanden gevonden,beiden van 16-11-2011 1 van 268kb gewijzigd 16-11-2011 20:49 1 van 38240kb gewijzigd 16-11-2011 13:10 Bij aanklikken heb ik weer te maken met het andere probleem wat ik heb Explorer.exe fout opgetreden bij verwijderen foto
  12. Probleem is dat ik de emails na comprimeren ben "kwijtgeraakt". En die staan niet meer in het "postvak in". Slechts de emails die na het comprimeren in het postvak zijn bezorgd zie ik in dbx.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.