Ga naar inhoud

ward01

Lid
  • Items

    391
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

ward01's prestaties

Rijzende Ster

Rijzende Ster (9/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

3

Reputatie

  1. 1) Ik heb de laatste tijd iets vreemd aan de hand. Ik beschik over een desktop en laptop en op beide devices als ik mijn mails bekijk, dan komt daar (bijvoorbeeld) de afbeelding in bijlage niet door. Maar als ik diezelfde mail bekijk op mijn gsm (op hetzelfde netwerk/wifi trouwens) dan komt die afbeelding wel door (zie andere afbeelding in bijlage). 2) Nog een extra vraagje: als ik een template van een website binnenhaal in Visual Studio Code om te developen, dan komen daar de CSS en images ook niet door. Zouden beide zaken 1) en 2) iets met elkaar te maken hebben? Eeuwige dank voor wie de oorzaak weet.
  2. Moet ik dit topic zelf nog ergens markeren als 'opgelost'? Ging dat vroeger niet? Ontgaat me nu precies.
  3. Zie bericht boven jouw vorige bericht: het is gelukt!
  4. Als ik op het thema lupi ging staan kreeg ik onderaan in beeld een lang cijfer. Naar die bestandsnaam heb ik gezocht op mijn PC en zo heb ik de foto kunnen terugvinden in een submap waar duizenden foto's instaan waar ik anders nooit meer was bij uitgekomen. Gelukt dus!
  5. Hoe zet ik die instellingen terug? Kan me geen naam van die foto herinneren, dus geen flauw idee waar te zoeken of hoe te vinden. Zijn hier geen standaardmappen voor of een trucje om terug te vinden?
  6. Ik kan die nergens vinden, weet ook niet naar welke bestandsnaam ik moet zoeken.
  7. Ja zelfde type kabel, want anders kon ik die ook niet insteken op dezelfde plaats. Idd, ik heb dat bureaublad waarschijnlijk zelf per ongeluk gewijzigd en ben het nu dus kwijt. Pff echt zonde. Kan ik dat nog ergens terugvinden?
  8. Hier stond het dus onder lupi, maar dat is nu ineens zwart. Ik vind niks meer terug en heb nu dat bureaublad links ervan ineens.
  9. Oké, ik heb de test gedaan. Op een heel oude monitor (zonder ingebouwd geluid) heb ik kunnen testen dat geen blauwe lijnen en puntjes verschenen. Bij de eerste keer opstarten verscheen mijn bureaubladachtergrond, maar ik zag geen pictogrammen. Ik kon alleen rechtermuisknop klikken en moet daar iets 'fout' gedaan hebben met de opties die dan verschenen. PC heropgestart en plots had ik een andere achtergrond. Ik kwam al snel tot de vaststelling dat de blauwe lijnen op mijn oorspronkelijke monitor verdwenen als ik de andere kabel (van oude monitor) met blauw uiteinde gebruikte. Maar dan kwam ik ineens tot de vaststelling dat m'n oude bureaublad veranderd was (alle pictogrammen kloppen nog wel). Maar de foto (van mijn overleden kat) is weg en ik kan ze onder beeldscherm ook nergens meer terugvinden. Wat kan ik misdaan hebben? Ik weet dat het makkelijk is om te zeggen de oorspronkelijke foto opnieuw te zoeken om als bureaublad in te stellen, maar die vind ik nergens meer precies. Ben ik die nu kwijt?
  10. Ja, het gaat om een desktop, maar ik ben niet in de mogelijkheid om snel een ander scherm aan te sluiten. Hopelijk zien jullie op deze foto's wel de blauwe puntjes en lijnen.
  11. Zie je echt geen blauwe puntjes en lijnen? Ik hier wel. Heb de kabel aan beide kanten uitgetrokken, maar geen verschil.
  12. Ineens ziet mijn scherm er zo uit! Wat is hier gebeurd?
  13. Sinds een tijdje krijg ik elke keer deze foutmelding als ik de PC wil afsluiten. Na 'OK' duwen is het dan wel in orde. Hoe kan ik dit oplossen aub? Extra vraagje: is het een probleem dat ik nog met Windows 7 werk naar de toekomst toe?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.