Ga naar inhoud

naabje

Lid
  • Items

    443
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over naabje

  • Verjaardag 02-09-1996

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Geen info
  • Land
    Geen Info

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7
  • Moederbord
    geen idee.
  • Processor
    intel core i3
  • Geheugen
    4GB
  • Grafische Kaart
    intel hd 3000
  • Harde Schijf
    Crucial SSD
  • Voeding
    geen idee.
  • Behuizing
    standaart

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Geen Info

naabje's prestaties

Vergevorderde

Vergevorderde (10/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

  1. De accu doet het wel gewoon, alleen windows geeft aan dat deze niet word opgeladen. Blijf het een vreemd probleem vinden aangezien ik ook een nieuwe heb gekregen en deze hetzelfde doet. Heb inmiddels een andere accu bij een andere winkel gehaald, met 4400mah en deze werkt gewoon.
  2. Goedenavond heren, Van de week heb ik een nieuwe accu opgehaald voor mijn laptop omdat deze te snel leeg gaat. Nou is het probleem dat deze accu het wel doet maar niet oplaad. Deze heb ik terug gebracht en heb weer een nieuwe mee gekregen. Dus maar weer testen maar nee hoor. Ook deze laad niet op. Mijn vorige oude accu laad die nog wel gewoon op dus het ligt niet aan het laadcircuit. voltage etc. is allemaal hetzelfde behalve het aantal mAh is iets hoger dan het origineel. (origineel 4400, nieuwe 5200). Ik heb contact opgenomen met ACER en deze zeiden dat het komt doordat ik windows 10 op mijn laptop heb en officieel word het nog niet ondersteund bij mijn laptop. Dus maar weer gedowngrade naar windows 8. Alle drivers en updates weer geïnstalleerd maar zonder succes. Dus wat uitzoeken op het internet heb ik gezien dat het ook nog wel eens aan de bios kon liggen. Dus hielt mijn hart vast en heb mijn bios geüpdate wat gelukkig goed is gegaan. Maar ook dit heeft geen succes gehad. Tot op heden heb ik nog steeds geen oplossing gevonden wat er aan de hand kan zijn. Ik heb de accu ook eens geprobeerd in de laptop van mijn vader, die heeft een packard bell met de zelfde accu. en ja hoor, daar werkt die dus wel in. Heb ook meerdere stekkers geprobeerd maar weet nu echt niet meer hoe het verder moet. Hopelijk hebben jullie de oplossing. Alvast bedankt! Edit: Ook heb ik geprobeerd de battery driver opnieuw de installeren via apparaatbeheer, geen succes. Laptop model: Acer Aspire V3 - 771 | i3-2328M 2.2ghz - 64 bits windows 8
  3. Ik snap het. Zelf had ik deze gezien: http://www.routercenter.be/product/338433/category-112276/tp-link-archer-c7-v2.html Komt van dezelfde website die jij noemde en staat als nummer 1 in de top 10.
  4. De router die dus na 4 jaar problemen gaat geven is een Cisco linksys. Heeft het dus 4 jaar prima gedaan en dat voor toen destijds €90? Daarom koop ik liever een router van 100 en heb ik liever dat die na 2 jaar kapot gaat zodat ik een router kan vervangen voor een nieuwe (heeft dan waarschijnlijk ook weer nieuwe technologie) Dan dat ik 4 jaar met 1 router van 200 moet doen toch? Of zie ik dat nou verkeerd? Ik ga eens kijken wat een goede router is die geschikt is voor mij. En hopelijk is het probleem dan opgelost. Bedankt voor het helpen iedergeval.
  5. Als jij je budget iets verhoogt kan ik je de oneplus one aanraden. Je hebt het toestel in een 16GB (€269) en een 64GB (€299) versie. Hier even een lijstje met wat specificaties: Snapdragon 801 2,5Ghz quadcore processor 3GB DDR3 ram 5,5" Scherm 3100mah accu En als laatste beschikt het toestel ook over 4G! Normaal heb je een uitnodiging nodig voor de telefoon. Maar een paar dagen geleden heeft oneplus een gelimiteerde vrije verkoop gestart. Of er nog toestellen beschikbaar zijn weet ik niet. Anders kan je wellicht op marktplaats kijken voor een uitnodiging.
  6. €200 vind ik persoonlijk wel erg duur voor een router. Ik vind een bedrag van maximaal 100 wel goed maar 200 gaat me echt te ver haha.
  7. Inderdaad ik had al gekeken naar een AC router van TP-Link. Wat voor router raad jij mij eventueel aan?
  8. Hallo, Sinds een week of 2 hebben we in ons huis last van beperkte wifi, althans dat geven de 3 laptops aan die we hebben. Het internet valt dan ongeveer 1 minuut weg en dan kunnen we weer een paar uur. 2 laptops lopen op windows 7, de ander op 8. Op andere apparaten hebben we er geen last van. Ik heb misschien wel een vermoeden dat het aan de router kan liggen aangezien die ook al wat ouder begint te worden. Inmiddels al 4 jaar. Naar driver updates heb ik al gekeken maar helaas die zijn er niet. Wat kan ik nu nog doen? Met vriendelijke groet, Naabje
  9. Hallo, Ik heb dus een probleem. Ik heb zelf al research gedaan maar ik kan het probleem niet vinden. Ik heb een router thuis en de moden van UPC. De modem van UPC hangt in de meterkast en de router van linksys staat op de 1e verdieping. Nou is het zo dat als ik beneden zit graag verbinding wil hebben met de modem van UPC. Als het goed is ondersteunt mijn laptop en netwerkkaart 5ghz. Maar hij kan het SSID maar niet vinden. Wat kan er aan de hand zijn? Ik heb een Acer aspire v3-771 en er zit een Qualcomm Atheros AR5BWB222 Wireless Network Adapter in.
  10. Ja helemaal top! krijg geen meldingen meer hardstikke bedankt.
  11. Beste, Ik heb een probleem met Google. elke keer als ik iets op google wil zoeken krijg ik een melding van avast met het volgende: http://i.gyazo.com/2843002f28e61c82b952f39954496ff0.png Nou heb ik al even wat research gedaan maar kan helaas nog niks vinden. Het probleem bevind zich nog maar 1 dag en heb programma's al verwijdert die ik op die dag heb geinstalleerd. Heb al vast een RSIT logje als bijlage toegevoegd![ATTACH]35977[/ATTACH] Wie kan mij helpen? log.txt
  12. Thanks juisterr! bedankt voor al je tijd en moeite die je in me hebt gestoken!
  13. Dus me laptop is weer helemaal schoon?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.