Ga naar inhoud

charles123

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

charles123's prestaties

  1. ja! zo voor de hand liggend dat ik er niet aan gedacht had haha dankjewel!
  2. Excuseer, zo was het niet bedoeld, maar deze pc staat bij mijn grootmoeder, en daar kom ik maar eens per week, dus ik zou het liefst vandaag opgelost krijgen Enorm bedankt trouwens, je hebt de snelkoppelingen weer goedgekregen! (door de voor vista manier) weet jij toevallig ook nog hoe ik het probleem met de links in de email opgelost krijg? die met de foutmelding: "Er is voor deze bewerking geen programma aan het opgegeven bestand gekoppeld. Maak een koppeling via het onderdeel Koppelingen instellen van het Configuratiescherm" waar het andere probleem mee begonnen is dus alvast bedankt! (en natuurlijk mag je genieten van het weer! )
  3. Goeiedag, Eerst had ik het probleem dat wanneer ik een email opende in windows live, dat ik links (gewoon naar internet) niet kon openen.. De melding toen luidde: "Er is voor deze bewerking geen programma aan het opgegeven bestand gekoppeld. Maak een koppeling via het onderdeel Koppelingen instellen van het Configuratiescherm" Mijn nonkel dacht toen te weten wat het probleem was, en hij pastte de instelling hier zo aan dat hij bij .lnk het standaardprogramma veranderde van "Onbekende toepassing" naar "Internet Explorer". Nu werkt de link nog steeds niet in het emailbericht maar hij heeft het echter nog erger gemaakt: bijna ELKE snelkoppeling in menu start, snel starten, bureaublad, ... is veranderd zodat deze in IE wil openen.. ik heb nu geen idee hoe ik dit terug moet zetten op deze zogenaamde "Onbekende toepassing". Iemand hulp? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.