Ga naar inhoud

roald 6

Lid
  • Items

    269
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows Vista

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

roald 6's prestaties

  1. roald 6

    Trage pc

    Mijn vorige pc's heb ik nooit moeten zuiver maken, die werkte altijd goed. Die waren wel minder krachtig. Ben begonnen met win 3.11 dacht ik, voorloper van win 95en zo verder. Weet ik ondertussen wat doen.
  2. roald 6

    Trage pc

    Ik heb deze morgen eens "even" gekeken en ik schrok., zo vuil. Kon ook niet meer koelen. Heb alles goed zuiver gemaakt en nu werkt hij weer iets beter. Temp is wel niet constant, laagste is rond 60* en hoogste bij werking, bvb internet, rond de 85* Dus denk ik toch maar een nieuwe ventilator te plaatsen. Is dat met kliksysteem omdat ik geen schroefjes zag?
  3. roald 6

    Trage pc

    is al een tijdje dat pc heel traag is. Ik heb dit ontdekt, temp mss de reden? En wat kan ik hieraan doen? Besturingssysteem Windows 10 Home 64-bit Processor Intel Core i5 4460 @ 3.20GHz 95 °C Haswell 22nm Technologie RAM 16,0GB Single-Kanaal DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24) Moederbord MSI Z87-GD65 GAMING (MS-7845) (SOCKET 0) 34 °C Grafisch S24D590 (1920x1080@60Hz) 2047MBNVIDIA GeForce GTX 750 Ti (MSI) 37 °C Opslag 1863GB Western Digital WDC WD20EZRX-00D8PB0 (SATA ) 32 °C 232GB Samsung SSD 840 EVO 250GB mSATA (SATA (SSD)) 44 °C Optische schijven TSSTcorp CDDVDW SH-224DB Geluid Realtek High Definition Audio
  4. Bedankt voor jullie reactie., ik ga kijken voor zo'n lader. Waarom een elektrische pomp? Gebruiksgemak. Een goed en snel werkende hand- of voetpomp is moeilijk meenemen onderweg. Een elektrische kan je overal kwijt. 🙂
  5. Ik heb een fietspomp gekocht en het opladen gaat via USB. Ik dacht via usb van pc, maar denk het niet, omdat het niet oplaadt. Ik heb een lader 5V 2A nodig en dat is via pc niet denk ik. Iemand goede raad?
  6. fysiekeknop ingehouden, herstart en het werkt weer. Oef 😀 Had ook al malwarebytes geprobeerd, maar geen detectie op malware of iets dergelijks. Duizendmaal bedankt
  7. ik kan niet rechts of links klikken op windowsknop, er gebeurt niets
  8. is vanzelf terug gekomen maar windowsknop werkt niet en kan in zoeken ook niets intikken.
  9. Alles staat terug, zomaar plots, maar windowsknop werkt niet en als ik op solittair, kaartspelen klik dan krijg ik bericht: Explorer. exe klasse is niet geregistreerd Ook in zoeken kan ik niets intikken.
  10. Mijn taakbalk is leeg en windowsknop werkt niet. Als ik muis op taakbalk hou, dan blijft dat rondje draaien. Kent iemand dit probleem en weet hoe ik dit kan oplossen?
  11. srr da'k zo laat reageer. Vakantie en zo. Dit heb ik gedaan en dat werkt . Opdractprompt als administrator uitvoeren powercfg -requests intikken en enter
  12. Zoals ik al aangaf is het een pc en geen laptop. Wat het opstarten betreft heb ik geen probleem, dit is binnen enkele seconden.
  13. schermbeveiliging linten 1 min beeldscherm uitschakelen 2 min pc in slaapstand 3 min hij valt niet op zwart
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.