kape

Website Beheerder
 • Aantal items

  44.946
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  123

kape won de laatste dag op 15 januari

kape had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Over kape

 • Titel
  Website Beheerder
 • Verjaardag

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

2.587 profielweergaven
 1. Laat er nu eens opnieuw Malwarebytes op los.
 2. Schakel je antivirus- en antispywareprogramma's uit, mogelijk kunnen ze conflicteren met zoek.exe (hier en hier) kan je lezen hoe je dat doet. Download zoek.exe naar het bureaublad (niet de .zip- of .rar-versie) Wanneer Internet Explorer of een andere browser of virusscanner melding geeft dat dit bestand onveilig zou zijn kun je negeren, dit is namelijk een onterechte waarschuwing. Dubbelklik op Zoek.exe om de tool te starten. Gebruikers van Windows Vista en later dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Kopieer nu onderstaande code en plak die in het grote invulvenster: Note: Dit script is speciaal bedoeld voor deze PC, gebruik dit dan ook niet op andere PC's met een gelijkaardig probleem. CHRdefaults; resethosts; firefoxlook; emptyfolderscheck;delete startupall; filesrcm; Klik op de knop "More options" en vink nu de onderstaande opties aan. Do a Quick Scan Auto Clean De optie "Scan All Users" staat standaard aangevinkt. Klik nu op de knop "Run script". Wacht nu geduldig af tot er een logje opent (dit kan na een herstart zijn als deze benodigd is). Mocht er geen logje verschijnen, start zoek.exe dan opnieuw en klik op de knop zoek-results.log, de log verschijnt dan alsnog. Post het geopende logje in het volgende bericht als bijlage. Zoek.exe logbestand plaatsen Voeg het logbestand met de naam "Zoek-results.log" als bijlage toe aan het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\Zoek-results.log.) Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.
 3. Download Delfix by Xplode naar het bureaublad. Indien de link naar Delfix niet werkt, probeer het dan met deze link. De download start automatisch na enkele seconden. Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten. Zet nu vinkjes voor de volgende items: Remove disinfection tools Purge System Restore Reset system settings Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Met Delfix worden alle gebruikte tools verwijderd van de PC. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoeft u echter niet te plaatsen.
 4. Heb je na de laatste behandeling iets nieuw gedownload op de PC ?
 5. Uitstekend ... dan lezen we hier het resultaat wel.
 6. OK, ESET heeft 5 infecties verwijderd ... nieuwe vraag: krijg je de melding nog op je browserpagina ?
 7. Een printscreen hangt niet in je bericht hierboven ... maar vermits je de scan opnieuw gaat doen is het ook prima om dit in een volgende bericht te hangen.
 8. Schakel je antivirus- en antispywareprogramma's uit, mogelijk kunnen ze conflicteren met zoek.exe (hier en hier) kan je lezen hoe je dat doet. Download zoek.exe naar het bureaublad (niet de .zip- of .rar-versie) Wanneer Internet Explorer of een andere browser of virusscanner melding geeft dat dit bestand onveilig zou zijn kun je negeren, dit is namelijk een onterechte waarschuwing. Dubbelklik op Zoek.exe om de tool te starten. Gebruikers van Windows Vista en later dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Kopieer nu onderstaande code en plak die in het grote invulvenster: Note: Dit script is speciaal bedoeld voor deze PC, gebruik dit dan ook niet op andere PC's met een gelijkaardig probleem. chromelook; firefoxlook; Resethosts; InstallerService;s C:\Program Files\TrueKey\Mcafee.TrueKey.InstallerService.exe;f C:\Users\Jeanpaul\AppData\Roaming\SimpleStar;fs C:\Users\Jeanpaul\AppData\Roaming\AVAST Software;fs C:\Program Files\AVAST Software;fs C:\Program Files\WinZip Registry Optimizer;fs C:\Program Files\McAfee;fs C:\ProgramData\AVAST Software:fs emptyfolderscheck;delete startupall; filesrcm; Klik op de knop "More options" en vink nu de onderstaande opties aan. Do a Quick Scan Auto Clean De optie "Scan All Users" staat standaard aangevinkt. Klik nu op de knop "Run script". Wacht nu geduldig af tot er een logje opent (dit kan na een herstart zijn als deze benodigd is). Mocht er geen logje verschijnen, start zoek.exe dan opnieuw en klik op de knop zoek-results.log, de log verschijnt dan alsnog. Post het geopende logje in het volgende bericht als bijlage. Zoek.exe logbestand plaatsen Voeg het logbestand met de naam "Zoek-results.log" als bijlage toe aan het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\Zoek-results.log.) Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.
 9. Hou a.u.b. rekening met de opmerkingen die Droske hierboven gemaakt heeft. Indien je in herhaling valt met het plaatsen van quotes of PB's zetten we dit topic stop (oplossing of geen oplossing). Om nog een reactie te geven op het logje dat je geplaatst hebt, mag je nu het volgende uitvoeren. Je Java software is verouderd. Oudere versies hebben lekken die malware de kans geeft om zich te installeren op je systeem. Ga naar Java en download daar de correcte Java versie. Klik op "Gratis Java-download". Ga akkoord met de licentiebepalingen en klik op de button voor de gratis download. Het bestand JavaSetup wordt aangeboden - kies hier voor "bestand opslaan". Sluit alle programma's die eventueel open zijn - zeker je web browser! Ga dan naar Start > Configuratiescherm > Software en verwijder alle oudere versies van Java uit de Softwarelijst. Vink alles aan met Java Runtime Environment (JRE of J2SE of JAVA) in de naam. Klik dan op Verwijderen of op de Wijzig/Verwijder knop. Herhaal dit tot alle oudere versies verdwenen zijn. Na het verwijderen van alle oudere versies, herstart je pc. Klik vervolgens op JavaSetup om de nieuwste versie van Java te installeren. Vink de aangeboden extra's uit en ga dan verder met de installatie.
 10. Ga naar de site van ESET Online Scanner. Kies voor "I want a free one-time scan with ESET Online Scanner”. Klik op "Scan Now". In een apart scherm krijg je de vraag om EsetOnlineScanner te downloaden. Klik op de link van esetonlinescanner_enu.exe en dan start de download automatisch op. Klik op “uitvoeren” van dit bestand esetonlinescanner_enu.exe. Zet een vinkje bij “Download Latest Version of ESET Online Scanner" en klik op "Accept". In het bovenste deel van het keuzescherm klik je op "Enable detection of potentially unwanted applications" en open in het onderste deel de "Advanced settings". Zet een vinkje bij de volgende opties: Enable detection of potentially unsafe applications Enable detection of suspicious applications Scan archives Enable Anti-Stealth technology Clean threats automatically Klik op “Start”. De computer wordt nu gescand. Dit kan best lang duren, heb dus geduld. Je mag het venster sluiten wanneer de scan klaar is. Post het geopende logje in het volgende bericht als bijlage. Dit logje vind je op de locatie C:\Program Files\Eset\EsetOnlineScanner\log.txt
 11. Dat is inderdaad het goede logje ... en hoe staat het nu met de popups op je scherm ?
 12. Dit geeft inderdaad het resultaat dat noodzakelijk was. Er is nog één essentieel probleem opgelost. Maakt dit iets uit in de snelheid (of traagheid) ?
 13. Het valt me op dat je de extra tekst van het script uit het bericht niet hebt toegevoegd bij de scan, zodat de aangegeven items niet verwijderd zijn. Zou je dat nog eens willen uitvoeren, nu mét het script erbij en dan een nieuw logje plaatsen a.u.b. ?
 14. Niet nodig ... we gaan door met de bekende gegevens Schakel je antivirus- en antispywareprogramma's uit, mogelijk kunnen ze conflicteren met zoek.exe (hier en hier) kan je lezen hoe je dat doet. Start zoek.exe nogmaals met het onderstaande script. Dubbelklik op Zoek.exe om de tool te starten. Gebruikers van Windows Vista en later dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Kopieer nu onderstaande code en plak die in het grote invulvenster: Note: Dit script is speciaal bedoeld voor deze PC, gebruik dit dan ook niet op andere PC's met een gelijkaardig probleem. C:\Program Files\Malwarebytes;fs DbxSvc;s C:\WINDOWS\system32\DbxSvc.exe;f MBAMService;s MSDTC;s C:\WINDOWS\System32\msdtc.exe;f C:\Program Files (x86)\Windows Defender Advanced Threat Protection;fs CHRdefaults; [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run];r64 "Malwarebytes TrayApp"=-;r64 [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\Minimal\MBAMService];r64 [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\network\MBAMService];r64 C:\WINDOWS\zoek-delete.exe;f C:\zoek_backup;fs C:\ProgramData\Malwarebytes;fs MBAMChameleon;s MBAMFarflt;s MBAMProtection;s MBAMSwissArmy;s MBAMWebProtection;s autoclean; Klik nu op de knop "Run script". Wacht nu geduldig af tot er een logje opent (dit kan na een herstart zijn als deze benodigd is). Mocht er geen logje verschijnen, start zoek.exe dan opnieuw en klik op de knop zoek-results.log, het log verschijnt dan alsnog. Post het geopende logje in het volgende bericht als bijlage. Zoek.exe logbestand plaatsen Voeg het logbestand met de naam "Zoek-results.log" als bijlage toe aan het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\Zoek-results.log.) Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.
 15. Schakel je antivirus- en antispywareprogramma's uit, mogelijk kunnen ze conflicteren met zoek.exe (hier en hier) kan je lezen hoe je dat doet. Download Zoek.exe naar het bureaublad (niet de .zip- of .rar-versie). Wanneer Internet Explorer of een andere browser of virusscanner melding geeft dat dit bestand onveilig zou zijn kun je negeren, dit is namelijk een onterechte waarschuwing. Dubbelklik op Zoek.exe om de tool te starten. Gebruikers van Windows Vista en later dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Kopieer nu onderstaande code en plak die in het grote invulvenster: Note: Dit script is speciaal bedoeld voor deze PC, gebruik dit dan ook niet op andere PC's met een gelijkaardig probleem. chromelook; firefoxlook; emptyfolderscheck;delete emptyclsid; startupall; filesrcm; De optie "Scan All Users" staat standaard aangevinkt. Klik nu op de knop "Run script". Wacht nu geduldig af tot er een logje opent (dit kan na een herstart zijn als deze benodigd is). Mocht er geen logje verschijnen, start zoek.exe dan opnieuw en klik op de knop zoek-results.log, de log verschijnt dan alsnog. Post het geopende logje in het volgende bericht als bijlage. Zoek.exe logbestand plaatsen Voeg het logbestand met de naam "Zoek-results.log" als bijlage toe aan het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\Zoek-results.log.) Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.