Ga naar inhoud

jpvds

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

jpvds's prestaties

  1. Het probleem is opgelost, denk ik. Er was een ruimte van maar liefst 250 gb voorbehouden aan systeemherstel. Waarom dit zo is, weet ik niet. Ik heb deze ruimte verminderd tot 50 gb en hop, ineens was de vrije ruimte op de c-schijf met 200 gb gegroeid !
  2. Voor het ogenblik ben ik in verlof en kan ik niet aan mijn computer. Eens terug, zal ik dit zeker onderzoeken. Bedankt !
  3. Ik heb een c-partitie van een 250 gb. De verkenner zegt me dat ik nog een 40 gb vrije ruimte heb, dat maakt dus dat ik ong. 210 gb verbruikt zou hebben. Nochtans, wanneer ik alle mappen van de C-schijf optel, kom ik slechts aan een 80 gb,, inbegrepen alle verborgen en systeemmappen. Dit wordt bevestigd door het programma Treesize. Er is dus een 130 gb die niet te traceren is.
  4. Ik probeer tevergeefs een keuzelijst met invoegvak te plaatsen in een tabel van Access. Wanneer ik het doe en gebruik, dan krijg ik in het dropdown lijstje niet de reeds eerder ingevulde gegevens, maar wel een 1. In bijgevoegde word-dokumenten (twee delen die elkaar opvolgen) leg ik zo gedetailleerd mogelijk uit wat ik doe. Wat doe ik verkeerd en hoe kan het beter ? MIJN PROBLEEM MET ACCESS 2010.docx mijn probleem met access 2010 deel 2.docx
  5. Wat ik zie is een icoontje van de computer, met een lijntje naar het thuiswerk (een huisje) en een lijntje naar het internet-icoon. Op de laatste lijntje verschijnt er regelmatig een rood kruisje dat weer weggaat.
  6. Ik wil de computer (windows 7) aansluiten op een draadloze router Belkin. Met een laptop van Medion is dat wel gelukt en gaat het perfect; Bij de desktop echter krijgt het netwerk geen internettoegang hoewel de verbinding met de router goed is. Bij"netwerkcentrum" komt er om de 20 sec ongeveer een rood kruisje over de lijn tussen de netwerk en internet icoontjes. Dit gaat na een paar seconden terug weg, maar het probleem is niet opgelost. Met een kabelverbinding daarentegen lukt het wel en is er geen probleem
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.